Teknologiavisio

Uskomme automaation ja tekoälyn voimaan taloushallinnon prosessien tehostamisessa. Teknologiakehitys on yksi tulevaisuuden toimintamme kivijaloista.

Teknologiavisiomme

Innovaatiot ja älykkään teknologian hyödyntäminen tulevat muovaamaan tulevaisuuden taloushallintoa. Uskomme, että tulevaisuuden tilitoimistossa rutiinit jäävät koneille ja asiantuntijat voivat keskittyä olennaiseen: tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Kun teknologia yhdistyy asiantuntemukseen ja ensiluokkaiseen palveluun, syntyy asiakkaillemme lisäarvoa tuottava kumppanuus.

Uskomme automaation ja tekoälyn voimaan taloushallinnon prosessien tehostamisessa. Teknologiakehitys on yksi tulevaisuuden toimintamme kivijaloista. Panostamalla teknologiakehitykseen rakennamme vahvan perustan tulevaisuudelle. Tavoitteemme on tarjota monipuoliset ratkaisut taloushallinnon prosessien tehostamiseen sekä älykkääseen talousjohtamiseen ja luoda entistä saumattomampi asiakaskokemus asiakkaillemme. Tutustu käyttämiimme taloushallinnon ohjelmistoihin.

Kehitämme omaa teknologiaa muun muassa kirjanpidon älykkääseen automaatioon. Lisäksi hyödynnämme tekoälyä esimerkiksi ostolaskujen käsittelyssä. Teknologian ansiosta prosessit nopeutuvat ja inhimillisten virheiden mahdollisuus vähenee. Säästynyt aika ja resurssit voidaan sen sijaan hyödyntää asiakasyritystemme taloushallinnon strategiseen kehittämiseen.

Teknologiakehitys tarjoaa myös työntekijöillemme uusia uranäkymiä ja työtehtäviä perinteisten taloushallinnon tehtävien rinnalle esimerkiksi ohjelmistorobotiikan kehittämisen parissa. Osa kirjanpitäjistämme keskittyy jo lähes täysin ohjelmistorobottien kouluttamiseen.

Haluatko keskustella aiheesta lisää?

Markus Marttunen

teknologiapäällikkö

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

teknologiapäällikkö

044 208 8980
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

teknologiapäällikkö

044 208 8980
044 208 8980
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.