Menu

Joisto Oy-Halusin näkemyksellisen sähköisen taloushallinnon kumppanin

Halusin näkemyksellisen sähköisen taloushallinnon kumppanin

 

”Kun Joisto Oy tuli osaksi neljän yrityksen muodostamaan konsernia, jossa oli käytössä kolme eri tililitoimistoa, päätimme järkeistää toimintaa ja keskittää kaikki toiminnat yhteen paikkaan”, kertoo Joisto Oy:n toimitusjohtaja Timo Heikkinen.

”Ensin tarkastelimme nykyiset toimijat; olisiko joku jo käytössä olleista järjestelmistä soveltunut kaikille. Hyvin pian kuitenkin totesimme, että kannattaa lähteä puhtaalta pöydältä ja etsiä kokonaan uusi vaihtoehto.”

Taloushallinnon rutiinien pyörittäminen ei riitä

 

”Tutkimme netistä eri toimijoiden tarjontaa ja päädyimme lopulta Balancoon. Heidän palvelunsa kattoivat kaikki tarpeemme, eikä mitään ylimääräistä tarvinnut ottaa mukaan pakettiin. Hinnoittelu oli selkeä ja oikealla tasolla. Koska yrityksemme toimivat samassa kiinteistössä, olin myös saanut positiivisen mielikuvan Balancon henkilökunnasta.”

”Uuteen sisältyy tietysti aina riskinsä, mutta olin luottavainen vaihtamisen suhteen. Tiesin, että siitä seuraisi hieman ylimääräistä työtä alkuvaiheessa, mutta hyödyt olisivat nähtävissä nopeasti sähköistymisen kautta”, Timo Heikkinen kertoo. ”Sähköinen taloushallinto poistaa monia ylimääräisiä työvaiheita ja virheitä, sekä antaa ajantasaista tietoa yrityksemme tilasta.

Balanco on osa yritystämme

 

”Balanco tuntuu olevan pikemminkin osa yritystämme kuin meille palveluja tuottava kumppani. Taloushallinnon normaalit toiminnat hoituvat kitkattomasti, mutta yhteistyössä ja kommunikoinnissa ehkä vielä olennaisempi osa on yrityksemme tulevaisuuden tarpeissa ja kehitysnäkymissä. Tarvitsemme myös yhä laajempaa näkemystä lakien ja säädöksien muutoksista ja varojen käytöstä.”

Balanco kolmella sanalla?

 

Aktiivinen, asiakaslähtöinen, nopea.

Mikä Joisto?

 

Joisto Oy on ohjelmistoyritys, joka kehittää ratkaisuja dokumenttien jakeluun ja digitaaliseen arkistointiin. Yritys on perustettu vuonna 2005 ja keskittämällä toimintansa kapeaan markkinasegmenttiin siitä on tullut hyvin kannattava. Tällä hetkellä noin puolet liikevaihdosta tulee kansainvälisiltä markkinoilta.

www.joisto.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä