All-Rounders Group Oy on 6 yhtiöstä muodostuva konserni, joka tarjoaa logistiikka- ja toimisto- ja julkistilojen siivouspalveluja Uudenmaan alueella. Yhtiö työllistää 40 työntekijää ja ulkoistettujen palveluiden työllistävä kokonaisvaikutus on 150-200 henkeä.

Talousasiamies on kuin yksi meistä

”Olimme etsineet jo jonkin aikaa meille sopivaa taloushallinnon kumppania, joka voisi vastata toimintamme dynaamisuuden haasteeseen. Parinkin tilitoimiston kanssa yritettiin, mutta yhteistä säveltä ei oikein löytynyt. Nyt yhteistyötämme Balancon kanssa on kestänyt puolisentoista vuotta ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Balanco räätälöi lisäksi meille soveltuvan taloushallintopalvelun ja kuukausilaskutusmallin, joka osaltaan vakauttaa taloudenpitoamme.”

Asiantunteva ja reilu

”Balancolla, ja erityisesti talousasiamies Mikko Marttusella, on hyvä käsitys siitä, missä mennään juuri nyt ja miten eteen tuleviin bisneshaasteisiin ja -mahdollisuuksiin tulee suhtautua. Mikko on erittäin asiantunteva toimialoillamme ja osaa neuvoa; hän on toiminut ennenkin kuljetusalan yritysten kanssa. Minusta on reilua myöskin se, että häneltä voin kysyä nopeasti, vaikkapa WhatsAppissa, eikä hän laskuta joka risauksesta.

”Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme. Hän on sisällä yrityksessämme ja tietää kaikki lukumme. Me luotamme Mikkoon ja odotamme häneltä proaktiivista otetta joskus hyvinkin nopeisiin käänteisiimme. Balancon Talousasiamies on palvelumallina hyvä, koska siitä voi tehdä juuri niin läheisen yhteistyösuhteen, kuin kulloinkin tarpeellista.

Kasvukipuihin täsmälääkkeitä

”All-Rounders Group, niin kuin kaikki kasvuyritykset, kärsii aika ajoin kasvukivuista. Meidän suurin kasvukipumme on ollut erityisesti kassavirran hallitsemisessa, johon Balancon asiantuntemuksesta on ollut suuri apu. Jatkuvaan kasvuun voi sisältyä vauhtisokeuden vaara, Balanco auttaa pysähtymään ja tarkastelemaan kriittisesti lukuja. Yhdessä heidän kanssaan on hyvä tarkastella, mitä oikeasti tapahtuu juuri nyt.”

Yrittäjien verkosto

”All-Rounders Groupin toimintalogiikka on muuttunut enemmän yrittäjien verkoston kaltaiseksi. Erityisesti kuljetustoimintaamme hoidamme pääsääntöisesti partnerien kanssa. Partnerit ovat pieniä yrityksiä, joille tarjoamme keikat ja kaluston. Partneri sitten hoitaa itse työntekemiseen liittyvät asiat. Näin meiltä on jäänyt pois osa työnjohdollisista ja palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä. Uskoisin, että tällainen toimintamalli on tulevaisuuden tapa toimia, alalla kuin alalla.”

Kasvakaa kanssamme

”Odotan, että Balanco pystyy omasta nopeasta kasvustaan huolimatta säilyttämään dynaamisen otteensa. Kun All-Rounders Group kasvaa, myös Balancon tulee kasvaa ja pysyä haasteidemme tasalla.

Balanco kolmella sanalla

”Balanco on luotettava, dynaaminen ja asiantunteva.”

Mayuran “Maju” Kamalanathan, All-Rounders Group Oy

 

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.