Procountor -Taloushallinto

Ohjelmisto nykyaikaiseen taloushallintoon, palkanlaskentaan sekä joustavaan yhteistyön tilitoimiston ja asiakkaan välillä

Procountor -Taloushallinto

Procountorilta löytyy sopiva versio niin pienen kuin isommankin yrityksen ja useamman yhtiön muodostaman konsernin taloushallintoon. Procountor on kotimainen, helppokäyttöinen, muista järjestelmistä riippumaton ja selainpohjainen.

Procountor sisältää kirjanpidon ja palkanlaskennan toiminnallisuuksien ja viranomaisilmoituksien lisäksi kaikki tarvittavat työkalut päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin niin pienelle osakeyhtiölle kuin isolle konsernille.

Selkeä hinnoittelu

Selkeän, tositepohjaisen hinnoittelumallin ansiosta ohjelman kuukausittaiset kustannukset ovat tiedossa jo ohjelmaa käyttöönottaessa. Joustavan hinnoittelunsa ansiosta asiakas maksaa Procountorista vain käyttötarpeensa mukaan. Procountorista voidaan myös rakentaa konserneille räätälöity ja kustannustehokas kokonaisuratkaisu.

Procountoria voi täydentää lisäpalveluna Procountor Mini -sovelluksella. Sovelluksella on helppo kuvata kulukuitit, liittää ne mukaan esimerkiksi matkalaskulle ja toimittaa kuitit suoraan kirjanpitoon.

Procountor ja integraatiot

Ohjelmistointegraatioiden avulla yritysten taloushallinnon työvaiheita voidaan kehittää ja automatisoida sekä saada aikaan resurssitehokkuutta. Procountor tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet integroida muita järjestelmiä ohjelmistoon. Tutustu integraatioihin ohjelmistokehittäjä Finagon sivuilla.

Vaihtoehtoina ovat reaaliaikainen API-rajapinta tai tietojen siirto siirtotiedostoilla (määrämuotoinen Excel-tiedosto). Jos käyttämäsi ohjelmisto ei löydy Finagon listalta, kysy meiltä ratkaisua!

Kysy lisää Procountorista tai sen liitettävyydestä operatiiviseen ohjelmistoosi!

BI- raportointi

Procountorin tulosraportointiominaisuuksia voidaan täydentää tarvittaessa BI-raportoinnin työkaluillamme.

Balanco on Procountor Platina -tason tilitoimisto

Balanco on Procountor Platina tilitoimisto. Suomessa Procountor on käytössä yli 25 000 asiakasyrityksessä ja 800 tilitoimistossa. Ohjelmisto on käytössä kaikissa Pohjoismaissa, mikä mahdollistaa pohjoismaisen konsernin taloushallinnon yhdestä ja samasta järjestelmästä.

Tiesitkö? Jo entuudestaan Procountoria käyttävälle yritykselle tilitoimiston vaihtaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kun uusi taloushallinnon kumppani on löytynyt, vaihdos hoituu, kun uudelle tilitoimistolle luodaan tunnukset ohjelmistoon. Uusi tilitoimistokumppani voi ottaa taloushallinnon hoitoon sekä jatkaa kirjanpitoa ja palkanlaskentapalvelua yhdessä sovitusta ajankohdasta alkaen. Kysy lisää!

Palvelumme

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka monipuolisella palvelullaan mahdollistaa aidon ja asiantuntevan kumppanuuden kaikissa taloushallinnon asioissa. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun. Saavutettavuus, avoimuus, ongelmanratkaisukyky ja omistautuneisuus kuvaavat toimintaamme.

Palkanlaskentapalvelumme rakentuvat  yrityksesi liiketoimintaa ja henkilöstöhallintoa tukien. Palkanlaskentapalvelumme kattaa palkkahallinnon kaikki vaiheet.

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Liikejuridiikan palvelumme sopivat muutostilanteissa olevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat hankkeen suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Marko Salmi

Talousasiantuntija, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Marko Salmi

Talousasiantuntija, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
050 330 5444