Ulkoistettu talousjohdon asiantuntija – Controller-palvelu

Controller-palvelumme räätälöityy ja skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan. Pyydä ulkoistettu talousjohdon asiantuntija eli Talousasiantuntijamme avuksesi!

Räätälöitävä ja skaalautuva palvelu

Controller-palvelumme räätälöityy ja skaalautuu tarpeidesi mukaisesti. Saat monipuolisen talousjohdon asiantuntemuksen liiketoimintasi tueksi. Palvelu tuotetaan pääsääntöisesti yrityksesi tiloissa.

Balancon controller-palvelu skaalautuu joustavasti niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille. Palvelun sisältöä voidaan skaalata, yhdestä päivästä kuukaudessa aina pariin päivään viikossa varatulla resurssilla.

Talousasiantuntija talousjohdon asiantuntijanasi

Balancon Talousasiantuntijan toimiessa yrityksesi ulkoistettuna controllerina, yritykselläsi on henkilökohtainen talousjohdon asiantuntija, joka toimii omistajien tai hallituksen apuna taloudellisissa kysymyksissä.

Määräaikainen sijaisuus ja rekrytoinnissa avustaminen

Controller-palvelua voidaan tuottaa myös osa-aikaisesti, jos yrityksen talouspäällikkö tai controller on tilapäisesti poissa tai lopettanut yrityksen palveluksessa eikä korvaavaa rekrytointia ole saatu tehtyä. Tarvittaessa autamme myös uuden henkilön rekrytoinnissa auttamalla osaajaprofiilin määrittelyssä.

Jos kiinnostuit controller-palvelustamme, ota yhteyttä, niin selvitetään minkälainen palvelu sopisi yrityksellesi!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Janne Myllymäki

Talousasiantuntija | Asiantuntijapalvelut

050 5900 613
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Janne Myllymäki

Talousasiantuntija | Asiantuntijapalvelut

050 5900 613
050 5900 613