Menu

Talousasiamies

Balancon talousasiamies on asiakkaiden odottama henkilökohtainen taloushallinnon asiantuntija ja arjen tuki. Voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi hoitoon ja kehittämiseen.

Talousasiamies on osa tilitoimistopalvelumme

Asiakkaan liiketoimintaa tukevan palvelun merkitys kasvaa yhä tärkeämmäksi tilitoimistoyhteistyössä. Taloushallinnolta odotetaan entistä enemmän tukea päivittäisen johtoon ja liiketoiminnan kehitykseen. Tämä edellyttää taloushallinnolta ja tilitoimistolta jatkuvaa kehitystä ja monipuolista asiantuntijuutta. 

Ratkaisumme asiakkaiden kasvaviin taloushallinnon tarpeisiin on henkilökohtainen Talousasiamies, joka on keskeinen osa kirjanpitopalveluamme. Talousasiamiespalvelun avulla voimme asettaa tilitoimistoyhteistyölle uudet, asiakkaan liiketoimintaan lisäarvoa tuovat kriteerit.  Tehtävämme on taloushallinnon asiantuntemuksemme avulla auttaa asiakkaitamme menestymään.

Talousasiamies esittäytyy

Balancon Talousasiamies on kiinteä osa tilitoimistopalveluamme. Liiketoimintalähtöisellä ja aktiivisella palvelulla Talousasiamies tuo merkittävää lisäarvoa tilitoimistopalveluumme.

Talousasiamiehen tehtävä on mahdollistaa asiakkaan arjen sujuvuus ja asiantuntemuksellaan tehdä taloushallinnosta tukea liiketoimintaa. 

Tutustu tarkemmin Talousasiamies palveluun katsomalla video.

Talousasiamies Antti Voittonen

Järkeenkäypää talouden tulkintaa ja neuvontaa

Ajantasaisen kirjanpidon ja liiketoimintaa tukevan raportoinnin avulla Balancon asiakkailla on paremmat työkalut päivittäiseen johtamiseen ja päätöksentekoon. Talousasiamiehen neuvonta sisältyy Balancon kirjanpitopalveluun.

Asiakkaan ja talousasiamiehen yhteistyö rakentuu taloushallinnon kehittämisestä, aktiivisesta talousseurannasta ja neuvonnasta. Talousasiamiehen kanssa myös käydään läpi yrityksen ja myös yrittäjän verotusta säännöllisesti ja tehdään tarvittavia toimenpiteitä. Talousasiamiehen rooli voi yhteistyössä skaalautua controllerista aina talouspäällikkö tyyppiseen asiantuntijapalveluun. 

Talouspäällikköpalvelu

Talousasiamiehemme palvelevat asiakkaitamme myös vaativissa, enemmän henkilökohtaista tukea vaativissa talousjohdon asiantuntijatehtävissä.  Talouspäällikköpalvelumme soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat yrityksensä liiketoimintansa tueksi talousjohdon asiantuntijaa, mutta joilla ei ole tarvetta tai mahdollisuutta palkata omaa, täyspäiväistä talousjohtajaa tai controlleria. 

Palvelumme räätälöityy ja skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolisen asiantuntutemuksen avulla asiakas saa taloushallinosta tukea liiketoimintansa kehittämiseen. Palvelumme sisältää mm:

  • Johdon raportoinnin suunnittelun ja konsultoinnin
  • Maksuvalmiuden seuraamista ja kehittäminen
  • Käyttöpääoman optimointia
  • Kassavirtalaskelmien laadintaa ja ennusteita
  • Kasvun tuki ja kansainvälistymisessä avustaminen
  • Budjettien suunnittelua ja laadintaa
  • Rahoituksen suunnittelu
  • Taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehittäminen

Talouspäällikkömme voi toimia asiakasyrityksessä jatkuvana resurssina tai määräaikaisesti. Kysy lisää talouspäällikköpalvelusta talousasiamiehiltämme.

Talouden asiantuntijapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan talouden asiantuntijuutta. Balancon talouden asiantuntijapalvelut räätälöityvät yrityksesi tarpeisiin. Tuemme yrityksien kehitys- ja kasvustrategioita rahoituksen, verotuksen sekä talousjohdon asiantuntemuksellamme.

Asiakastarina: Respect Procject Oy

”Balanco on aiempiin taloushallinnon kumppaneihimme verrattuna selvästi henkilökohtaisempi ja dynaamisempi. Ajoittain sitä tuntee olonsa aika yksinäiseksi näiden taloushallinnon haasteiden kanssa. Siksi onkin hyvä, että on luotettava taho, jonka kanssa voi sparrailla.”

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

Respect Project Petja Pietiläinen

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/