Kansainvälistymisen palvelumme

Kansainvälistymisen palvelumme

Kansainvälistymisen palvelumme on kokonaisuus, joka vastaa yrityksien todellisiin tarpeisiin kansainvälistymisen polun jokaisessa vaiheessa.

Kansainvälisty onnistuneesti Ruotsin ja Norjan markkinoille

Kansainvälistymisen palvelumme on kokonaisuus, joka vastaa yrityksien todellisiin tarpeisiin kansainvälistymisen polun jokaisessa vaiheessa. Kansainvälistymisessä ja liiketoiminnan käynnistämisessä uudessa markkinassa on paljon huomioitavia erikoisuuksia niin verotuksen, lainsäädännön kuin kulttuurillisten käytäntöjen osalta. Onnistuneen kansainvälistymisen ytimessä on huolella tehty suunnittelu, valmistelu ja markkinoille asettuminen. Suomessa toimivien asiantuntijoiden lisäksi Balancon Ruotsin ja Norjan toimipisteiden asiantuntijat palvelevat asiakkaitamme kansainvälistymisen polulla.

Kansainvälistymisen roadmap

1. Markkinatutkimus, suunnittelu ja valmistautuminen

Tarjoamme asiantuntemuksemme markkinapotentiaalin kartoituksen sekä kilpailuympäristön tutkimuspalveluiden lisäksi konsultoinnin paikalliseen lainsäädäntöön, verotukseen sekä yrityksen hallintoa koskeviin asioihin. Tutkimuksien jälkeen asiantuntijamme auttavat kansainvälistymiseen liittyvissä valmisteluissa.

Valmisteluiden edetessä Balancon talousasiantuntijat voivat toimia tukena investointiensuunnitelmien laadinnassa sekä rahoituksen suunnittelussa. Avustamme myös Business Finland ja Finnveran tarjoamien palveluiden hakemisessa.

2. Markkinoille asettuminen

Markkinoille asettuessa autamme kansainvälistymissuunnitelman toteutuksessa hoidamme puolestasi käytännönasioita, kuten yrityksen perustamiseen ja rekisteröintiin sekä pankki-, vakuutuspalveluihin ja viranomaisyhteyksiin liittyen. Ruotsissa tarjoamme Lagerbolag- ja Suppleant-palvelun, jonka avulla yritys saat nopeasti y-tunnuksen ja osakeyhtiön käyttöösi.

Tarjoamme asiantuntemuksemme paikallisten avainhenkilöiden rekrytointiin sekä työsopimuksien laadintaan liittyen. Huolehdimme myös Ruotsiin muuttavan henkilöstön sosiaaliturvatunnuksiin ja maahanmuuttorekisteriin liittyvistä tehtävistä. Hyvä ja osaava henkilöstö on keskeisimpiä kansainvälistymisen menestystekijöitä.

3. Kansainvälinen taloushallinto

Balancon asiantuntijat huolehtivat yrityksien kirjanpidosta- ja palkkahallinnosta sekä toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Liiketoiminnan kehityksen tai kasvun tueksi tarjoamme myös kattavat liikejuridiikan, verotuksen ja rahoituksen asiantuntijapalveluita paikallisesti. Tutustu tarkemmin tilitoimistopalveluumme Ruotsissa

Kumppanimme

Balancon ammattitaitoinen, kansainvälinen kumppaniverkosto on apunasi suunnitellessasi Ruotsiin laajentumista. Kumppaniverkostostamme löytyy tukea aina markkinatutkimusten ja -selvitysten laadinnasta etabloitumiseen asti.

Nordic Export Partners

Ruotsissa toimivalla Nordic Export Partnersilla on laaja kokemus vientipalveluiden käynnistämisestä. Lue lisää https://nexpa.se/

Planet Bridge AB

Planet Bridge AB auttaa Ruotsiin suuntaavia yrityksiä etabloitumiseen valmistautumisessa sekä tarjoaa tukea yrittäjyyteen, rekrytointiin ja johtamiseen Ruotsissa. Lue lisää https://planetbridge.se/fi/koti/

Planet Bridge

Etsikö uutta tilitoimistokumppania tai suunnitteletko liiketoimintasi laajentamista Ruotsin tai Norjan markkinoille?

Ota yhteyttä ja varaa aika lyhyeen sparraustuokioon. Keskustellaan miten voimme auttaa sinua kansainvälistymisen tavoitteissa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistä kasvua, ota yhteyttä!

Marko Salmi

liiketoimintajohtaja | kansainvälistyminen

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Kansainvälistymisen palvelut

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistä kasvua, ota yhteyttä!

Marko Salmi

liiketoimintajohtaja | kansainvälistyminen

050 330 5444
050 330 5444