Menu

A Class Concepts Oy-Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Taloushallinnolla on A Class Conceptsin liiketoiminnalle suuri merkitys. Kaikkein parasta olisi, jos taloushallinto ei kuitenkaan yrittäisi varastaa pääosaa, vaan tähtäisi Oscarin arvoiseen sivuosaan.

”Olen vaihtanut tilitoimistoa ennenkin aiemmissa yrityksissäni. Odotin muutokselta vähentynyttä byrokratiaa, nopeampaa palvelua ja proaktiivista reagointia passiivisen kysymysten odottelun sijaan”, Tommi Hänninen kertoo.

Taloushallinnolle sivuosan Oscar-palkinto

”Teen kauppaa ja yhteistyötä ihmisten, en niinkään ensisijaisesti kasvottomien yritysten kanssa. Itselleni on ensiarvoisen tärkeää, että fiilis on hyvä ja yhteistyö toimii. Pidän aina tärkeimpänä kumppanin päättäjiä ja yhteistyöhenkilöitä sekä heidän asennettaan.”

”Yhtiössämme ei ole itseni lisäksi taloushallinnon ammattilaisia, vaan nämä tehtävät on ulkoistettu. Tästä seuraa entistäkin suurempi vastuu kumppanillemme. Balancon kavereitten kanssa on helppo keskustella talousasioista. He menevät suoraan asiaan ja eivätkä puhu ammattislangia.”

”Taloushallinnon sähköistäminen on auttanut arkielämääni monella tavoin. Se säästää aikaa ja vaivaa. Olympialiikkeen mottoa mukaillen: tehokkaammin, nopeammin, helpommin!”

Balanco kolmella sanalla

Helppo lähestyä, ammattitaitoista ja neuvovaa apua ja vieläpä kiva jutella!

Mikä A Class Concepts?

A Class Concepts Oy toimii markkinointinimellä Kitty Cat Beauty Center ja toimii kolmen kauneushoitolan voimin pääkaupunkiseudulla. Yrityksen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa Kitty Cateistä Suomen johtava kauneushoitolaketju seuraavien 5 vuoden aikana. Yhtiö työllistää tällä hetkellä suoraan 10 henkilöä ja käyttää lisäksi useita sopimusyrittäjiä kauneuspalveluiden alihankkijoina.

www.kittycatbeautycenter.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä