Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Oletko jo valmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden taloushallinnon ammattilainen vailla työpaikkaa, tai kiinnostaisiko sinua trainee uuden ajan tilitoimistossa, jossa pääset tekemään taloushallintoa oikeassa yritysympäristössä?

Balanco Talent Lab

Balanco Talent Lab on trainee-ohjelma, jonka avulla haluamme tarjota opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden päästä soveltamaan koulussa oppimiaan asioita oikeassa yritysympäristössä ja sitä kautta kehittyä alansa ammattilaisiksi sekä työllistyä toimialalle. Meille on erittäin tärkeää, että työharjoittelijat ovat samassa asemassa muiden työntekijöiden kanssa ja arvostamme jokaista omana itsenään. Haluamme panostaa traineen onnistumiseen ja harjoittelijoiden viihtymiseen.

Olemme järjestäneet trainee-ohjelman jo useamman vuoden ajan, harjoittelujakso on ollut pidetty ja sen kautta meille on työllistynyt paljon opiskelijoita. Trainee-ohjelma järjestetään kahdesti vuodessa ja se on suunnattu 2. ja 3. asteen taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille.

Taloushallinnon trainee-jaksolla harjoittelija keskittyy opintosuunnitelman ja toiveiden mukaisesti joko palkanlaskennan, kirjanpidon tai laskutuksen työtehtäviin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että traineesi painottuu erityisesti johonkin näistä tehtävistä, mutta pääset silti tutustumaan lyhyesti myös muihin liiketoimintoihin.

Trainee-jakson aikana harjoittelijat pääsevät ammattilaisten opastuksella hoitamaan oikeiden yritysten taloushallintoa. Olemme kehittäneet oppimiskokonaisuuden, jossa on 10 % teoreettista koulutusta, 20 % kollegoiden avustavia työtehtäviä ja 70 % itsenäistä asiakasyritysten parissa työskentelyä.

Jakson aikana voit suorittaa esimerkiksi nämä näytöt:

 • Laskutus ja reskontra
 • Tuloksellinen toiminta
 • Palkanlaskenta
 • Kirjanpito
 • Tilinpäätöskirjaukset
 • Trainee-jakso on noin neljän kuukauden mittainen
 • Trainee-jaksot alkavat tammi- ja elokuussa.
 • Ohjelman aikana työskennellään 30 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin.
 • Suoritat harjoittelun joko Vantaan, Lahden tai Oulun toimistollamme.

Hae trainee-paikkaa

Alanvaihdon kautta merkonomikoulussa opiskellut Ege päätyi Balancolle harjoitteluun ja toimii nykyään Balancolla palkanlaskijana.

”Heti työharjoittelun aluksi tuli sellainen fiilis, että täällä on mukava olla ja työskennellä. Balancolla on todella rento ilmapiiri ja tunsin itseni heti osaksi tiimiä. Kun sain Balancolta työtarjouksen vielä harjoittelun ollessa kesken, oli päätös tarjouksen vastaanottamisesta oli aika helppo. Parasta on joustavan työajan mahdollistama vapaus päättää työnteosta.

Miksi balancolaisuus on niin erityistä?

Balancolla vallitsee vastuu ja vapaus

Arjessamme tämä näkyy siinä, että jokainen työntekijä kantaa vastuuta asiakkaistamme sekä taloushallintopalvelumme laadusta. Vastuun rinnalla meillä vallitsee vapaus; kannustamme ja autamme oman työn johtamisessa sekä haluamme mahdollistaa jokaiselle työntekijälle esimerkiksi etätyöskentelyn sekä joustavuuden vapaa-ajan ja työn yhdistämisessä. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä ja molemminpuolisella joustavuudella pääsee pitkälle!

Meillä jokainen saa olla oma itsensä

Keskitymme löytämään yksilöille sopivia ratkaisuja, jotta jokainen balancolainen pääsee keskittymään omaan ydinosaamiseensa täysillä. Uskomme, että hyvä johtaminen on avain balancolaisten työhyvinvointiin sekä jokaisen yksilön huomioimiseen. Panostamme esihenkilökoulutuksiin ja tukemiseen myös arjessa. Läsnä olevien esihenkilöiden ansiosta meillä on tiiviit, ammattitaitoiset sekä läheistä yhteistyötä tekevät tiimit.

Kohti asiakastyytyväisyyttä

Meillä Balancolla ihminen on keskiössä ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Koemme, että jatkuva itsensä kehittäminen on avain työssä onnistumiseen ja erityisesti työssä viihtymiseen. Siksi jokaisella balancolaisella on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Koulutuksen ja ammatillisen kehittämisen varmistamiseksi Balancolla toimii oma osaamisen johtaja. Uskomme, että intohimoiset ja hyvinvoivat työntekijät tuottavat parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Harjoittelijoiden edut Balancolla

 • Kuukausittainen yhteinen lounas toimistolla
 • Jääkaapissa virvokkeita vapaasti nautittavaksi
 • Yhteiset tapahtumat
 • Modernit ja viihtyisät toimistotilat

Tarjoamme työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa?

Laita meille avoin hakemus.