Yrityksemme tarinan alku juontaa aikaan, jolloin työskentelimme isossa tilitoimistossa. Lukuisten yrittäjien kanssa käytyjen keskustelujen myötä totesimme, että tilitoimistot eivät ole riittävän asiakaslähtöisiä. Toimintamallit ovat kankeita ja palvelut eivät kohtaa asiakasyrityksien todellisia taloushallinnon tarpeita. Me päätimme muuttaa sen.

Kolme arvoamme

Asiakaskeskeisyys. Toimimme asiakkaan liiketoiminnan tukena. Kuuntelemme ja pyrimme sisäistämään liiketoiminnan oleelliset osa-alueet. Tämän jälkeen käytämme kompetenssiamme taloushallinnosta ja tarjoamme palveluratkaisua, jonka avulla voisimme saavuttaa yhdessä hyötyä asiakkaalle. Asiakastyytyväisyys on keskeisin menestyksen mittarimme. 

Asenne. Olemme ylpeitä osaamisestamme. Teemme tätä intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun. Kannamme vastuuta asiakkaistamme ja tuottamiemme palveluiden laadusta. Tämä näkyy tinkimättömänä palveluasenteena ja haluna auttaa.

Arvostus. Asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme välillä on voimakas arvostusYhtiömme on rakennettu rohkeasta yrityskulttuurista ja tavoitteellisista ihmisistä. Olemme olleet onnekkaita ja saaneet eri osa-alueiden kovimpia osaajia yhtiöömme. Asiakkaalle tuotettu lisäarvo syntyy aina viimekädessä näiden osaajien kompetenssista. Työntekijämme viihtyvät työssään ja se on meille ylpeydenaihe. 

Balanco lukuina:

  • 22 taloushallinnon asiantuntijaa 
  • Yli 100 vuotta yhteenlaskettua tilitoimistokokemusta
  • Yli 40 vuotta yhteenlaskettua talousasiantuntijakokemusta
  • Asiakastyytyväisyys 4,4 (asteikolla 1-5) ja suositteluindeksi 8,9 (asteikolla 1-10)

Balanco asiantuntijoidensa kertomana

Mikko Marttunen, toimitusjohtaja ja talousasiamies

Elina Jelekäinen, palkanlaskenta

Eija Ikonen, kirjanpito

Asiantuntijamme palveluksessasi

Tärkein pääomamme ja voimavaramme on työyhteisö. Meitä yhdistää asiakaslähtöisyys, tinkimätön palveluasenne, sekä ennakkoluulottomuus kehittää tilitoimistotoimialan pölyttyneitä palveluja. Balancolaisten ammattitaito on rakennettu vankasta alan koulutuksesta, sekä vuosien työkokemuksen tuomasta varmuudesta ja monipuolisesta liike-elämän toimialatuntemuksesta.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä. Olitpa jo kokenut taloushallinnon ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva untuvikko, meillä saat osaamistasi vastaavaa työtä. Edellytämme kehittymishalua ja asiakaspalveluasennetta sekä pientä työyhteisöämme rikastavaa elämänasennetta.

Tällä hetkellä haemme työyhteisöömme uusia kirjanpitäjiä.

Kerro, kuka olet, mitä osaat ja missä taloushallinnon tehtävissä olet parhaimmillasi. Liitä mukaan myös CV:si.

LÄHETÄ HAKEMUS