Halusin näkemyksellisen sähköisen taloushallinnon kumppanin

”Kun Joisto Oy tuli osaksi neljän yrityksen muodostamaan konsernia, jossa oli käytössä kolme eri tililitoimistoa, päätimme järkeistää toimintaa ja keskittää kaikki toiminnat yhteen paikkaan”, kertoo Joisto Oy:n toimitusjohtaja Timo Heikkinen.

”Ensin tarkastelimme nykyiset toimijat; olisiko joku jo käytössä olleista järjestelmistä soveltunut kaikille. Hyvin pian kuitenkin totesimme, että kannattaa lähteä puhtaalta pöydältä ja etsiä kokonaan uusi vaihtoehto.”

Taloushallinnon rutiinien pyörittäminen ei riitä

”Tutkimme netistä eri toimijoiden tarjontaa ja päädyimme lopulta Balancoon. Heidän palvelunsa kattoivat kaikki tarpeemme, eikä mitään ylimääräistä tarvinnut ottaa mukaan pakettiin. Hinnoittelu oli selkeä ja oikealla tasolla. Koska yrityksemme toimivat samassa kiinteistössä, olin myös saanut positiivisen mielikuvan Balancon henkilökunnasta.”

”Uuteen sisältyy tietysti aina riskinsä, mutta olin luottavainen vaihtamisen suhteen. Tiesin, että siitä seuraisi hieman ylimääräistä työtä alkuvaiheessa, mutta hyödyt olisivat nähtävissä nopeasti sähköistymisen kautta”, Timo Heikkinen kertoo. ”Sähköinen taloushallinto poistaa monia ylimääräisiä työvaiheita ja virheitä, sekä antaa ajantasaista tietoa yrityksemme tilasta.

Balanco on osa yritystämme

”Balanco tuntuu olevan pikemminkin osa yritystämme kuin meille palveluja tuottava kumppani. Taloushallinnon normaalit toiminnat hoituvat kitkattomasti, mutta yhteistyössä ja kommunikoinnissa ehkä vielä olennaisempi osa on yrityksemme tulevaisuuden tarpeissa ja kehitysnäkymissä. Tarvitsemme myös yhä laajempaa näkemystä lakien ja säädöksien muutoksista ja varojen käytöstä.”

Balanco kolmella sanalla?

Aktiivinen, asiakaslähtöinen, nopea.

Mikä Joisto?

Joisto Oy on ohjelmistoyritys, joka kehittää ratkaisuja dokumenttien jakeluun ja digitaaliseen arkistointiin. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja keskittämällä toimintansa kapeaan markkinasegmenttiin siitä on tullut hyvin kannattava. Tällä hetkellä noin puolet liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

www.joisto.com

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.