Menu

Superson – Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus

Superson – oman alansa uudistaja tarvitsee veroisensa tilitoimistokumppanin

Superson on moderni helsinkiläinen markkinointiviestintätoimisto, joka rikkoo alansa kangistuneita kaavoja kehittämällään spesialistimallilla. Vakituista henkilöstöä yrityksessä on 19. Jokaista asiakasta varten kootaan 225 kartoitetun spesialistin joukosta asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin palveleva tiimi. Yrityksellä on kova kasvustrategia, jonka myötä yhtiö kansainvälityy. Superson on avannut toimiston Singaporeen, tarkoituksena on tuplata liikevaihto seuraavien vuosien aikana ja edelleen haastaa koko toimialaa. Supersonin konseptin toimivuus todistettiin valinnalla vuoden toimistoksi. Valinnassa arvioijina olivat markkinointipäättäjät suomessa.

Avainsana on luottamus

”Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus. Aivan kuin se on meidän omankin toimistomme toiminnassa ja suhteessamme asiakkaisiimme. Kun kilpailutimme tilitoimistoja vaihdon yhteydessä, meihin teki vaikutuksen, kuinka hyvin Balanco oli tehnyt kotiläksynsä. Tuli tunne, että todella siellä halutaan oikeasti oppia tuntemaan asiakasyritys. Tärkeää oli myös se, että Balancolla oli ennestään kokemusta käyttämästämme toiminnanohjausjärjestelmästä, joka ohjaa myös taloushallinnon toimintojamme. Järjestelmä on integroitu Procountoriin. Tänä päivänä erilaisten rajapintojen ymmärtäminen ja niiden kanssa hallitusti toimiminen on yhä tärkeämpää.”

Moderni ajattelu yhdistää

”Balancon ajattelutapa sopii hyvin omaamme: Ollaan moderneja alansa uudistajia, kaikki turha karsitaan prosesseista, hyödynnetään teknologiaa ja automaatiota siellä, missä siitä on hyötyä. Yhteistyötä on tehty nyt noin vuoden verran ja kokemukset ovat olleet positiivisia. Olemme tyytyväisiä. Suosittelisin Balancoa oikeastaan kaikille PK-yritykselle toimialasta riippumatta.”

Enemmän irti talousraportoinnista

”Tavallisten tilitoimistopalvelujen lisäksi meillä on hyviä kokemuksia saamastamme talouspäällikkösparrailusta. Talousasiamiehemme Balancolla on Janne  Myllymäki. Hän on auttanut suuntaamaan katsetta taloushallinnon kehittämiskohteisiin yrityksessämme. Talousasioiden kehittäminen jää usein jalkoihin, kun päivittäisessä tekemisessä ollaan tiukasti kiinni normaalirutiineissa ja kehitystyö taas keskittyy oman toimiston toiminnan kehittämiseen. Jannen kanssa luomme ajoittain katsausta historiaan ja nykyhetkeen lukujen valossa, jolloin tulevaisuuteenkin on helpompi vaikuttaa. Kaikki luvut ovat luonnollisesti aina muutenkin järjestelmistä saatavilla, mutta näkemyksellinen sparrailukumppani, joka etukäteen analysoi tilannettamme on ehdottomasti arvokas apu. Talousraportoinnista saa näin enemmän irti.”

Mutkattomuuden puolella

”Yhteistyö Balancolaisten kanssa on mutkatonta ja helppoa. Asioihin tartutaan ja voi luottaa, että ne hoidetaan.  Asiantuntemus tällaisessa yhteistyössä on tietysti ihan lähtöoletus. Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää, että yhteistyö on helppoa, mutkatonta. Ja kivaa! Kaiken ei tarvitse olla niin kuoleman vakavaa, vaikka vakavista asioista puhutaankin.”

Balanco kolmella sanalla

Asiantunteva, luotettava, joustava

Pirjo Airaksinen, Head of Culture, Superson Oy

superson.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Sinua voisi myös kiinnostaa

Balancon 5 neuvoa tilitoimiston vaihtoon ja kumppanin valintaan

Kokosimme viisi neuvoa, joiden avulla voit välttää sudenkuopat. Neuvomme auttavat sinua valitsemaan yrityksellesi sopivan tilitoimistokumppanin ja tekemään tilitoimistonvaihdon mahdollisimman helposti ja häiriöttömästi.

Budjetointi – Miksi jokaisen yrityksen kannattaa laatia budjetti?

Budjetointi parantaa yrityksen päätöksentekijöiden kustannustietoisuutta ja tuo toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta.

Ota yhteyttä