Kuljetusliike Sevon Oy – ”Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille”

Kuljetusliike Sevon Oy on vuodesta 1984 toiminut kunnallistekniikan ja pientalorakentamisen tarpeisiin erikoistunut kuljetus- ja maanrakennusliike.

”Talousasiamies olisi hyvästä kaikille yrityksille”

Toimitusjohtaja Mikko Kananen kertoo, että ei tiennyt, mitä odottaa Talousasiamieheltä, kun Kuljetusliike Sevon aloitti yhteistyön Balancon kanssa.

“Tai odotin henkilökohtaisempaa palvelua kuin mitä aiemmin saimme, mutta kuinka henkilökohtaista, siitä minulla ei ollut ajatusta.”

Kanasen mukaan yritykselle nimetty Balancon Talousasiamies on oppinut erinomaisesti ymmärtämään, mitä yritys oikeasti tekee ja millaisia riskejä sekä mahdollisuuksia toimintatapaan sisältyy.

”Janne on meidän Talousasiamiehemme. Voi veljet, kuinka hyvin hän hommansa on hoitanutkaan. Hänellä on aina aikaa minulle ja meidän asioillemme. Puhumme tietysti ajankohtaiset asiat läpi, mutta eniten minua on ilahduttanut ajatus siitä, että Jannea kiinnostaa meidän liiketoimintamme pitkäjänteisemminkin.”

Talousasiamies on yrityksen ulkopuolinen luottohenkilö

”En tiedä, onko muilla yrityksillä samanlaisia kokemuksia Balancon Talousasiamiehestä, mutta minusta on hyvä, kun joku katsoo asioita ulkopuolisena. Ja osaa myös tyylikkäästi sanoa, että mietittäisiinkö vielä yhden kerran uudestaan. Kun toimii osittain suhdanneherkällä alalla, ja on itse usein alihankkijan roolissa, on hyvä, että yhdessä funtsitaan asioita jo silloin, kun kaikki on hyvin.”

Nyt palkanmaksu menee oikein

Kananen kertoo, että yhteistyö alkoi, kun Balanco otti oikeaan aikaan yhteyttä. ”Olimme osittain tyytymättömiä silloiseen taloushallintokumppaniimme. Periaatteessa lähes kaikki toimi hyvin, mutta palkanmaksuissa oli puutteita ja jopa virheitä. Palkanmaksun pitää mennä kerralla oikein, se määrittää työntekijöiden suuntaan, onko firma luotettava vai ei.”

Henkilökohtaista palvelua

Kananen kertoo, että hänestä on hyvä, kun Balancon kanssa asiat voi hoitaa puhelimitse tai jopa henkilökohtaisesti, koska hän ei tunne sähköpostia omaksi tavakseen viestiä.

”Totta kai käytämme Procountoria, se on niin paljon kätevämpää ja rauhoittavampaa, kun luvut ovat aina saatavilla ja ajantasaisia. Kun automaattiset systeemit ja henkilökohtainen kanssakäyminen ovat tasapainossa, syntyy paras lopputulos.”

Hyvää jatkossakin, ellei jopa parempaa

”Balancolla on hyvä meno päällä. Firma kasvaa nopeasti, mutta heidän systeemit näyttävät kehittyvän samaa vauhtia. Taso, jolla meitä palvellaan, on pysynyt hyvänä ja tämän tietysti toivomme, tai oikeastaan edellytämme, jatkuvan samalla tasolla tai jopa paranevan.”

Balanco kolmella sanalla

Henkilökohtainen, kokonaisvaltainen ja luotettava.

Mikko Kananen, toimitusjohtaja, Kuljetusliike Sevon Oy

http://www.sevon.fi/

Kuljetusliike Sevon Oy on ollut Balancon asiakas vuodesta 2015