Menu

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisut

Procountor ja Netvisor- taloushallintojärjestelmien avulla asiakkaillamme on kaikki tarvittavat työkalut liiketoiminnan tukeen ja kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon. 

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto auttaa yritystä ja tilitoimistoa hoitamaan myyntilaskut, ostolaskut, kirjanpidon ja palkanlaskennan sähköisesti sekä muuttaa sisäisen raportoinnin ja tulosseurannan reaaliaikaiseksi. Sähköinen taloushallinto on kuitenkin muutakin kuin paperitonta ja ajasta sekä paikasta riippumatta tehtäviä taloushallinnon toimenpiteitä. 

Me Balancolla autamme yrityksiä ottamaan sähköisestä taloushallinnosta hyötyä. Tilitoimistopalvelumme, modernien taloushallintojärjestelmien sekä monipuolisten ohjelmistointegraatioiden avulla asiakkaamme saavat taloushallinnosta merkittävää tukea omalle liiketoiminnalleen. Helppokäyttöisten työkalujen ja rutiinitehtäviä automatisoimalla asiakkaan omat resurssit vapautuvat mahdollisimman hyvin hyötykäyttöön. Ajantasaisen ja kattavan talousraportointityökalujen avulla asiakkaalla on luotettavaa tietoa päätöksen teon tueksi. Yksinkertaistettuna autamme asiakkaitamme tekemään kate-euroja.

Tuotamme asiakkaidemme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelun Netvisor ja Procountor taloushallinto-ohjelmistoilla.

Procountor

Procountor on helppokäyttöinen ja muista järjestelmistä riippumaton, selainpohjainen ja kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistoratkaisu.  Ohjelma sisältää kirjanpidon ja palkanlaskennan toiminnallisuuksien ja viranomaisilmoituksien lisäksi asiakkaalle kaikki tarvittavat työkalut päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin. Procountorista on useita integraatioita asiakasyrityksen omiin operatiivisiin ohjelmiin (HR, Kassa, verkkokauppa, CRM tai ERP).

Procountor soveltuu erittäin hyvin asiakasyrityksen ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. Ohjelmisto on käytössä yli 25 000 asiakasyrityksessä, 800 tilitoimistossa ja 4 pohjoismaassa. 

Balanco on Procountor Platina-kumppanuus tilitoimisto. 

Netvisor

Netvisorin saat käyttöösi huippuluokan työkalut jokapäiväiseen tekemiseen: kirjanpitoon, palkanlaskentaan, johdon raportointiin, asiakkuuksien hallintaan ja toiminnaohjaukseen. Kaikki toiminnallisuudet Netvisorissa tähtäävät taloushallinnon automaation kasvattamiseen. Automaation avulla päästään eroon taloushallinnon rutiineista ja vapautetaan aikaa tärkeämpään työhön.

Netvisorista on kattavat integraatiot muihin ohjelmistoihin ja niiden käyttöönotto on tehty helpoksi tilitoimistoille ja loppuasiakkaille. Ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu yli 120 kumppania ja yli 100 integroitua lisäarvopalvelua. Netvisor MarketPlacesta löytyy valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. 

Netvisor on käytössä yli 20 000 asiakasyrityksessä.

Balanco hoitaa järjestelmän käyttöönoton puolestasi

Procountor tai Netvisor järjestelmien käyttöönotot ja tilitoimistonvaihto tehdään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja häiriöttömästi. Balanco hoitaa ohjelmistojen tilaukset asiakkaan puolesta sekä vastaa ohjelmiston käyttöönottoon liittyvistä valmisteluista, tarvittavan kirjanpidon ja palkanlaskennan historiatietojen siirron vanhasta taloushallintojärjestelmästä. Perehdytämme huolellisesti asiakkaan henkilöstön käyttöönotettavaan ohjelmistoon.

Ennen käyttöönottoa talousasiamiehemme tekee kattavavan kartoituksen, jonka avulla selvitämme nykyiset taloushallinnon prosessit ja työkalut sekä mahdolliset haasteet. Kartoituksen pohjalta annamme suosituksemme tarvittavasta ohjelmistoratkaisusta. Ohjelmistointegraatioilla asiakkaan omiin operatiivisiin järjestelmiin (CRM, ERP, kassa, verkkokauppa, työajanseuranta ym) voidaan kehittää ja automatisoida työvaiheita. Konsultoimme asiakkaan ohjelmistokumppaneita rajapinnan toteutuksen osalta jolla varmistetaan rajapinnan toimivuus. Kartoituksen lopuksi annamme suunnitelman, jossa on myös laskettu taloushallintojärjestelmän käytöstä syntyvät kuukausittaiset kustannukset asiakkaalle.

Tilitoimistonvaihtoa suunnittelemassa?

Balancolla on runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta tilitoimistonvaihdosta sekä asiakkaan taloushallinnon siirtämisestä toisesta sähköisestä ympäristöstä Procountoriin. Olemme tilitoimistouramme aikana toteuttaneet yli 500 yrityksen tilitoimistonvaihdoksen. Meillä on kokemusta mm. Fivaldista, Talenom Onlinesta, Heeroksesta, Passelista, Econetista ja muista vastaavista taloushallintojärjestelmistä. Hoidamme tilitoimistonvaihdon aina avaimet käteen -periaatteella, asiakkaalle mahdollisimman häiriöttömästi vähällä vaivalla.

Tilitoimiston vaihtaminen jo entuudestaan Netvisoria tai Procountoria käyttävälle yritykselle on erittäin helppoa ja vaivatonta. Riittää, kun uudelle tilitoimistolle luodaan tunnukset taloushallinto ympäristöön. Uusi tilitoimistokumppani voi jatkaa kirjanpidon tekemistä sovittuna yhteistyön aloitusajankohtana.

Lue blogi-kirjoituksemme Balancon 5 neuvoa tilitoimiston valintaan ja vaihtoon.

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/