Tehtävämme on taloushallinnon asiantuntemuksen avulla auttaa asiakkaitamme menestymään. Tilitoimistopalvelumme rakentuvat aina asiakkaan tarpeiden ehdoilla. Me uskallamme olla avoimia, sekä puhua taloushallinnosta suoraan ja ymmärrettävästi. Ilman ammattislangia tai kapulakieltä.

Kattava taloushallinnon palvelukokonaisuus

Tilitoimistopalvelumme pitää sisällään laadukkaan kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelun lisäksi monipuoliset talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut. Lisäksi helpotamme asiakkaidemme omia resurssitarpeita talousassistenttipalvelulla. Tuotamme palvelumme modernilla sähköisen taloushallinnon ohjelmilla, jotka ovat tarvittaessa integroitavissa asiakkaan omiin operatiivisiin ohjelmistoihin.

Palvelua asiakasta kuunnellen

Avoin keskustelu, vastuullisuus ja aktiivinen yhteydenpito ovat tilitoimistoyhteistyömme perusta. Henkilökohtaisen ja kokonaisvaltaisen palvelumme avulla sinulla on ajantasainen tieto yrityksesi talouden nykytilasta. Palvelussamme asiakkuutta hoidetaan ja kehitetään yhteisvastuullisesti. Asiakkaidemme taloushallinnosta huolehtivat talousasiamiehen johdolla henkilökohtainen kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Asiakkaillemme tämä konkretisoituu helppona, asiantuntevana ja joustavana palveluna.  

Asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa

Palvelumallimme on korkeaan laatuun, henkilökohtaiseen palveluun ja asiakkaidemme liiketoiminnan tukena oloon perustuva. Keskeisin eromme muihin tilitoimistoihin on henkilökohtainen Talousasiamies, joka tuo omalla asiantuntemuksellaan taloushallinnosta tukea asiakkaan liiketoiminnalle.

Asiakkaamme voivat keskittyä täysillä yrityksesi liiketoiminnan kannalta olennaiseen työhön, oli kyseessä sitten pieni osakeyhtiö tai suurempi konserni. 

Kiinnostuitko palvelustamme?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä. Soita talousasiamiehellemme tai jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

 

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.