Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Taloushallinnolla on A Class Conceptsin liiketoiminnalle suuri merkitys. Kaikkein parasta olisi, jos taloushallinto ei kuitenkaan yrittäisi varastaa pääosaa, vaan tähtäisi Oscarin arvoiseen sivuosaan.

”Olen vaihtanut tilitoimistoa ennenkin aiemmissa yrityksissäni. Odotin muutokselta vähentynyttä byrokratiaa, nopeampaa palvelua ja proaktiivista reagointia passiivisen kysymysten odottelun sijaan”, Tommi Hänninen kertoo.

Taloushallinnolle sivuosan Oscar-palkinto

”Teen kauppaa ja yhteistyötä ihmisten, en niinkään ensisijaisesti kasvottomien yritysten kanssa. Itselleni on ensiarvoisen tärkeää, että fiilis on hyvä ja yhteistyö toimii. Pidän aina tärkeimpänä kumppanin päättäjiä ja yhteistyöhenkilöitä sekä heidän asennettaan.”

”Yhtiössämme ei ole itseni lisäksi taloushallinnon ammattilaisia, vaan nämä tehtävät on ulkoistettu. Tästä seuraa entistäkin suurempi vastuu kumppanillemme. Balancon kavereitten kanssa on helppo keskustella talousasioista. He menevät suoraan asiaan ja eivätkä puhu ammattislangia.”

”Taloushallinnon sähköistäminen on auttanut arkielämääni monella tavoin. Se säästää aikaa ja vaivaa. Olympialiikkeen mottoa mukaillen: tehokkaammin, nopeammin, helpommin!”

Balanco kolmella sanalla

Helppo lähestyä, ammattitaitoista ja neuvovaa apua ja vieläpä kiva jutella!

Mikä A Class Concepts?

A Class Concepts Oy toimii markkinointinimellä Kitty Cat Beauty Center ja toimii kolmen kauneushoitolan voimin pääkaupunkiseudulla. Yrityksen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa Kitty Cateistä Suomen johtava kauneushoitolaketju seuraavien 5 vuoden aikana. Yhtiö työllistää tällä hetkellä suoraan 10 henkilöä ja käyttää lisäksi useita sopimusyrittäjiä kauneuspalveluiden alihankkijoina.

www.kittycatbeautycenter.com

Balanco asiakkaidemme kertomana

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Kun Teemu Vaistila otti veljensä kanssa perheyhtiö Amak Oy:n vedettäväkseen, oli hyvä aika tarkastella yrityksen kaikkia prosesseja. Tuotantotaloutta ja yrityslaskentaa opiskellut Vaistila halusi digitalisoida myös taloushallinnon prosessit ja kaipasi samalla tilitoimistokumppania, jonka kanssa voisi sparrailla avoimesti taloudenpidon käytännöistä.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

”Aiemmin käyttämäni tilitoimisto sopi mainiosti peruskirjanpitotyyppisen liiketoiminnan taloushallintoon. Kun aloitimme Poseidonin, kävi selväksi, että varsinkin alkuvaiheen toimintaan tulee sisältymään paljon konsultointityyppistä tekemistä erityisesti verottajan kanssa asioinnissa. Tässä yhteydessä silloinen tilitoimistomme ilmoitti itse meille, että siihen heidän ammattitaitonsa ei riitä. Kyselin alalla toimivilta kollegoiltani suosituksia mahdolliseksi uudeksi tilitoimistoksi ja sitä kautta tapasimme Balancon.”

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Kun Teppo Heikkinen tuli toimitusjohtajaksi Lataamo Groupiin, tarvitsi hän apua Lataamo-konsernin taloushallinnon kehittämiseksi. Yrityksen toimintaan tarvittiin lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Hän etsi taloushallinnon konsulttia ja neuvonantajaa, jonka kanssa voisi kiertelemättä ja suorapuheisesti päästä nopeasti eteenpäin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Ukkoset Oy:n toimitusjohtaja Jere Törmänen oli tuskastunut tilitoimistonsa palvelemattomuuteen ja suureen vaihtuvuuteen tilitoimiston henkilöstössä. Toimiston tarjoama Online-järjestelmä toimi sinänsä hyvin, mutta talouslukujen sekä kirjanpidon raporttien tulkinta ja jopa niiden oikeellisuuden tarkastelu jäivät Törmäsen kontolle. Pienyritykselle, jonka ydinbisnestä taloushallinto ei kuitenkaan ole, tämä muodostui taakaksi ja ylimääräiseksi stressinaiheuttajaksi. Kuultuaan Balancon erilaisesta toimintatavasta yrittäjätuttavaltaan, Jere Törmänen otti yhteyttä Balancoon. Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi.

SähköSaneeraus Finland Oy: Halusin taloushallinnon yhteistyökumppanin, joka auttaisi minua onnistumaan

”Sähköiset taloushallinnonjärjestelmät toimivat niin kuin niiden pitikin, mutta inhimillinen kontakti puuttui oikeastaan täysin. Minulla oli tunne, että jäin täysin yksin taloushallinnon päätösteni kanssa ja joskus jopa viranomaisasiat jäivät hoitamatta. ”Kun Balanco Accounting otti minuun yhteyttä, olin heti kiinnostunut. Halusin löytää yhteistyökumppanin, jonka kanssa asiat sujuisivat mutkattomasti ja joka sparraisi ja neuvoisi minua tilinpidossa. Ehkä jopa kyseenalaistaisi päätöksiäni.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.