Rekry – tule balancolaiseksi!

Taloushallintoa hyvällä fiiliksellä – Balanco taloushallinnon työpaikkana ja harjoittelupaikkana.

Meille balancolaisille työyhteisö on ylpeydenaihe. Balancolaisuus koostuu intohimosta taloushallintoon, avoimesta organisaatiokulttuurista sekä jokaisen ihmisen arvostamisesta.

Balancon kulttuuri juontaa juurensa arvoistamme, asiakastyytyväisyydestä, vastuusta & vapaudesta sekä asenteesta & arvostuksesta, jotka ovat olleet tärkeä osa arkeamme aina Balancon perustamisesta lähtien. Balancon suhteellisen nuoresta iästä ja nopeasta kasvuvauhdista huolimatta olemme onnistuneet säilyttämään työyhteisössä vallitsevan hyvän ja avoimen fiiliksen. Tärkeimpänä syynä tähän ovat kaikki uudet ja vanhat balancolaiset.

Oletko kiinnostunut työpaikasta taloushallinnon ammattilaisena esimerkiksi kirjanpitäjän, talousasiantuntijan, palkanlaskijan tai talousassistentin roolissa? Saatat olla joko uraasi aloitteleva tulevaisuuden timanttinen tekijä, tai urallasi jo menestynyt ja kykysi näyttänyt kokenut konkari. Voit olla myös jotain siltä väliltä. Työyhteisössämme myös pitkän uran talousalalla tehneet pääsevät kasvumme myötä kehittämään omaa osaamistaan vielä pidemmälle. Katsomme, että sinulla on eväät menestyä balancolaisena esimerkiksi merkonomin, tradenomin tai kauppatieteiden maisterin tutkinnolla.

Avoimet työpaikat

Katso avoimet taloushallinnon työpaikat ja harjoittelumahdollisuudet alta tai täytä avoin hakemus. Mikäli sivustollamme ei juuri nyt ole toiveitasi vastaavaa hakuilmoitusta, jätä rohkeasti avoin hakemus – nopean yrityskasvumme myötä uusia työnkuvia saattaa avautua nopeallakin aikataululla. Emme malta odottaa, että kuulemme juuri sinusta!

Tutustu Balancon uratarinoihin

Balancolaisten edut

  • Kuukausittainen yhteinen lounas toimistolla
  • Jääkaapissa virvokkeita vapaasti nautittavaksi
  • Yhteiset tapahtumat
  • Modernit ja viihtyisät toimistotilat
  • Kattava vakuutusturva
  • ePassi Flex
  • Tuki ergonomiseen etätyöpisteeseen
  • Monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet

Miksi balancolaisuus on niin erityistä?

Balancolla vallitsee vastuu ja vapaus

Arjessamme tämä näkyy siinä, että jokainen työntekijä kantaa vastuuta asiakkaistamme sekä taloushallintopalvelumme laadusta. Vastuun rinnalla meillä vallitsee vapaus; kannustamme ja autamme oman työn johtamisessa sekä haluamme mahdollistaa jokaiselle työntekijälle esimerkiksi etätyöskentelyn sekä joustavuuden vapaa-ajan ja työn yhdistämisessä. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä ja molemminpuolisella joustavuudella pääsee pitkälle!

Meillä jokainen saa olla oma itsensä

Keskitymme löytämään yksilöille sopivia ratkaisuja, jotta jokainen balancolainen pääsee keskittymään omaan ydinosaamiseensa täysillä. Uskomme, että hyvä johtaminen on avain balancolaisten työhyvinvointiin sekä jokaisen yksilön huomioimiseen. Panostamme esihenkilökoulutuksiin ja tukemiseen myös arjessa. Läsnä olevien esihenkilöiden ansiosta meillä on tiiviit, ammattitaitoiset sekä läheistä yhteistyötä tekevät tiimit.

Kohti asiakastyytyväisyyttä

Meillä Balancolla ihminen on keskiössä ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Koemme, että jatkuva itsensä kehittäminen on avain työssä onnistumiseen ja erityisesti työssä viihtymiseen. Siksi jokaisella balancolaisella on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Koulutuksen ja ammatillisen kehittämisen varmistamiseksi Balancolla toimii oma osaamisen johtaja. Uskomme, että intohimoiset ja hyvinvoivat työntekijät tuottavat parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Balanco Talent Lab

Kiinnostaisiko sinua työharjoittelu uuden ajan tilitoimistossa, jossa pääset tekemään taloushallintoa oikeassa yritysympäristössä, tai oletko opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden taloushallinnon ammattilainen vailla työpaikkaa? Balanco etsii riveihinsä uusia talentteja, lue lisää!

Balancolla henkilöstön kouluttautumista tuetaan

Töissä Balancolla

Uratarina: Ege Rätto – Palkanlaskijan työssä yhdistyvät monipuolisuus ja vapaus

tammikuu 10 | Uratarinat

Työharjoittelun myötä Balancoon tutustunut Ege työskentelee Balancolla palkanlaskijana….

Erika Kilpi

Uratarina: Aki Karppinen – Talousasiantuntijana töitä tehdään asiakkaiden parhaaksi

syyskuu 6 | Uratarinat

Pitkän linjan kokenut taloushallintoalan ammattilainen Aki Karppinen työskentelee Balancolla…

Erika Kilpi

Uratarina: Heli Markkanen – Balancolaisuus on yhteistyötä, vastuuta ja vapautta

elokuu 3 | Uratarinat

Ensimmäiseltä ammatiltaan ravintolakokiksi valmistunut Heli ehti tehdä ravintola-alalla töitä…

Erika Kilpi

Uratarina: Janni Saarinen – Työharjoittelijasta liiketoimintajohtajaksi

heinäkuu 8 | Uratarinat

Järvenpäästä kotoisin oleva Janni on aina ollut kiinnostunut talousalasta. Balancoon Janni…

Erika Kilpi

Etätyöt ovat arkea Balancolla – joustavuus helpottaa arjen ajankäyttöä ja tukee työssä viihtymistä

huhtikuu 20 | HR

Etätyön suosio on kasvanut työpaikoilla tieto- ja viestintäteknologian myötä. Tällä…

Karoliina Karjalainen

Ota yhteyttä

Karoliina Karjalainen

henkilöstöjohtaja

Ville Salakari

HR-asiantuntija | rekrytoinnit