Toimitusjohtajavalmennus kirkastaa pk-yrityksen strategian ja kehittää johtamista

Hyvin johdettu yritys etenee määrätietoisesti yhdessä asetettuja tavoitteita kohti.

Suunnitelmallisuus tuo selkeyttä arkeen ja vapauttaa energiaa uusille asioille. Kasvu ja kehitys saavat kierroksia, kun kehittämismyllyyn heitetään kaikki liiketoiminnan eri osa- alueet ja johtajana kehittyminen.

Toimitusjohtajavalmennus järjestetään Balanco Accounting Oy:n ja Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy:n yhteistyönä. Balanco tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden osallistua toimitusjohtajavalmennukseen etuhintaan.

Toimitusjohtajavalmennuksen kohderyhmänä on pk-yritysten omistajat, johtajat ja vastuuseen valmentautuvat avainhenkilöt.

Koulutusohjelman sisältö

Yhteiset valmennuspäivät rakentavat ja avartavat näkemystä, virittävät ja kyseenalaistavat. Lähipäivät tarjoat konkreettisia työkaluja oman yrityksen analysointiin ja kehittämiseen.

Työkalupakissa on 10 ryhmäpäivää noin vuoden aikana. Valmennuksen suorittamisesta saa todistuksen johtamisosaamisensa kehittämisestä. Halutessasi voit myös ostaa yrityskohtaista konsultointia kehittämistoimien jalkauttamiseen.

Toimitusjohtajavalmennus

Balancon kokemuksia toimitusjohtajavalmennuksesta

Tällä hetkellä Balancon talousasiantuntija Henry Isopahkala on mukana Toimitusjohtajakoulun talouden ja tuottavuuden johtamisen valmennuksessa. Valmennus on jo loppusuoralla ja Henry kokee saaneensa siitä irti paljon.

Olen saanut monia hyviä ja käytännönläheisiä vinkkejä mm. tehokkuuden ja tuottavuuden mittarointiin ja seurantaan, sekä investointien ja rahoituksen suunnitteluun.

Kaikki kouluttajat ovat olleet alan ammattilaisia ja hyvin käytännönläheisiä, joka on näkynyt myös kurssin aikana tehdyissä tehtävissä. Opitut asiat on helppo viedä luokkahuoneesta poistuessa myös käytäntöön.

Henry Isopahkala
Lue lisää toimitusjohtajakouluun osallistuiden kokemuksista.

Lisätietoa

Aloitus

Valmennus alkaa 9. –10.2.2021 Vantaalla.

Hinta

  • Toimitusjohtajakoulun hinta Balancon asiakkaille on 2800 €/henkilö + alv.
  • Muille kuin Balancon asiakkaille koulutuksen kustannus on 3200 €/henkilö + alv). Voit ilmoittautua samalla lomakkeella, kuin Balancon asiakkaat.
  • Lisähenkilöt samasta yrityksestä -10%. Hinta sisältää lähipäivät, materiaalit ja kahvitukset ja todistuksen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauminen toimitusjohtajavalmennukseen on auki 15.1.2021 asti.

LISÄTIEDOT:

Suomen Toimitusjohtajakoulu Oy

Pekka Pirnes p. 040 830 8286 tai Hannu Peltomäki p. 044989 1620

etunimi.sukunimi@tjkoulu.fi

Balanco Accounting Oy

Karoliina Karjalainen p. 040545 9356, karoliina.karjalainen(at)balanco.fi

Karoliina Karjalainen