Halusin näkemyksellisen sähköisen taloushallinnon kumppanin

”Kun Joisto Oy tuli osaksi neljän yrityksen muodostamaan konsernia, jossa oli käytössä kolme eri tililitoimistoa, päätimme järkeistää toimintaa ja keskittää kaikki toiminnat yhteen paikkaan”, kertoo Joisto Oy:n toimitusjohtaja Timo Heikkinen.

”Ensin tarkastelimme nykyiset toimijat; olisiko joku jo käytössä olleista järjestelmistä soveltunut kaikille. Hyvin pian kuitenkin totesimme, että kannattaa lähteä puhtaalta pöydältä ja etsiä kokonaan uusi vaihtoehto.”

Taloushallinnon rutiinien pyörittäminen ei riitä

”Tutkimme netistä eri toimijoiden tarjontaa ja päädyimme lopulta Balancoon. Heidän palvelunsa kattoivat kaikki tarpeemme, eikä mitään ylimääräistä tarvinnut ottaa mukaan pakettiin. Hinnoittelu oli selkeä ja oikealla tasolla. Koska yrityksemme toimivat samassa kiinteistössä, olin myös saanut positiivisen mielikuvan Balancon henkilökunnasta.”

”Uuteen sisältyy tietysti aina riskinsä, mutta olin luottavainen vaihtamisen suhteen. Tiesin, että siitä seuraisi hieman ylimääräistä työtä alkuvaiheessa, mutta hyödyt olisivat nähtävissä nopeasti sähköistymisen kautta”, Timo Heikkinen kertoo. ”Sähköinen taloushallinto poistaa monia ylimääräisiä työvaiheita ja virheitä, sekä antaa ajantasaista tietoa yrityksemme tilasta.

Balanco on osa yritystämme

”Balanco tuntuu olevan pikemminkin osa yritystämme kuin meille palveluja tuottava kumppani. Taloushallinnon normaalit toiminnat hoituvat kitkattomasti, mutta yhteistyössä ja kommunikoinnissa ehkä vielä olennaisempi osa on yrityksemme tulevaisuuden tarpeissa ja kehitysnäkymissä. Tarvitsemme myös yhä laajempaa näkemystä lakien ja säädöksien muutoksista ja varojen käytöstä.”

Balanco kolmella sanalla?

Aktiivinen, asiakaslähtöinen, nopea.

Mikä Joisto?

Joisto Oy on ohjelmistoyritys, joka kehittää ratkaisuja dokumenttien jakeluun ja digitaaliseen arkistointiin. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja keskittämällä toimintansa kapeaan markkinasegmenttiin siitä on tullut hyvin kannattava. Tällä hetkellä noin puolet liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

www.joisto.com

Balanco asiakkaidemme kertomana

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Kun Teemu Vaistila otti veljensä kanssa perheyhtiö Amak Oy:n vedettäväkseen, oli hyvä aika tarkastella yrityksen kaikkia prosesseja. Tuotantotaloutta ja yrityslaskentaa opiskellut Vaistila halusi digitalisoida myös taloushallinnon prosessit ja kaipasi samalla tilitoimistokumppania, jonka kanssa voisi sparrailla avoimesti taloudenpidon käytännöistä.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

”Aiemmin käyttämäni tilitoimisto sopi mainiosti peruskirjanpitotyyppisen liiketoiminnan taloushallintoon. Kun aloitimme Poseidonin, kävi selväksi, että varsinkin alkuvaiheen toimintaan tulee sisältymään paljon konsultointityyppistä tekemistä erityisesti verottajan kanssa asioinnissa. Tässä yhteydessä silloinen tilitoimistomme ilmoitti itse meille, että siihen heidän ammattitaitonsa ei riitä. Kyselin alalla toimivilta kollegoiltani suosituksia mahdolliseksi uudeksi tilitoimistoksi ja sitä kautta tapasimme Balancon.”

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Kun Teppo Heikkinen tuli toimitusjohtajaksi Lataamo Groupiin, tarvitsi hän apua Lataamo-konsernin taloushallinnon kehittämiseksi. Yrityksen toimintaan tarvittiin lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta. Hän etsi taloushallinnon konsulttia ja neuvonantajaa, jonka kanssa voisi kiertelemättä ja suorapuheisesti päästä nopeasti eteenpäin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Ukkoset Oy:n toimitusjohtaja Jere Törmänen oli tuskastunut tilitoimistonsa palvelemattomuuteen ja suureen vaihtuvuuteen tilitoimiston henkilöstössä. Toimiston tarjoama Online-järjestelmä toimi sinänsä hyvin, mutta talouslukujen sekä kirjanpidon raporttien tulkinta ja jopa niiden oikeellisuuden tarkastelu jäivät Törmäsen kontolle. Pienyritykselle, jonka ydinbisnestä taloushallinto ei kuitenkaan ole, tämä muodostui taakaksi ja ylimääräiseksi stressinaiheuttajaksi. Kuultuaan Balancon erilaisesta toimintatavasta yrittäjätuttavaltaan, Jere Törmänen otti yhteyttä Balancoon. Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi.

SähköSaneeraus Finland Oy: Halusin taloushallinnon yhteistyökumppanin, joka auttaisi minua onnistumaan

”Sähköiset taloushallinnonjärjestelmät toimivat niin kuin niiden pitikin, mutta inhimillinen kontakti puuttui oikeastaan täysin. Minulla oli tunne, että jäin täysin yksin taloushallinnon päätösteni kanssa ja joskus jopa viranomaisasiat jäivät hoitamatta. ”Kun Balanco Accounting otti minuun yhteyttä, olin heti kiinnostunut. Halusin löytää yhteistyökumppanin, jonka kanssa asiat sujuisivat mutkattomasti ja joka sparraisi ja neuvoisi minua tilinpidossa. Ehkä jopa kyseenalaistaisi päätöksiäni.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.