Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Taloushallinnolla on A Class Conceptsin liiketoiminnalle suuri merkitys. Kaikkein parasta olisi, jos taloushallinto ei kuitenkaan yrittäisi varastaa pääosaa, vaan tähtäisi Oscarin arvoiseen sivuosaan.

”Olen vaihtanut tilitoimistoa ennenkin aiemmissa yrityksissäni. Odotin muutokselta vähentynyttä byrokratiaa, nopeampaa palvelua ja proaktiivista reagointia passiivisen kysymysten odottelun sijaan”, Tommi Hänninen kertoo.

Taloushallinnolle sivuosan Oscar-palkinto

”Teen kauppaa ja yhteistyötä ihmisten, en niinkään ensisijaisesti kasvottomien yritysten kanssa. Itselleni on ensiarvoisen tärkeää, että fiilis on hyvä ja yhteistyö toimii. Pidän aina tärkeimpänä kumppanin päättäjiä ja yhteistyöhenkilöitä sekä heidän asennettaan.”

”Yhtiössämme ei ole itseni lisäksi taloushallinnon ammattilaisia, vaan nämä tehtävät on ulkoistettu. Tästä seuraa entistäkin suurempi vastuu kumppanillemme. Balancon kavereitten kanssa on helppo keskustella talousasioista. He menevät suoraan asiaan ja eivätkä puhu ammattislangia.”

”Taloushallinnon sähköistäminen on auttanut arkielämääni monella tavoin. Se säästää aikaa ja vaivaa. Olympialiikkeen mottoa mukaillen: tehokkaammin, nopeammin, helpommin!”

Balanco kolmella sanalla

Helppo lähestyä, ammattitaitoista ja neuvovaa apua ja vieläpä kiva jutella!

Mikä A Class Concepts?

A Class Concepts Oy toimii markkinointinimellä Kitty Cat Beauty Center ja toimii kolmen kauneushoitolan voimin pääkaupunkiseudulla. Yrityksen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa Kitty Cateistä Suomen johtava kauneushoitolaketju seuraavien 5 vuoden aikana. Yhtiö työllistää tällä hetkellä suoraan 10 henkilöä ja käyttää lisäksi useita sopimusyrittäjiä kauneuspalveluiden alihankkijoina.

www.kittycatbeautycenter.com

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.