Sähköinen taloushallinto on muutakin kuin paperitonta kirjanpitoa. Nykyaikainen tilitoimistopalvelu sisältää modernit ja helppokäyttöiset sähköiset taloushallinnon työkalut. Procountor-ohjelmiston avulla asiakkaillamme on kaikki tarvittavat työkalut sujuvaan arkeen ja kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon.

Helppokäyttöinen ja kotimainen Procoucountor

Käytössämme on helppokäyttöinen ja muista järjestelmistä riippumaton, selainpohjainen ja kotimainen Procountor-taloushallinto. Procountor Taloushallinto soveltuu erinomaisesti asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi Procountorilla voi hoitaa verkkolaskujen lähettämisen ja vastaanottamisen, myyntilaskujen postituspalvelun, ostolaskujen skannauspalvelun, maksu-liikenteen hoitamisen ja viranomaisilmoittamisen. 

Yrityksen tarpeen mukaan muokkautuva hinnoittelu

Procountorin hinnoittelu perustuu laadittujen laskujen ja muiden tositteiden lukumääriin. Procountor Taloushallinto on saatavana viitenä eri kuukausiveloituksellisena pakettina: Kevyt-, Perus-, Plus-, Premium- ja Enterprise -versioina. Laajemmat versiot sisältävät enemmän toimintoja, mutta tuoteversiosta riippumatta Procountorin Taloushallintoon voi lisämaksusta valita laajempia yrityksen tarvitsemia lisätoimintoja.

Yhteensopiva asiakkaan omien ohjelmistojen kanssa

Procountor on integroitavissa useisiin markkinoilla oleviin ERP-, CRM-, HR-, kassa- tai verkkokauppa-ohjelmistoihin. Integraatiot tuovat yrityksille resurssitehokkuutta ja ajansäästöä, antavat yrityksille uusia mahdollisuuksia taloushallinnon prosessien kehittämiseen ja resurssointiin.

Haluatko tietää onko yrityksesti käyttämä ohjelmisto integroitavissa Procountorin kanssa? Ota yhteyttä talousasiamiehiimme, niin asia selviää.

Toimii pohjoismaissa

Ohjelma on käytössä yli 23000 yrityksen taloushallinnossa ja 800 tilitoimistossa, sekä on käytössä Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Taskassa.

Balancon talousasiamies apuna sopivan Procountor ratkaisun valinnassa

Balancon talousasiamies auttaa yrityksellesi sopivassa Procountor taloushallinto palvelun valinnassa. Voit tutustua ohjelmistoon ottamalla yhteyttä Balancon talousasiamieheen.

Tiesitkö, että

Tilitoimiston vaihtaminen Procountoria käyttävälle yritykselle on erittäin helppoa. Riittää kun yritys luo uudelle tilitoimistolle käyttäjätunnuksen yrityksen ympäristöön. Näin uusi tilitoimisto voi jatkaa kirjanpidon tekemistä sovittuna yhteistyön aloitusajankohtana.

Haluatko tutustua Procountor ohjelmistoon?

Haluatko keskustella tarkemmin Procountorin soveltuvuudesta yrityksesi taloushallintoon? Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.