Rakennusurakoitsija Respect Project Oy – ”Balancon kanssa voin sparrailla milloin vain”

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

Respect Project Oy on toteuttanut satoja saneeraushankkeita vuodesta 2009 alkaen. Yrityksen pääosaamisaluetta on toimitilasaneeraukset ja taloyhtiöremontit.

Henkilökohtaista ja dynaamista palvelua

Respect Project Oy:n Petja Pietiläisen mielestä Balanco on aiempiin taloushallinnon kumppaneihin verrattuna selvästi henkilökohtaisempi ja dynaamisempi.

”Voin aina luottaa siihen, että kun soitan Talousasiantuntijallemme Antti Voittoselle, hän yleensä vastaa heti tai palaa asiaan vielä saman päivän aikana. Antilta voin pyytää apua taloushallintoon liittyvien asioiden lisäksi myös muuhun liiketoimintaan liittyvien asioiden ratkaisemisessa ja kaikkeen onkin aina löytynyt ratkaisu.”

Pietiläinen myöntää, että ajoittain tuntee olonsa aika yksinäiseksi taloushallinnon haasteiden kanssa.

”Siksi onkin hyvä, että on luotettava taho, jonka kanssa voi sparrailla. Saan apua myös operatiiviseen työhön kuten projektiseurantaan ja verottajailmoitusten tekemiseen.”

Henkilökohtaisempi ote sai vaihtamaan

Pietiläinen kertoo, että yrityksessä ei oltu lähtökohtaisesti vaihtamassa taloushallinnon kumppania, mutta Balancon henkilökohtaisuus ja tapa lähestyä koko taloushallintoa vakuuttivat.

”Oikeastaan kaupan päälle tuli sitten vielä Procountor, joka on meille parempi järjestelmä kuin aiemmin käyttämämme sähköinen taloushallintojärjestelmä. Olemme käyttäneet myös Balancon lakipalveluita.”

Balancon aktiivinen ote palvella ilahduttaa

Viime vuosina Respect Project on keskittynyt yhä enemmän linjasaneerauksiin ja toteuttanut useita kohteita sekä pääurakoitsijan että rakennusurakoitsijan roolissa yhteistyössä Suomen tunnetuimpien talotekniikkaosaajien kanssa.

”Pidän hyvänä, että Balanco on itse aktiivinen, mutta aina voi parantaa proaktiivisuudessa. Minusta arjen sujuvuuden ohella kaikkein arvokkainta olisi se, että yhdessä löytäisimme nykyistäkin enemmän mahdollisuuksia, miten Respect Projectin urakat ja liiketoiminta ylipäätään voisivat olla kannattavampia. Jos toiveita saa esittää, niin Balanco voisi uida vielä syvemmälle yrityksemme arkeen ja olla joskus hektisessä arjessa se hiukan kauempaa katsova taho, joka kysyy, että onkohan tuo nyt paras mahdollinen tapa tehdä asia vai voisiko asian tehdä toisin.”

Balanco kolmella sanalla

Asiantunteva, moderni ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuva.

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

www.respectproject.fi

Respect Project Oy on ollut Balancon asiakas vuodesta 2016

Balancon taloushallintopalvelu rakentamisen toimialalle

Rakennusalan taloushallinto

Rakentamisen taloushallintopalvelumme sopii kiinteistö- ja korjausrakentamisen, LVIS-alan sekä kiinteistökunnossapidon yrityksille.

Asiakkaitamme

Oma Rakennus Oy Rake-Bulevardi

Balancon rakennusalan toimialaosaaminen on vaikuttanut työhömme ihan konkreettisesti ja virtaviivaistanut toimintoja

Petteri Rontti

Oma Rakennus Oy

Uskaltaisin suositella Balancoa ihan kaikenlaisille yrityksille

Veli Tölli – Katu-Karhu Oy

Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa.

Teemu Vaistila – Konepaja Amak Oy