Talousassistentti

Vapauta resursseja yrityksesi liiketoiminnan kannalta tärkeämpiin tehtäviin Balancon talousassistentin avulla.

Talousassistentti

Talousassistenttipalvelumme on ratkaisu, jolla asiakkaamme voivat organisoida toistuvat taloushallinnon rutiinitehtävät Balancon hoidettavaksi. Palvelu vapauttaa asiakasyrityksen omaa henkilöresurssia rutiininomaisesta hallinnollisesta työstä korkeamman lisäarvon tehtäviin. Näin parannamme asiakasyrityksemme tuottavuutta ja lisää luomme kasvun mahdollisuuksia.

Joustava ja henkilökohtainen resurssiapu

Talousassistenttipalvelu on ratkaisumme kirjanpidon- ja palkanlaskennan asiakkaidemme lyhytaikaisiin ja tarvittaessa myös pidempiaikaisiin työvoimatarpeisiin. Assistenttipalvelumme on suunniteltu tukemaan Procountoria käyttävän yrityksen omia taloushallinnon rutiinitöitä ja avustamaan muissa liiketoiminnan tukitehtävissä. Talousassistenttipalvelua voidaan tuottaa myös määräaikasesti, vaikkapa tasoittamaan yrityksen sesonkihuippujen työkuormaa ja siitä syntyvää resurssitarvetta.

Taloushallinnon rutiinitehtävät

  • Myyntilaskutuksessa avustaminen
  • Myyntireskontran hoito ( epäselvien saatavien kohdistaminen, maksumuistutukset ja perintään siirto)
  • Ostolaskujen kierrätys ja dimensioinnissa (seurantakohteelle kohdistaminen) avustaminen
  • Kirjanpidon- ja palkkahallinnon aineiston kokoaminen ja valmistelevat tehtävät
  • Asiakas- ja toimittajrekisterien ylläpito
  • Viranomaistahojen vaatima raportointi- ja ilmoitusvelvollisuuden hoitaminen
  • Henkilöstöhallinnon tuki ja muut asiakkaan liiketoimintaa tukevat tehtävät

Lisätietoa assistenttipalvelusta

Lisätietoa talousassistentti-palvelun sisällöstä ja hinnoittelusta saat talousasiamiehiltämme.

Asiakastarina: Katto-Kodit Oy

On tärkeää, että myös taloushallinnon kumppanillamme asiakastyytyväisyys on prioriteeteissa ykkösenä. ”Koko taloushallintomme ollessa ulkoistettu, tarvitsemme paljon palvelua, jotta omat sisäiset resurssimme eivät olisi sidottuna. Balancolta kyllä saamme sitä.”

Katto Kodit Oy, Riina Helenius

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/

balanco_logo_white_transparent_cropped
Tilitoimistopalvelua asiantuntemuksella ja asenteella

Balanco Accounting Oy on tilitoimisto, yritysten taloushallintopalveluiden asiantuntija ja kumppani. Autamme asiantuntemuksemme avulla asiakkaitamme menestymään.