Menu

Kuljetusliike Sevon Oy- Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille

https://www.youtube.com/watch?v=6DT60JI8lrU

Kuljetusliike Sevon Oy

Kuljetusliike Sevon Oy on vuodesta 1984 toiminut kunnallistekniikan ja pientalorakentamisen tarpeisiin erikoistunut kuljetus- ja maanrakennusliike.

Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille

“Kun aloitimme yhteistyön Balancon kanssa, en tiennyt mitä odottaa talousasiamieheltä. Tai odotin henkilökohtaisempaa palvelua kuin mitä aiemmin saimme, mutta kuinka henkilökohtaista, siitä minulla ei ollut ajatusta. Janne Myllymäki on meille nimetty talousasiamies. Voi veljet, kuinka hyvin hän hommansa on hoitanutkaan. Hänellä on aina aikaa minulle ja meidän asioillemme. Puhumme tietysti ajankohtaiset asiat läpi, mutta eniten minua on ilahduttanut ajatus siitä, että Jannea kiinnostaa meidän liiketoimintamme pitkäjänteisemminkin. Hän on oppinut erinomaisesti ymmärtämään, mitä oikeasti teemme ja millaisia riskejä sekä mahdollisuuksia yrityksemme toimintatapaan sisältyy.”

Ulkopuolinen luottohenkilö

”En tiedä, onko muilla yrityksillä samanlaisia kokemuksia talousasiamiehestä, mutta minusta on hyvä, kun joku katsoo asioita ulkopuolisena. Ja osaa myös tyylikkäästi sanoa, että mietittäisiinkö vielä yhden kerran uudestaan. Kun toimii osittain suhdanneherkällä alalla, ja on itse usein alihankkijan roolissa, on hyvä, että yhdessä funtsitaan asioita jo silloin, kun kaikki on hyvin.”

Palkanmaksun on mentävä oikein

”Olemme olleet Balancon asiakkaita reilut parisen vuotta. Balanco otti oikeaan aikaan yhteyttä, olimme osittain tyytymättömiä silloiseen taloushallintokumppaniimme. Periaatteessa lähes kaikki toimi hyvin, mutta palkanmaksuissa oli puutteita ja jopa virheitä. Palkanmaksun pitää mennä kerralla oikein, se määrittää työntekijöiden suuntaan, onko firma luotettava vai ei.”

Henkilökohtaista ja sähköistä

”En itse tunne sähköpostiviestintää omakseni ja onkin hyvä, että voin hoitaa asiat Balancolla puhelimitse tai jopa henkilökohtaisesti. Tottakai käytämme Procountoria, se on niin paljon kätevämpää ja rauhoittavampaa, kun luvut ovat aina saatavilla ja ajantasaisia. Kun automaattiset systeemit ja henkilökohtainen kanssakäyminen ovat tasapainossa, syntyy paras lopputulos.”

Hyvää jatkossakin, ellei jopa parempaa

”Balancolla on hyvä meno päällä. Firma kasvaa nopeasti, mutta heidän systeemit näyttävät kehittyvän samaa vauhtia. Taso, jolla meitä palvellaan, on pysynyt hyvänä ja tämän tietysti toivomme, tai oikeastaan edellytämme, jatkuvan samalla tasolla tai jopa paranevan.”

Balanco kolmella sanalla

”Balanco on henkilökohtainen, kokonaisvaltainen ja luotettava.”

Mikko Kananen, Kuljetusliike Sevon Oy

http://www.sevon.fi/

Haetko yrityksellesi uutta tilitoimistokumppania?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä