Tilitoimistoyhteistyötä mitataan asiakkaan palvelukokemuksella. Perinteinen kirjanpidon työvaiheiden läpivienti ei enää riitä, vaan tilitoimiston tulee olla tiiviisti läsnä asiakkaan arjessa. Henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen palvelun merkitys tilitoimistoyhteistyössä kasvaa yhä useammassa yrityksessä. Palvelulla tulee olla kasvot. Siksi Balancon jokaista asiakasta palvelee henkilökohtainen taloushallinnon asiantuntija, talousasiamies.

Monipuolinen asiantuntija

Balanco oma talousasiamiesJokaisella Balancon asiakkaalla on henkilökohtainen talousasiamies, joka on oleellinen osa Balancon tarjoamaa taloushallintopalvelua. Talousasiamies on taloushallinnon asiantuntija tulkki ja etenkin asiakkaan keskustelukumppani ja luottohenkilö. Talousasiamies vastaa yhteistyöstä, antaa asiakkaillemme syvällistä neuvontaa ja yksilöllistä taloushallinnon asiakaspalvelua.

Järkeenkäypää talouden tulkintaa ja neuvontaa 

Talousasiamies on aktiivisesti yhteydessä ja käy asiakkaiden kanssa yhtiön talouden tilaa läpi auttaen hyödyntämään taloushallintoa paremmin liiketoiminnan tukena. Perinteisten tulosraporttien ja graafien tuottamisen sijaan talousasiamies on tunnuslukujen tulkki kertoen syy-seuraussuhteesta, eli esimerkiksi mistä tulos tai tappio johtuu. Talousasiamiespalvelu sisältyy aina Balancon kuukausittaiseen tilitoimistopalveluun, ilman lisäkustannuksia. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Balancon talousasiamiehistä.

Talousasiamiehemme palvelevat asiakkaitamme myös vaativimmissakin talouden asiantuntijatöissä ja tarvittaessa talousjohtajana. Tutustu tarkemmin kattaviin asiantuntijapalveluihimme ja talousjohtajapalvelumme .

Balanco yhteistyökumppanina

Talousasiamies, Marko Salmi

Balanco työyhteisönä

Toimitusjohtaja, Mikko Marttunen

Talousasiamies, asiakkaan kumppani

Talousasiamies, Antti Voittonen

Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko sinua työskennellä uuden ajan tilitoimistossa, jossa työtä tehdään intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun? Meillä saat osaamistasi vastaavaa työtä ja pääset kehittymään taloushallinnon ammattilaiseksi. Haemme uusiksi työkavereiksi Talousasiamiestä ja kirjanpitäjää.

Lisätietoa avoimista työpaikoista ja haku ohjeet löytyvät rekry-osiosta.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.