Balanco BI tiedolla johtamisen tueksi

Balanco BI:n avulla voit yhdistää operatiivisen toiminnan sekä talouden datan liiketoimintasi kehityksen tueksi.

Balanco BI raportointi ja tiedolla johtamisen tueksi

Yrityksien yleinen haaste on, että liiketoiminnan tehokkuutta ja kehitystä kuvaava tieto on eri järjestelmissä eikä datan jalostus selkeiksi mittareiksi ole välttämättä kovin helppoa. Tiedon käsittely on usein manuaalista ja jalostaminen raporteiksi vie paljon aikaa.

BI- raportoinnin hyödyntäminen liiketoiminnan tukena yleistyy koko ajan. Balanco BI:n avulla voidaan visualisoida keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Balanco BI soveltuu niin pienten kuin isompien yrityksien sekä konsernien raportointitarpeisiin.

Balanco BI:n avulla talousraportointiin tarvittavan tiedon kerääminen sekä kokoamien helpottuu ja automatisoituu. Kattavan integroitavuuden avulla käytössäsi on ajan tasainen tieto liiketoiminnan johtamisen tueksi. Samalla vapautat organisaatiosi aikaa manuaalityöltä ja minimoit virheiden mahdollisuuden raportonnissa.

Balanco BI:n avulla voidaan visualisoida keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Selkeän ja visualisoidun raportoinnin ansiosta syy-seurausten, trendien ja poikkeamien tulkinta helpottuu merkittävästi.

Yhdistä dataa operatiivisista järjestelmistä. Raportointi ja ennusteet liiketoiminnoista yhdessä paketissa.

Helppo ja nopea käyttöönotto. Selainpohjainen ratkaisu toimii kaikilla selaimilla ja päätelaitteilla.

Automatisoi tiedonsiirto ja vapauta organisaatiosi aikaa. Balanco BI monipuolisesti integroitavissa

Palvelu skaalautuu tarpeidesi mukaan. Joustava hinnoittelu.

Balanco BI keskeiset ominaisuudet

Balanco BI selainkäyttöinen raportointityökalu, jolla voidaan nopeasti ja helposti rakentaa yrityksen liiketoimintaa kuvaava raportointiympäristö. Balaco BI sopii yrityksien talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelyn tueksi.

Balanco BI sisältää vakiona:

  • Keskeiset talouden tunnusluvut liiketoiminnan tueksi
  • Tuloslaskelma (kumulatiivinen ja kuukausikohtainen) ja tase visualisoituna. Porautuminen numeerisella tuloslaskelmalla
  • Maksuvalmius ja kannattavuus visualisoituna
  • Budjettivertailun
  • Rullaava 12 kk tuloslaskelma visualisoituna
  • 3 kpl koontitauluja (Dashboard) raportoinnin ja toiminnan tunnuslukujen jäsentelyyn

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja kattavat integraatiot

Balanco BI:n on mahdollista asiakaskohtaisia, räätälöityjä työpöytiä ja mittareita. Balanco BI sekä käyttämämme taloushallinto-ohjelmistot Procountor ja Netvisor ovat integroidut keskenään.

Taloushallinnon lisäksi Balanco BI on mahdollista integroida useiden operatiivisten (CRM, ERP, työajanseuranta, markkinointi) ohjelmistojen kanssa, mahdollistaen yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellisten tulosmittarien seurannan Balanco BI:ssa.

Balancon asiantuntijat yrityksesi talousjohdon tukena

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä liiketoiminnan kannattavuuden ennustaminen ja oikein ajoitetut investointipäätökset vaativat onnistuakseen kattavaa ja relevanttia raportointia yrityksen talousjohdolle.

Talousasiantuntijamme toimivat raportoinnin kehittäjänä auttavat talouden asiantuntemuksellaan tulkitsemaan yrityksesi keskeisten tunnuslukujen kehitystä. Taloushallinnon kehitysprojektien sekä Talousjohdon raportointipalvelun avulla tuemme liiketoimintasi kehitystä ja kasvua.

Tutustu palveluihimme

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Tuotamme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme Procountor- ja Netvisor-taloushallinto-ohjelmistojen avulla. Ohjelmistointegraatiot ovat erikoisosaamistamme.

Liikejuridiikan palvelumme sopivat muutostilanteissa olevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat hankkeen suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti.

Talousjohdon raportointi, kassavirtaennusteet ja budjetointi vaativat oikea-aikaista ja luotettavaa tietoa kirjanpidosta.

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

Talousasiantuntija, Data Manager | Data ja tietohallinto

0442088980
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

Talousasiantuntija, Data Manager | Data ja tietohallinto

0442088980
0442088980