Opiskelijat ja vastavalmistuneet

Oletko jo valmistunut tai opintojesi loppusuoralla oleva tulevaisuuden taloushallinnon ammattilainen vailla työpaikkaa, tai kiinnostaisiko sinua trainee uuden ajan tilitoimistossa, jossa pääset tekemään taloushallintoa oikeassa yritysympäristössä?

Balanco Talent Lab

Balanco Talent Lab on trainee-ohjelma, jonka avulla haluamme tarjota opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä alansa ammattilaisiksi ja työllistyä toimialalle. Balancolla trainee-paikkoja avautuu niin taloushallinnon tehtäviin kuin henkilöstöhallinnon ja markkinoinninkin pariin.

Hae trainee-paikkaa

Harjoittelijoiden edut Balancolla

  • Kuukausittainen yhteinen lounas toimistolla
  • Jääkaapissa virvokkeita vapaasti nautittavaksi
  • Yhteiset tapahtumat
  • Modernit ja viihtyisät toimistotilat

Miksi balancolaisuus on niin erityistä?

Balancolla vallitsee vastuu ja vapaus

Arjessamme tämä näkyy siinä, että jokainen työntekijä kantaa vastuuta asiakkaistamme sekä taloushallintopalvelumme laadusta. Vastuun rinnalla meillä vallitsee vapaus; kannustamme ja autamme oman työn johtamisessa sekä haluamme mahdollistaa jokaiselle työntekijälle esimerkiksi etätyöskentelyn sekä joustavuuden vapaa-ajan ja työn yhdistämisessä. Uskomme, että hyvällä yhteistyöllä ja molemminpuolisella joustavuudella pääsee pitkälle!

Meillä jokainen saa olla oma itsensä

Keskitymme löytämään yksilöille sopivia ratkaisuja, jotta jokainen balancolainen pääsee keskittymään omaan ydinosaamiseensa täysillä. Uskomme, että hyvä johtaminen on avain balancolaisten työhyvinvointiin sekä jokaisen yksilön huomioimiseen. Panostamme esihenkilökoulutuksiin ja tukemiseen myös arjessa. Läsnä olevien esihenkilöiden ansiosta meillä on tiiviit, ammattitaitoiset sekä läheistä yhteistyötä tekevät tiimit.

Kohti asiakastyytyväisyyttä

Meillä Balancolla ihminen on keskiössä ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeä arvo. Koemme, että jatkuva itsensä kehittäminen on avain työssä onnistumiseen ja erityisesti työssä viihtymiseen. Siksi jokaisella balancolaisella on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Koulutuksen ja ammatillisen kehittämisen varmistamiseksi Balancolla toimii oma osaamisen johtaja. Uskomme, että intohimoiset ja hyvinvoivat työntekijät tuottavat parhaan mahdollisen asiakastyytyväisyyden.

Tarjoamme työntekijöillemme kouluttautumismahdollisuuksia

Etkö löytänyt etsimääsi työpaikkaa?

Laita meille avoin hakemus