Poseidon Helsinki on vuonna 2012 perustettu yhtiö, jonka kantavana ajatuksena on keskittää arkkitehdin ja rakennuttajan tehtävät saman katon alle. Näin syntyy näkemyksellisempää suunnittelua ja laadukkaampaa rakentamista. Poseidon Helsingin ensimmäiset kohteet ovat olleet korjaus- ja muutosrakentamista Helsingin kantakaupungissa.

Halusimme kokonaisvaltaisen ja palvelevan tilitoimistokumppanin

”Aiemmin käyttämäni tilitoimisto sopi mainiosti peruskirjanpitotyyppisen liiketoiminnan taloushallintoon. Kun aloitimme Poseidonin, kävi selväksi, että varsinkin alkuvaiheen toimintaan tulee sisältymään paljon konsultointityyppistä tekemistä erityisesti verottajan kanssa asioinnissa. Tässä yhteydessä silloinen tilitoimistomme ilmoitti itse meille, että siihen heidän ammattitaitonsa ei riitä. Kyselin alalla toimivilta kollegoiltani suosituksia mahdolliseksi uudeksi tilitoimistoksi ja sitä kautta tapasimme Balancon.”

Yhdessä löydämme lisäarvoa tuovat toimintatavat

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. ”Balancon kanssa voi aidosti sparrata tulevia projekteja. Luotan siihen, että Balancon asiantuntijat selvittävät perusteellisesti mm. verottajan kanssa oikeat toimintatavat ja auttavat meitä toimimaan oikein. Balanco asiantuntevana taloushallinnonkumppanina haluaa vilpittömästi Poseidonin parasta ja jos he sanovat, etteivät laittaisi omia rahojaan johonkin jo meille rakkaaksi käyneeseen ideaan, emme mekään tee niin.”

Ennakkoluulottomasti käytäntöjemme kimppuun

”Tulevaisuudessa aiomme yhdessä miettiä, miten kehitämme tulosseurantaa ja raportointiamme; millä mittareilla pystymme parhaiten reaaliaikaisesti kartalla siitä, mitä Poseidon Helsingin taloustilanteelle kuuluu juuri nyt ja tulevaisuudessa sekä mistä saisimme eniten hyötyä. Uskon, että onnistuessaan se tuo meille selvää kilpailuetua.”

Balanco kolmella sanalla

Proaktiivinen, lähestyttävä ja kriittinen.

Aleksi Niemeläinen, Poseidon Helsinki

www.poseidonhki.fi

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättä oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.