Talousasiamies

Balancon talousasiamies on asiakkaiden odottama taloushallinnon asiantuntija, arjen tuki ja kumppani tilitoimistoyhteistyölle. 

Talousasiamiehestä tukea liiketoiminnalle

Henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen palvelun merkitys tilitoimistoyhteistyössä kasvaa yhä tärkeämmäksi asiaksi yrityksessä. Perinteinen kirjanpidon työvaiheiden läpivienti ei enää riitä, vaan tilitoimiston tulee olla tiiviisti läsnä asiakkaan arjessa ja liiketoiminnnan tukena. Taloushallinnolta odotetaan entistä enemmän tukea liiketoiminnalle ja päivittäisen johtoon. Tämä edellyttää taloushallinnolta ja tilitoimistomistolta jatkuvaa kehitystä ja monipuolista asiantuntijuutta. Siksi Balancon jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen talousasiamies.

Järkeenkäypää talouden tulkintaa ja neuvontaa

Talousasiamies seuraa aktiivisesti asiakkaan taloushallintoa ja keskusteltelee asiakkaan kanssa. Perinteisten tulosraporttien ja graafien tuottamisen sijaan talousasiamies on keskustelukumppani ja tunnuslukujen tulkki. Taloushallinnon raportoinnista on oleellista havaita ja keskustella syy-seuraussuhteesta, eli esimerkiksi mistä tulos tai tappio johtuu tai mitkä tekijät aiheuttavat kassavirtaan tai maksuvalmiuteen muutoksia. Talousasiamiehen kanssa myös käydään läpi yrityksen ja myös yrittäjän verotusta säännöllisesti ja tehdään tarvittavia optimointitehtäviä.

 

Aktiivista huolenpitoa ja asiakaspalvelua

Balancolla asiakkuuksia hoitaa yhteisvastuullisesti Balancon talousasiamiehen johdolla henkilökohtainen kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Talousasiamiehen tehtävä on toimia asiakasvastuullisena ja taloushallinnon asiantuntijana. Lähtökohta on, että oli asiakkaalla kysymys aiheesta kuin aiheesta, Balancon talousasiamies on avuksi. Asia mitä talousasiamies ei itse pysty ratkaisemaan, on kattava kumppaniverkostomme tukena. Talousasiamies sisältyy aina Balancon tilitoimistopalveluun ilman lisäkustannuksia. Tutustu hinnoittelumalliimme.

Talousasimies esittäytyy

Balancon Talousasiamies on kiinteä osa tilitoimistopalveluamme. Liiketoimintalähtöisellä ja aktiivisella toiminnalla Talousasiamies tuo merkittävää lisäarvoa yhteistyöhön. Talousasiamiehen tehtävä on mahdollistaa asiakkaan arjen sujuvuus ja asiantuntemuksellaan tehdä taloushallinnosta tukea liiketoimintaa. 

Tutustu tarkemmin Talousasiamies palveluun katsomalla video.

Talousasiamies Antti Voittonen

Talouspäällikköpalvelu

Talousasiamiehemme palvelevat asiakkaitamme myös vaativimmissakin talousjohdon asiantuntijatehtävissä. Talouspäällikköpalvelumme soveltuu yrityksille, jotka tarvitsevat yrityksensä päiväarkeen operatiivista talousjohdon asiantuntijaa, mutta joilla ei ole tarvetta tai mahdollisuutta palkata omaa, täyspäiväistä talousjohtajaa tai controlleria. 

Balancon talouspäällikköpalvelu on tarkoitettu yrityksien johdon tueksi, sekä erilaisiin muutostilanteiden suunnitteluun ja läpivientiin. Palvelumme räätälöityy ja skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Talouspäällikön avulla asiakasyrityksen johto voi keskittää resurssinsa tuottavampaan työhön.

Palvelumme soveltuu hyvin yrityksille joilla ei ole mahdollisuutta tai taloudellisesti kannattavaa palkata omaa täyspäiväistä talouspäällikköä tai controlleria. Monipuolisen asiantuntutemuksen myötä palvelumme sisältää mm:

  • Johdon raportointi
  • Maksuvalmiuden kehittäminen
  • Käyttöpääoman optimointi
  • Kassavirtalaskelmat ja ennusteet
  • Kasvun tuki ja kansainvälistymisessä avustaminen
  • Verotuksen optimointi
  • Budjettien suunnittelu ja laadinta
  • Rahoituksen suunnittelu ja hakeminen
  • Taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehittäminen

Talouspäällikkö voi toimia asiakasyrityksessä jatkuvana resurssina, määräaikaisesti tai projektiluontoisesti. Palvelun hinnoittelu rakentuu asiakaskohtaisesti tarpeiden, tavoitteiden ja palvelun keston pohjalta. 

Talousjohdon asiantuntijapalvelumme

Tarjoamme myös yksittäisiä talouden asiantuntijapalveluita. Niitä ovat esimerkiksi yrityksen arvonmäärityksetbudjetointi ja kassavirtaennuste suunnittelu, verotuksen optimointi sekä rahoitusjärjestelyt , Tekes hakemukset ja Due Dilligence laadinta. Lue lisää asiantuntijapalveluistamme

Asiakastarina: Respect Procject Oy

”Balanco on aiempiin taloushallinnon kumppaneihimme verrattuna selvästi henkilökohtaisempi ja dynaamisempi. Ajoittain sitä tuntee olonsa aika yksinäiseksi näiden taloushallinnon haasteiden kanssa. Siksi onkin hyvä, että on luotettava taho, jonka kanssa voi sparrailla.”

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

 

 

Respect Project Petja Pietiläinen

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/