Amak Oy on helsinkiläinen konepaja, joka on erikoistunut vaativaan alihankintakoneistukseen. Sen konekanta koostuu pääasiassa CNC-sorveista ja -jyrsimistä.  Amak on perustttu vuonna 1965 ja on perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa.

Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Moni yrittäjä ajattelee, että tilitoimiston vaihtaminen tuntuu isolta ja joskus ylipääsemättömältä projektilta jolle ei ole koskaan sopivaa ajankohtaa. Amakille hyödyt olivat kuitenkin kiistattomat. Papereihin pohjautuvaa perinteistä kirjanpitotapaa ei olisi saanut mitenkään järkevästi reaaliaikaiseksi, eikä ulkoistaminen olisi onnistunut niin hyvin.

”Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut”, Amak Oy:n toimitusjohtaja Teemu Vaistila kertoo.

Sähköinen taloushallinto luo valinnanvapautta

”Nyt kun käyttöönottamamme Procountor -Taloushallinto toimii hyvin yhteen C9000 ERP-järjestelmämme kanssa, ei ERP-järjestelmää tarvitse jatkossa valita taloushallintaohjelmiston ehdoilla”, Teemu Vaistila pohtii.

”Halusin kumppaniksemme meidänkaltaisen yrityksen, jonka kanssa voimme luoda pitkäkestoisen kumppanuuden. Amak Oy:lle on tärkeää pitkät ja luottamukselliset suhteet niin asiakkaiden kuin kumppanienkin kanssa.”

Balanco kolmella sanalla

Oma-aloitteinen, tavoitettavissa oleva ja ymmärrettävä.

Teemu Vaistila, Amak Oy

www.amak.fi

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.