Kiinnostaisiko sinua työskennellä uuden ajan tilitoimistossa, jossa työtä tehdään intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun? Meillä saat osaamistasi vastaavaa työtä ja pääset kehittymään taloushallinnon ammattilaiseksi. Haemme uusiksi työkavereiksi

Talousasiamiestä

Talousasiamies lyhennettynä TAM vastaa Balancolla asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Talousasiamiehen päätehtävä on kehittää asiakkaidemme taloushallintoa, antaa yksilöllistä taloushallinnon asiakaspalvelua sekä syvällistä neuvontaa asiakkailleen. 

Muutaman vuoden työkokemus taloushallinnon toimialalta tai tehtävistä katsotaan eduksi. Suotavaa olisi taloushallinnon pohjakoulutus (KTM tai Tradenomi). Kielitaidostakaan ei ole haittaa. Into oppia uutta sekä ennakkoluuloton asenne ratkaisee. Tähän työtehtävään oppii vain tekemällä. 

Esittelyn itsestäsi ja palkkatoiveen voit lähettää rekrylomakkeen kautta. Lisätietoa avoimesta työpaikasta ja talousasiamiehen toimenkuvasta antavat Mikko Marttunen ja Antti Voittonen.

Kirjanpitäjää

Tehtävänkuvaan kuuluu asiakasyritystesi kirjanpidon itsenäinen hoito; kuukausittainen juokseva kirjanpito, kuukausiraportointi, veroilmoitusten sekä tilinpäätösten teko. Hoidat asiakasyritystesi taloushallintoa yhteistyössä talousasiamiehen ja palkanlaskijan kanssa. Etsimme sinua, joka haluat kantaa vastuun omasta tekemisestäsi, ja tuot rohkeasti uusia kehitysideoita. Meille ratkaisee, että olet työhösi intohimolla suhtautuva, täynnä kehittymishalua ja aktiivista asiakaspalveluasennetta, sekä pientä työyhteisöämme rikastavaa elämänasennetta. Tilinpäätöstaito ja kokemus Procountor -ohjelmistosta katsotaan isoksi eduksi. 

Ohessa olevan lomakkeen avulla voit lähettää itsestäsi lyhyen esittelyn ja ansioluettelon. Lisätietoa avoimista työpaikoista antaa Talousasiamiehemme Janne Myllymäki (kts. Me olemme).

Rekrytointi

  • Liitä linkki Linkedin profiilisi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.