Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Kuultuaan Balancon erilaisesta toimintatavasta yrittäjätuttavaltaan, Jere Törmänen otti yhteyttä Balancoon. Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi.

”Balancossa minua viehättää eniten heidän oma-aloitteellisuutensa. He ovat hyvin täsmällisiä, muistuttavat minua heti tekemättömistä asioista ja sanovat suoraan, jos talousluvuissamme on jotain poikkeavaa. Arvostan kovasti sitä, että Balanco on keventänyt hartioillani olevaa taloudenseurantaan liittyvää taakkaa”, Jere Törmänen kertoo.

Työnohjauksen ja taloushallinnon rajapinnat kuntoon

Myös pienemmälle rakennusliikkeelle on erityisen tärkeää, että kustannus- ja kannattavuusseuranta on kunnossa ja kohteiden läpimenon seurantaan on toimivat järjestelmät, jotka toimivat yhteen. Yhdessä Balancon kanssa Ukkoset Oy:n tavoitteena on automatisoida ne taloushallinnon rutiinit, joista saatava hyöty on kaikkein suurin. Ensimmäiseksi käytiin yhdessä palkanlaskennan rajapinnan kimppuun; taloushallinnon ja työnohjauksen Movenium-integraatio taloushallinto-ohjelma Procountoriin säästää jo nyt kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Balanco kolmella sanalla

Rehti, reipas ja palveleva

Mikä Ukkoset?

Ukkoset Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan pienyritys, joka tarjoaa kuluttajille perinteisesti paikalla rakennettuja koteja nykyaikaisina talopaketteina. Ukkoset Oy perustetiin vuonna 2012 yhdistämällä neljän rakennusalan yrittäjän osaaminen yhteen yritykseen. Omien palveluidensa lisäksi se tarjoaa asiakkaittensa käyttöön laajan yhteistyöverkostonsa.

www.ukkoset.fi

Balanco asiakkaidemme kertomana

Katu-Karhu Oy- Balanco on aidosti meille kumppani

Koskaan ei tarvitse miettiä jälkeenpäin, että tuleekohan hommat hoidettua taloushallinnossa. Talouspäällikkö Henry Isopahkala, Katu-Karhu Oy

Kuljetusliike Sevon Oy - Henkilökohtaisempaa taloushallinnon palvelua kuin missään.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille.

All-Rounders Group Oy -Balancon talousasiamies on kuin yksi meistä

Mikko on talousasiamiehemme, joka toimii kuin olisi oma talouspäällikkömme

Amak Oy - Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut.

Poseidon Helsinki Oy: "Uusi yritysidea vaati uudenlaista tilitoimistokumppanuutta"

Balanco vakuutti Poseidon Helsingin osakkaat aktiivisuudellaan ja yleisellä liiketoimintaosaamisellaan. 

Lataamo Group Oy - Talousasiantuntijan näkemyksellä lisää tehokkuutta ja suoraviivaisuutta

Osana taloushallinnon kehitysprojektia tarvitsimme vuokratalouspäällikön muutamaksi kuukaudeksi ja apua rekrytointiprosessiin.

A Class Concepts Oy: Suoraan talousasiaan ilman ammattislangia!

Ostettuaan kauneudenhoitoalalla toimivan A Class Concepts Oy:n, toimitusjohtaja Tommi Hänninen analysoi yhtiön käyttämät palveluntarjoajat ja palvelut huolellisesti. Taloushallinto oli pitkälti ulkoistettu, mutta hän havaitsi nopeasti yhteyden palveluntarjoajaan olevan varsin etäinen. Erityisesti tulosraportoinnin hitaus harmitti. Hän halusi ihmisläheisemmän, keskustelevamman ja arjessa mukana olevan toimijan. Toiveissa oli raportoinnin digitalisoiminen ja mahdollisimman reaaliaikaisen datan saaminen.

Ukkoset Oy: Kirjanpidon raporttien ja talouslukujen taustat selväksi

Jo ensitapaamisesta alkaen kävi selväksi, että tilitoimisto voi todellakin olla henkilökohtaisempi, palvelevampi ja sparraavampi hyvin hoidetun peruskirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi. Procountor taloushallinnon ja Movenium työnohjauksen välinen integraatio säästää jo kaikkien osapuolien aikaa ja vaivaa.

Ota yhteyttä

Voit soittaa talousasiamiehellemme tai jättää oheisen lomakkeen kautta yhteydenottopyynnön. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.