Tehtävämme on taloushallinnon avulla sujuvoittaa asiakkaidemme arkea. Tilitoimistopalvelumme rakentuvat asiakkaan tarpeiden ehdoilla. Tarjoamamme tilitoimistopalvelu on asiakkaalle selkeää, henkilökohtaista ja totuttua kokonaisvaltaisempaa. Me uskallamme olla avoimia, sekä puhua taloushallinnosta suoraan ja ymmärrettävästi. Ilman ammattislangia tai kapulakieltä.

Palvelua asiakasta kuunnellen

Avoin keskustelu, vastuullisuus ja aktiivinen yhteydenpito ovat tilitoimistoyhteistyömme perusta. Henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen palvelumme avulla sinulla on ajantasainen tieto yrityksesi talouden nykytilasta. Voit keskittyä täysillä yrityksesi liiketoiminnan kannalta olennaiseen työhön, oli kyseessä sitten pieni osakeyhtiö tai suurempi konserni. 

Tilitoimistopalvelumme pitää sisällään laadukkaan kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelun lisäksi monipuoliset talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut. Lisäksi helpotamme asiakkaidemme omia resurssitarpeita talousassistenttipalvelulla. Tuotamme palvelumme modernilla sähköisen taloushallinnon ohjelmilla, jotka ovat tarvittaessa integroitavissa asiakkaan omiin operatiivisiin ohjelmistoihin.

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.