Menu

Rekry

Ota uusi askel työurallasi. Olisitko sinä seuraava työkaverimme? 

Ura Balancolla

Etsitkö uusia kehityksen polkuja urallesi? Kiinnostaisiko sinua työskennellä kasvavassa, nuorekkaassa tilitoimistossa, jossa työtä tehdään intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun? 

Etsimme jatkuvasti uusia kollegoita vastaamaan asiakkaidemme taloushallinnosta. Olitpa jo kokenut taloushallinnon ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva, meillä saat osaamistasi vastaavaa työtä ja mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi. Meitä yhdistää asiakaslähtöisyys, tinkimätön palveluasenne, sekä ennakkoluulottomuus kehittää tilitoimistotoimialan pölyttyneitä palveluja.

Keskeiset arvomme

Asiakastyytyväisyys. Asiakastyytyväisyys on keskeisin menestyksen mittarimme, joka kertoo olemmeko onnistuneet palvelussamme. Toimimme asiakkaan liiketoiminnan tukena. Kuuntelemme ja pyrimme sisäistämään liiketoiminnan oleelliset osa-alueet.

Asenne ja Arvostus. Olemme ylpeitä osaamisestamme. Teemme tätä intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun. Tämä näkyy tinkimättömänä palveluasenteena ja haluna auttaa. Asiakkaidemme ja asiantuntijoidemme välillä on voimakas arvostus ja kunnioitus. 

Vastuu ja vapaus. Kannamme yhdessä vastuuta asiakkaistamme ja tuottamiemme palveluiden laadusta. Balanco yrityksenä rakentuu rohkeasta yrityskulttuurista ja tavoitteellisista ihmisistä, joilla on vapautta päättää kuinka palvelu tuotetaan asiakkaalle lisäarvoatuottavasti. Työyhteisömme on meille ylpeydenaihe.

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Oletko kokenut kirjanpitäjä ja haet uusia haasteita urallesi? Kiinnostaisiko sinua työskennellä uuden ajan tilitoimistossa, jossa työtä tehdään intohimosta liiketoimintaan, taloushallintoon ja asiakaspalveluun?

Etsimme ammattitaitoista kirjanpitäjää dynaamiseen ja rentoon toimistoomme Vantaalle tai Lahteen. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävänkuvaan kuuluu asiakasyritystesi kirjanpidon itsenäinen hoito; kuukausittainen juokseva kirjanpito, kuukausiraportointi, veroilmoitusten sekä tilinpäätösten teko. Hoidat asiakasyritystesi taloushallintoa yhteistyössä talousasiamiehen, palkanlaskijan sekä talousassistentin kanssa. Etsimme sinua, joka haluat kantaa vastuun omasta tekemisestäsi, ja tuot rohkeasti uusia kehitysideoita.

Mitä tarjoamme?

 • Ammattiylpeän ja rennon työyhteisön
 • Etätyömahdollisuudet
 • Digitaalisesti edistykselliset työkalut ja järjestelmät
 • Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä taloushallinnon ammattilaisena

Toivomme että sinulla on:

 • kokemusta itsenäisesti hoidetusta kirjanpidosta
 • perustajaurakoinnin kirjanpito-osaaminen katsotaan eduksi
 • tehtävään soveltuva koulutus ( esim. tradenomi tai merkonomi)
 • pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja numerotarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta
 • erinomaiset tiimityötaidot
 • Procountor tai Netvisor -järjestelmien aiempi osaaminen katsotaan eduksesi
 • sujuva suomen kielen taito ja olet aikaisemmissa työtehtävissäsi käyttänyt englannin kieltä

Mikäli yllä kuvattu tehtävä on juuri sitä mitä olet hakemassa ja olet jo kerännyt muutaman vuoden verran kokemusta vastaavista tehtävistä, olet hakemamme henkilö. Meille ratkaisee, että olet työhösi intohimolla suhtautuva, täynnä kehittymishalua ja aktiivista asiakaspalveluasennetta. 

Lisätietoa

Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoa avoimista työpaikosta antaa henkilöstöpäällikkö Karoliina Karjalainen.

Työharjoitteluun Balancolle

Balancon kirjanpitokoulu on ponnahduslauta työelämään. Kirjanpitokoulussa 2. ja 3.asteen opintoja suorittavilla opiskelijoilla on hieno mahdollisuus oppia taloushallintoa ja kehittyä työskentelemään nykyaikaisessa tilitoimistossa.

Lähetä työhakemus

 • Liitä linkki Linkedin profiilisi ja lataa CV pdf-muodossa.

Balanco asiantuntijoiden kertomana

Mikko Marttunen, toimitusjohtaja ja talousasiamies

Elina Jelekäinen, palkanlaskenta
Eija Ikonen, kirjanpito