Netvisor ja Procountor ohjelmistot takaavat laadukkaan taloushallinnon

Autamme hyödyntämään sähköistä taloushallintoa liiketoimintasi tukena. Käytössämme ovat modernit ja helppokäyttöiset Procountor- ja Netvisor-ohjelmistot.

Taloushallinnon ohjelmistot

Tuotamme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme Procountor– ja Netvisor-taloushallinto-ohjelmistojen avulla. Ohjelmistot ovat modernit ja helppokäyttöiset kustannustehokkaaseen sähköiseen taloushallintoon.

Sähköisten työkalujen avulla voit kehittää taloushallinnon sisäisiä prosesseja ja automatisoida rutiinitehtäviä, samalla vapautuu resursseja muihin tehtäviin. Sähköisen taloushallinnon avulla yritykselläsi on ajantasainen ja luotettavaa tieto päätöstensä teon tueksi.

Netvisor-ohjelmisto pähkinänkuoressa

Netvisor sopii yritykselle, joka tarvitsee taloushallinto-ohjelmaltaan myös varasto- ja tuotehallinnan sekä työajanseurannan toiminnallisuuksia. Netvisorin taloushallinnon tuotepakettien kuukausihinnoittelu perustuu yrityksen liikevaihtoluokkaan. Lue lisää Netvisorista!

Procountor-ohjelmisto pähkinänkuoressa

Procountor on helppokäyttöinen, skaalautuva ja hinnoittelumalliltaan tositepohjainen ja selkeä taloushallinto-ohjelma. Procountorin kuukausihinnoittelu perustuu kuukausittaisiin kirjanpidon tosite- ja palkansaajamääriin. Lue lisää Procountorista!

Procountor vai Netvisor yritykselleni?

Tehtävämme on selvittää, mikä taloushallinto-ohjelmisto vastaa yrityksesi tarpeisiin ja kumpi ohjelmisto tarjoaa parhaat toiminnalliset ominaisuudet yrityksesi käyttöön. Kartoitamme taloushallinnon prosessit ja suosittelemme sopivaa ohjelmistoratkaisua. Asiantuntemuksemme takaa, että jokainen yksityiskohta tulee otettua huomioon eikä ikäviä yllätyksiä ole luvassa.

Kartoitamme taloushallinnon prosessit ja suosittelemme sopivaa ohjelmistoratkaisua.

Vahvuutemme on esimerkiksi erilaisten taloushallinto-ohjelmistoon liittyvien integraatioiden läpivienti.

Konsultoimme myös yrityksesi toiminnanohjausohjelmistokumppaneita, millä varmistetaan operatiivisten ohjelmien ja taloushallinto-ohjelmien välisen tiedonsiirron toimivuus.

Huolehdimme Procountor- ja Netvisor-taloushallinto-ohjelmien käyttöönotosta ja henkilöstön perehdytyksestä sekä käyttötuesta jatkossa.

Procountorin ja Netvisorin tulosraportointiominaisuuksia voidaan täydentää tarvittaessa 4Straction-työkalulla.

Tiesitkö? Jo entuudestaan Netvisoria tai Procountoria käyttävälle yritykselle tilitoimiston vaihtaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kun uusi taloushallinnon kumppani on löytynyt, vaihdos hoituu, kun uudelle tilitoimistolle luodaan tunnukset ohjelmistoon. Uusi tilitoimistokumppani voi ottaa taloushallinnon hoitoon sekä jatkaa kirjanpitoa ja palkanlaskentapalvelua yhdessä sovitusta ajankohdasta alkaen. Kysy lisää!

Procountor

Procountorilta löytyy sopiva versio niin pienen kuin isommankin yrityksen ja useamman yhtiön muodostaman konsernin taloushallintoon. Procountor on kotimainen, helppokäyttöinen, muista järjestelmistä riippumaton ja selainpohjainen.

Procountor sisältää kirjanpidon ja palkanlaskennan toiminnallisuuksien ja viranomaisilmoituksien lisäksi kaikki tarvittavat työkalut päivittäisiin taloushallinnon tehtäviin. Selkeän, tositepohjaisen hinnoittelumallin ansiosta ohjelman kuukausittaiset kustannukset ovat tiedossa. Joustavan hinnoittelunsa ansiosta asiakas maksaa Procountorista vain käyttötarpeensa mukaan.

Procountoria voi täydentää lisäpalveluna Procountor Mini -sovelluksella. Sovelluksella on helppo kuvata kulukuitit, liittää ne mukaan esimerkiksi matkalaskulle ja toimittaa kuitit suoraan kirjanpitoon.

Suomessa Procountor on käytössä yli 25 000 asiakasyrityksessä ja 800 tilitoimistossa. Ohjelmisto on käytössä kaikissa Pohjoismaissa, mikä mahdollistaa pohjoismaisen konsernin taloushallinnon yhdestä ja samasta järjestelmästä.

Procountor ja integraatiot

Ohjelmistointegraatioiden avulla yritysten taloushallinnon työvaiheita voidaan kehittää ja automatisoida sekä saada aikaan resurssitehokkuutta. Procountor tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet integroida muita järjestelmiä ohjelmistoon.

Vaihtoehtoina ovat reaaliaikainen API-rajapinta tai tietojen siirto siirtotiedostoilla (määrämuotoinen Excel-tiedosto). Tutustu integraatioihin ohjelmistokehittäjä Finagon sivuilla. Jos käyttämäsi ohjelmisto ei löydy Finagon listalta, kysy meiltä ratkaisua!

Balanco on Procountor Platina -tason tilitoimistokumppani. Procountorin ja operatiivisten ohjelmien integrointi on erikoisosaamistamme. Ohjelmistokehittäjä Finagon mukaan Platina-partnerit ovat tilitoimistokentän edelläkävijöitä, jotka tarjoavat sähköisen taloushallinnon ratkaisuja tiiviissä yhteistyössä Finagon kanssa.

Kysy lisää Procountorista tai sen liitettävyydestä operatiiviseen ohjelmistoosi!

Netvisor

Netvisor sisältää työkalut sähköiseen taloushallintoon ja jokapäiväiseen tekemiseen yrityksen ja tilitoimiston välillä. Kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi Netvisorissa on monipuoliset raportointitoiminnot sekä työkalut kassavirran ja budjettien hallintaan. Netvisor on käytössä yli 20 000 yrityksessä ja yli 500 tilitoimistossa.

Netvisor sopii yritykselle, joka tarvitsee taloushallinto-ohjelmaltaan myös varasto- ja tuotehallinnan sekä työajanseurannan toiminnallisuuksia. Netvisor sisältää mobiilikäyttäjille hyviä ominaisuuksia, kuten kuittiskannerin, työtuntien kirjaukset, matkalaskut sekä ostolaskujen hyväksynnän.

Netvisorilla on tarjota yrityksien taloushallintoon neljä erilaista ja eri hintaista tuotepakettia. Netvisorin taloushallinnon tuotepakettien kuukausihinnoittelu perustuu yrityksen liikevaihtoluokkaan.

Netvisor-tuotepakettia voidaan täydentää palkanlaskentatoiminnallisuudella, joka veloitetaan palkansaajamäärän mukaisesti.

Laskujen lähetys- ja vastaanottokulujen lisäksi Netvisor perii tapahtumamaksuja (maksut, viitesuoritukset, tiliotehaku ja toistuvaissuoritukset) kuukausittain toteutuneen mukaisesti.

Netvisor ja integraatiot

Visma Marketplace

Netvisorista on eri toimialojen tarpeisiin kattavat integraatiot muihin ohjelmistoihin ja niiden käyttöönotto on tehty helpoksi tilitoimistoille ja loppuasiakkaille. Netvisor on valmiiksi integroitu yli 200 ohjelmistoon ja toimialaratkaisuun. Netvisorin Marketplacesta löytyy valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. Tutustu integraatiomahdollisuuksiin Netvisorin sivuilla. Rajapintojen kautta on mahdollista integroida sellaisiakin ohjelmistoja, joita ei ole valmiina. Ota yhteyttä, laitetaan integraatiot kuntoon!

4Straction-raportointityökalu päätösten tueksi

Procountorin ja Netvisorin tulosraportointiominaisuuksia voidaan täydentää tarvittaessa 4Straction-työkalulla. Talousjohdon raportointityökalu sisältää esimerkiksi budjetin, myynnin ja kassavirtaennusteet. 4Straction on johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyä tukeva raportointityökalu. 4Straction-ohjelmaan voi tuoda dataa myös muista lähteistä (ERP, CRM, HR, markkinointi ym.) ja laatia erilaisia operatiivisen toiminnan ja taloushallinnon raportteja ja tunnuslukuja sekä ennusteita. 4Straction on integroitavissa Procountorin ja Netvisorin kanssa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Autamme hyödyntämään sähköistä taloushallintoa liiketoimintasi tukena.

Marko Salmi

Talousasiamies, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Autamme hyödyntämään sähköistä taloushallintoa liiketoimintasi tukena.

Marko Salmi

Talousasiamies, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
050 330 5444