Menu

Respect Project Oy- Balancon kanssa voin sparrailla milloin vain

Respect Project Oy

Respect Project Oy on toteuttanut satoja saneeraushankkeita vuodesta 2009 alkaen. Yrityksen pääosaamisaluetta on märkätilarakentaminen sekä kosteusvahinkokorjaaminen. Viime vuosina Respect Project On keskittynyt yhä enemmän linjasaneerauksiin ja toteuttanut useita kohteita sekä pääurakoitsijan, että rakennusurakoitsijan roolissa yhteistyössä suomen tunnetuimpien talotekniikka osaajien kanssa.

 

Balancon kanssa voin sparrailla milloin vain

”Balanco on aiempiin taloushallinnon kumppaneihimme verrattuna selvästi henkilökohtaisempi ja dynaamisempi. Voin aina luottaa siihen, että kun soitan talousasiamies Antti Voittoselle, hän yleensä vastaa heti tai palaa asiaan vielä saman päivän aikana. Antilta voin pyytää apua taloushallintoon liittyvien asioiden lisäksi myös muuhun liiketoimintaan liittyvien asioiden ratkaisemisessa ja kaikkeen onkin aina löytynyt ratkaisu. Ajoittain sitä tuntee olonsa aika yksinäiseksi näiden taloushallinnon haasteiden kanssa. Siksi onkin hyvä, että on luotettava taho, jonka kanssa voi sparrailla. Saan apua myös operatiiviseen työhön kuten projektiseurantaan ja verottajailmoitusten tekemiseen.”

 

Ulkoistamme taloushallintoamme maltillisesti

”Olemme hyvin kokenut saneeraukseen erikoistunut rakennusliike pääkaupunkiseudulta. Odotamme vuodelle 2018 kasvumme jatkuvan, niin toimitilasaneerauksen kuin asuntosaneerauksenkin markkina näyttää lupaavalta. Nyt pääosa urakoistamme on melko nopeasti läpivietäviä, kestoltaan kuukaudesta muutamiin kuukausiin. Pyrimme siihen, että urakkakokomme kasvaisi, se lisäisi ennustettavuutta ja liiketoiminnan hallittavuutta.”

”Litteä organisaatiomme mahdollistaa joustavan toiminnan, mutta oman organisaatiomme mahdollisuudet esimerkiksi taloushallintoon ovat rajallisia. Olemme edenneet taloushallinnon ulkoistamisessa maltillisesti, mutta päämäärätietoisesti. Olemme ulkoistaneet taloushallintomme osasia Balancolle yksi kerrallaan ja koko ajan katsomme, olisiko mahdollisuuksia syventää yhteistyötä.”

 

Henkilökohtaisempi ote sai vaihtamaan

”Balanco otti yhteyttä noin kaksi vuotta sitten. Emme olleet lähtökohtaisesti vaihtamassa taloushallinnon kumppaniamme, mutta Balancon henkilökohtaisuus ja tapa lähestyä koko taloushallintoa vakuuttivat. Oikeastaan kaupan päälle tuli sitten vielä Procountor, joka on meille parempi järjestelmä kuin aiemmin käyttämämme sähköinen järjestelmä. Olemme käyttäneet myös Balancon kautta saatavia lakipalveluita.”

 

Aktiivinen ote palvella ilahduttaa

”Pidän hyvänä, että Balanco on itse aktiivinen, mutta aina voi parantaa proaktiivisuudessa. Minusta arjen sujuvuuden ohella kaikkein arvokkainta olisi se, että yhdessä löytäisimme nykyistäkin enemmän mahdollisuuksia, miten Respect Projektin urakat ja liiketoiminta ylipäätään voisivat olla kannattavampia. Jos toiveita saa esittää, niin Balanco voisi uida vielä syvemmälle yrityksemme arkeen ja olla joskus hektisessä arjessa se hiukan kauempaa katsova taho, joka kysyy, onkohan tuo nyt paras mahdollinen tapa tehdä asia vai voisiko asian tehdä toisin.”

 

Balanco kolmella sanalla

Balanco on asiantunteva, moderni ja muuttuviin tilanteisiin sopeutuva.

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

www.respectproject.fi

Haetko yrityksellesi uutta tilitoimistokumppania?

Balancon henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä