Menu

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisut

Procountor ja Netvisor- taloushallintojärjestelmien avulla asiakkaillamme on kaikki tarvittavat työkalut liiketoiminnan tukeen ja kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon. 

Sähköinen taloushallinto Netvisorilla ja Procountorilla

Sähköinen taloushallinto auttaa yritystä ja tilitoimistoa hoitamaan myyntilaskut, ostolaskut, kirjanpidon ja palkanlaskennan sähköisesti sekä muuttaa sisäisen raportoinnin ja tulosseurannan reaaliaikaiseksi. Sähköinen taloushallinto on kuitenkin muutakin kuin paperitonta ja ajasta sekä paikasta riippumatta tehtäviä taloushallinnon toimenpiteitä. Tuotamme asiakkaidemme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelun Netvisor ja Procountor taloushallinto-ohjelmistoilla.

Me Balancolla autamme yrityksiä ottamaan sähköisestä taloushallinnosta hyötyä päivittäiseen liiketoimintaan. Tilitoimistopalvelumme, modernien taloushallintojärjestelmien sekä monipuolisten ohjelmistointegraatioiden avulla asiakkaamme saavat taloushallinnosta merkittävää tukea omalle liiketoiminnalleen. Helppokäyttöisten työkalujen ja rutiinitehtäviä automatisoimalla asiakkaan omat resurssit vapautuvat mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön. Ajantasaisen ja kattavan talousraportointityökalujen avulla asiakkaalla on luotettavaa tietoa päätöksen teon tueksi. Yksinkertaistettuna autamme asiakkaitamme tekemään kate-euroja.

Procountor

Procountor on helppokäyttöinen ja muista järjestelmistä riippumaton, selainpohjainen ja kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisu.  Ohjelma sisältää kirjanpidon ja palkanlaskennan toiminnallisuuksien ja viranomaisilmoituksien lisäksi asiakkaalle kaikki tarvittavat työkalut päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin. Procountorista on kattavat integraatioit asiakasyrityksen omiin operatiivisiin ohjelmiin (HR, Kassa, verkkokauppa, CRM tai ERP).

Procountor on käytössä yli 25 000 asiakasyrityksessä, 800 tilitoimistossa ja 4 pohjoismaassa. Balanco on Procountor Platina-kumppanuus tilitoimisto. 

Procountorin hinnoittelu perustuu kuukausittaisiin kirjanpidon tositemääriin. Se sopii yritykselle, jolla kirjanpidon tositevolyymit ovat maltilliset, eikä yritys tarvitse esim. varastonhallinnan ominaisuuksia. Kysy lisää Procountorista

Netvisor

Netvisorissa saat käyttöösi huippuluokan työkalut jokapäiväiseen tekemiseen: kirjanpitoon, palkanlaskentaan, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja toiminnaohjaukseen. Kaikki toiminnallisuudet Netvisorissa tähtäävät taloushallinnon automaation kasvattamiseen. Automaation avulla päästään eroon taloushallinnon rutiineista ja vapautetaan aikaa tärkeämpään työhön.

Netvisorista on kattavat integraatiot muihin ohjelmistoihin ja niiden käyttöönotto on tehty helpoksi tilitoimistoille ja loppuasiakkaille. Ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu yli 120 kumppania ja yli 100 integroitua lisäarvopalvelua. Netvisor MarketPlacesta löytyy valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. 

Netvisor on käytössä yli 20 000 asiakasyrityksessä.

Netvisor sopii yritykselle, joka tarvitsevat toiminnanohjauksellisia ominaisuuksia esim. varastonhallinta, tuotehallinta, valmistus, työajanseuranta. Netvisorin hinnoittelu perustuu yrityksen liikevaihtoluokkaan jossa kirjanpidon tositemäärällä vaikutusta. Kysy lisää Netvisorista

Tilitoimistonvaihto hallitusti ja mahdollisimman vähällä vaivalla

Meillä on runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta tilitoimistonvaihdosta sekä asiakkaan taloushallinnon ulkoistamisesta. Olemme tilitoimistouramme aikana toteuttaneet yli 500 yrityksen tilitoimistonvaihdosta. Meillä on kokemusta mm. Fivaldista, Talenom Onlinesta, Heeroksesta, Passelista, Econetista ja muista vastaavista taloushallintojärjestelmistä. Hoidamme tilitoimistonvaihdon aina avaimet käteen -periaatteella, asiakkaalle mahdollisimman häiriöttömästi vähällä vaivalla.

Tilitoimistonvaihto hoidetaan asiakkaalle mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi. Balanco hoitaa asiakkaan puolesta taloushallinto-ohjelmistojen tilaukset asiakkaan sekä vastaa ohjelmiston käyttöönottoon liittyvistä valmisteluista. Huolehdimme myös yhteydenpidosta vanhaan tilitoimistoon ja siirrämme tarvittavan kirjanpidon ja palkanlaskennan historiatietodot. Lopuksi perehdytämme huolellisesti asiakkaan henkilöstön käyttöönotettavaan Procountoriin tai Netvisoriin.

Huolellinen kartoitus ja oikeat työkalut

Talousasiamiehemme tekee kattavavan kartoituksen, jonka avulla selvitämme nykyiset taloushallinnon prosessit ja työkalut sekä mahdolliset haasteet ja tulevaisuuden tarpeet. Kartoituksen pohjalta annamme suosituksemme tarvittavasta ohjelmistoratkaisusta. Ohjelmistointegraatioden avulla voidaan kehittää, tehostaa ja automatisoida asiakkaan omia työvaiheita (CRM, ERP, kassa, verkkokauppa, työajanseuranta ym). Konsultoimme asiakkaan ohjelmistokumppaneita rajapinnan toteutuksen osalta jolla varmistetaan rajapinnan toimivuus.

Jo entuudestaan Netvisoria tai Procountoria käyttävälle yritykselle tilitoimistonvaihtaminen toimenpiteenä on erittäin helppoa ja vaivatonta. Riittää, kun uudelle tilitoimistolle luodaan tunnukset taloushallinto ympäristöön. Uusi tilitoimistokumppani voi jatkaa kirjanpidon tekemistä sovittuna yhteistyön aloitusajankohtana.

Balancon blogi

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat ja onnistua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin.

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/