Balanco

Stöd vid etablering i Sverige

Balanco hjälper finska företag att investera i Sverige. Vi drivs av en vilja att alltid ge våra kunder så hög service som möjligt och erbjuda fler typer av tjänster, som ser till vad företagen faktiskt behöver. Vi hjälper dig genom hela etableringsprocessen. Med våra tjänster kan finska företag etablera sig smidigt och effektivt på den svenska marknaden.

Det snabbt växande Balanco Group har år 2023 en omsättning på cirka 10,4 miljoner euro och 160 anställda experter i Finland, Sverige, Norge och Danmark. Vi har idag Sverige kontor i Stockholm City, Sollentuna, Visby, Södertälje och Göteborg. I Sverige hjälper vi företag genom Metric Accounting och Metric RedovisningsHuset.

Tillsammans vi jobbar för att skapa värde för våra uppdragsgivare genom effektiv redovisning, god rådgivning, stort engagemang, personligt bemötande och alltid med företaget och företagaren i fokus.

Vi hjälper idag ca 700 små som stora företag i många olika branscher och har erfarenhet av att tillgodose deras önskemål under bolagets olika utvecklingsfaser. Vår ambition är att tillsammans med företagaren utveckla företaget. Vår vision är att skapa tid och trygg ekonomi för alla ägar ledda företag. Vi skapar värde tillsammans för ditt företag.

Balanco Accounting AB

Antti Voittonen
tfn +46 73 421 60 12
antti.voittonen@balanco.se

Edith Lau
tfn +46 (0) 709 – 82 11 77
edith.lau@metricaccounting.se