Talousasiamies

Balancon talousasiamies on asiakkaiden odottama henkilökohtainen taloushallinnon asiantuntija ja arjen tuki. Voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi hoitoon ja kehittämiseen.

Talousasiamies on osa tilitoimistopalvelumme

Henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen palvelun merkitys tilitoimistoyhteistyössä kasvaa yhä tärkeämmäksi asiaksi yrityksessä. Perinteinen kirjanpidon työvaiheiden läpivienti ei enää riitä, vaan tilitoimiston tulee olla tiiviisti läsnä asiakkaan arjessa ja liiketoiminnnan tukena. Taloushallinnolta odotetaan entistä enemmän tukea liiketoiminnalle ja päivittäisen johtoon. Tämä edellyttää taloushallinnolta ja tilitoimistomistolta jatkuvaa kehitystä ja monipuolista asiantuntijuutta. 

Keskeisin eromme muihin tilitoimistoihin on henkilökohtainen Talousasiamies. Balancon jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen talousasiamies. Talousasiamies sisältyy aina Balancon tilitoimistopalveluun. 

 

Talousasiamies esittäytyy

Balancon Talousasiamies on kiinteä osa tilitoimistopalveluamme. Liiketoimintalähtöisellä ja aktiivisella palvelulla Talousasiamies tuo merkittävää lisäarvoa tilitoimistopalveluumme. Talousasiamiehen tehtävä on mahdollistaa asiakkaan arjen sujuvuus ja asiantuntemuksellaan tehdä taloushallinnosta tukea liiketoimintaa. 

Tutustu tarkemmin Talousasiamies palveluun katsomalla video.

Talousasiamies Antti Voittonen

Järkeenkäypää talouden tulkintaa ja neuvontaa

Balancon talousasiamies auttaa taloushallinnon asiantuntemuksellaan luomaan asiakkaan liiketoiminnalle tukea. Yhteistyö koostuu asiakkaan taloushallinnon kehittämisestä, aktiivisesta talousseurannasta ja neuvonnasta niin taloushallintoon kuin verotukseen liittyen.  Taloushallinnon raportoinnista on oleellista havaita ja keskustella syy-seuraussuhteesta, eli esimerkiksi mistä tulos tai tappio johtuu tai mitkä tekijät aiheuttavat kassavirtaan tai maksuvalmiuteen muutoksia. Talousasiamiehen kanssa myös käydään läpi yrityksen ja myös yrittäjän verotusta säännöllisesti ja tehdään tarvittavia optimointitoimenpiteitä. Talousasiamiehen rooli voi yhteistyössä skaalautua controllerista aina talouspäällikkö tyyppiseen asiantuntijapalveluun. 

Talouspäällikkö liiketoiminnan tueksi

Talousasiamiehemme palvelevat asiakkaitamme myös vaativissa, enemmän henkilökohtaista tukea vaativissa talousjohdon asiantuntijatehtävissä.  Talouspäällikköpalvelumme soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat yrityksensä liiketoimintansa tueksi talousjohdon asiantuntijaa, mutta joilla ei ole tarvetta tai mahdollisuutta palkata omaa, täyspäiväistä talousjohtajaa tai controlleria. 

Palvelumme räätälöityy ja skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Monipuolisen asiantuntutemuksen avulla asiakas saa taloushallinosta tukea liiketoimintansa kehittämiseen. Palvelumme sisältää mm:

  • Johdon raportoinnin suunnittelun ja konsultoinnin
  • Maksuvalmiuden seuraamista ja kehittäminen
  • Käyttöpääoman optimointia
  • Kassavirtalaskelmien laadintaa ja ennusteita
  • Kasvun tuki ja kansainvälistymisessä avustaminen
  • Budjettien suunnittelua ja laadintaa
  • Rahoituksen suunnittelu
  • Taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehittäminen

Talouspäällikkömme voi toimia asiakasyrityksessä jatkuvana resurssina tai määräaikaisesti. Kysy lisää talouspäällikköpalvelusta talousasiamiehiltämme.

Talouden asiantuntijapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan talouden asiantuntijuutta. Balancon talouden asiantuntijapalvelut räätälöityvät yrityksesi tarpeisiin. Tuemme yrityksien kehitys- ja kasvustrategioita rahoituksen, verotuksen sekä talousjohdon asiantuntemuksellamme.

Asiakastarina: Respect Procject Oy

”Balanco on aiempiin taloushallinnon kumppaneihimme verrattuna selvästi henkilökohtaisempi ja dynaamisempi. Ajoittain sitä tuntee olonsa aika yksinäiseksi näiden taloushallinnon haasteiden kanssa. Siksi onkin hyvä, että on luotettava taho, jonka kanssa voi sparrailla.”

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

 

 

Respect Project Petja Pietiläinen

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/

balanco_logo_white_transparent_cropped
Tilitoimistopalvelua asiantuntemuksella ja asenteella

Balanco Accounting Oy on tilitoimisto, yritysten taloushallintopalveluiden asiantuntija ja kumppani. Autamme asiantuntemuksemme avulla asiakkaitamme menestymään.