Menu

Lahden keskusvalmistus ja Ahtialan kuntosali – Aikaa asiakkaalle

Lahden Keskusvalmistus Oy on 1987 perustettu sähkökojeistoja valmistava ja sähkökomponentteja myyvä perheyritys. Yritys on toiminut omissa tiloissaan Lahden Ahtialassa jo parikymmentä vuotta. Viime vuosina teollisuusliiketoiminnan rinnalle  on syntynyt myös kuluttajaliiketoimintaa, kun yritys avasi Ahtialan kuntosalin.

Ahtialan kuntosali

 

Rinnalle jotain ihan uutta

“Pari vuotta sitten pohdimme, miten omat tilamme voisi ottaa paremmin hyötykäyttöön. Ahtialassa ei ollut ennestään kuntosalia, vaikka väkeä alueella riittääkin. Tekemäni pienen kyselyn perusteella kiinnostusta kuntosalia kohtaan tuntui aidosti olevan, joten päätimme avata sellaisen itse. Isä Jukka keskittyy yhä enemmän keskusvalmistuksen puoleen ja minä kuntosaliin. Tulevaisuuden näkymät teollisuuspuolella ovat hyvät, sähkökeskuksia tarvitaan aina. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja tietty kausiluonteisuus värittää liiketoimintaa. Kuluttajapuolella terveys- ja hyvinvointipalvelujen kysynnän näen vain  kasvavan tulevaisuudessa. Kassavirtakin on tasaisempaa kuukausisopimusten myötä.”

 

Keskitytään muuhunkin kuin laskutukseen

“Balancon kanssa tutustuttiin heti Balancon alkutaipaleella. Kun tapasimme balancolaiset, tykästyimme ihmisiin ja erityisesti palveluasenteeseen. Asiat hoituvat nopeasti, kun tilitoimistossa oikeasti tunnetaan meidän yritys ja tiedetään, mistä puhutaan. Näin ei voi sanoa aiemmasta tilitoimistokumppanistamme. Aiemman toimiston kanssa tuntui joskus, että siellä keskityttiin lähinnä laskuttamaan – pienistäkin asioista. Nyt Balancolta voi kysyä neuvoja vaikka ohimennen ja voi luottaa, että asiat hoituvat. “

 

Ihmiset tekivät vaikutuksen

“Vaikka sähköinen kirjanpito Procountorin kautta on iso osa Balancon palvelua, vaikutuksen meihin on tehnyt ennenkaikkea ihmiset. Eniten olemme tekemisissä talousasiamiesten Markon ja Jannen kanssa. Molemmat ymmärtävät hyvin meidän toimintaamme ja yhteistyö on vaivatonta. Saamme neuvoja ihan yrityksen toimintaankin liittyen. Palkanmaksun osalta Elinan ja Marian kanssa on ollut oikein mielekästä asioida sama koskee kirjanpitäjäämme Hannaa. Kaikkia balancolaisia koskee se, että asiointi on helppoa ja porukka mukavaa. Meille aktiivisesti kerrotaan ajatuksia ja ideoita.  Se on tosi hyvä. Procountorin kautta pystymme itse hyvin seuraamaan kahden hyvin erilaisen yksikön liiketoimintaa. Dataa saa paljon ja kulut on helppo kohdentaa oikein. Nyt kun alkujärkytyksestä on selvitty, käyttökin alkaa tuntua sujuvammalta.”

 

Aikaa asiakkaalle

“Sanoisin, että erityisesti PK-yrityksille on tärkeää, että tilitoimiston osalta myös henkilökemiat kohtaavat. Tähän Balanco on selvästi panostanut. Keskustelu on aitoa. Tästä kannattaa ehdottomasti pitää kiinni. Näkisin, että hommassa on paljon samaa kuin kuntosaliyrittäjänkin hommassa. On tärkeä antaa yritykselle kasvot asiakkaalle päin ja viettää aikaa asiakkaiden parissa. Silloin asiakas kokee, että häntä kuunnellaan ja voi olla varma, että palaute menee perille.”

 

Balanco kolmella sanalla

Toimiva, tehokas, tuttavallinen

 

Ville Kinnunen, Lahden keskusvalmistus Oy ja Ahtialan kuntosali

www.keval.fi

www.ahtialankuntosali.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä