Ota rohkeasti yhteyttä

Jos haet yrityksellesi henkilökohtaista ja asiantuntevaa tilitoimistopalvelua, jossa voit keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen ja asiakkaitesi palvelemiseen, olemme varteenotettava tilitoimistokumppani. Meidän tehtävä on taloushallinnon asiantuntemuksemme avulla auttaa asiakkaitamme menestymään. Ota rohkeasti yhteyttä talousasiamiehiimme.

Talousasiamiehet palveluksessasi

Yhteydenottopyyntö

Henkilökohtainen ja yrityksesi tarpeiden mukaan rakentuva taloushallintopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimipisteidemme yhteystiedot

Päätoimimisteemme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Perintötie 2B (Avia Line 3 rakennus). Helsingin toimipisteemme sijaitsee Kruununhaassa osoitteessa Liisankatu 8A.

Onko yritykselläsi jo Procountor käytössä? 

Tiesitkö että tilitoimistonvaihto Procountoria jo entuudestaan käyttävälle yritykselle on erittäin vaivatonta. Vaihto hoituu, kun asiakas luo uudelle tilitoimistokumppanillesi pääkäyttäjätunnuksen yrityksen Procountorympäristöön. Näin uusi tilitoimistokumppani voi jatkaa kirjanpidon tekemistä sovittuna yhteistyön aloitusajankohtana.