Palvelumme

Henkilökohtaisesti ja asiakkaan liiketoimintaa tukien.

Palvelumme

Tilitoimistopalvelumme rakentuvat aina asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeiden ja tulevaisuuden tavoitteiden ehdoilla. Tehtävämme on taloushallinnon ja liikejuridiikan asiantuntemuksemme avulla auttaa asiakkaitamme menestymään. Asiakkaanamme voit keskittyä täysillä oman yrityksesi liiketoiminnan kannalta olennaiseen työhön Balancon huolehtiessa asiantuntevasti ja kokonaisvaltaisesti yrityksesi taloushallinnosta.


Tilitoimistopalvelumme kivijalan muodostavat talousasiamiehen johdolla kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelusekä talousjohdon ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut. Päivittäisien taloushallinnon- ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtävien tueksi ja resurssiavuksi tarjoamme on Balancon talousassistenttipalvelua.

Palvelua asiakkaan tarpeiden ehdoilla

Palvelumme rakentuvat asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden mukaan eikä tilitoimiston omien tuotantoprosessien ehdoilla. Palvelumallimme perustuu yrityksen kehityskaari -ajatteluun, jossa taloushallintokokonaisuus ja työkalut räätälöidään asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden ja tavoitteita tukien. Yrityksen kehityskaari ja tavoitteet vaativat taloushallinnolta kuhunkin tilanteen sopivaa palvelukokonaisuutta, oli kyseessä toimintaansa aloitteleva start up tai vuosikausia toiminut suuri pk-yritys. Näin pystymme asiantuntemuksellamme oikea-aikaisesti auttaa esimerkiksi investointien, kansainvälistymisen, yrityskauppojen tai sukupolvenvaihdoksien suunnittelussa ja toteutuksessa.  

Henkilökohtainen ja aktiivinen yhteydenpito

Avoin keskustelu, vastuullisuus ja aktiivinen yhteydenpito ovat yhteistyömme perusta. Asiakaskokemuksessa korostamme tinkimätöntä palveluasennetta, henkilökohtaista ja helppoa kanssakäymistä sekä liiketoimintaymmärrystä. Laatu korvaa määrän. Emme siis odota asiakkaidemme maksavan meille rutiininomaisten kirjanpidon ja palkanlaskennan perustyövaiheiden läpiviemisestä, vaan hyvästä palvelusta joka tukee asiakkaan liiketoimintaa.

Balancolla asiakkuuksia hoitaa yhteisvastuullisesti Balancon talousasiamiehen johdolla henkilökohtainen kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Talouasiamiehen toimiessa asiakasvastuullisena ja taloushallinnonasiantuntijan roolissa, voivat kirjanpitäjä ja palkanlaskija palvella asiakasta aktiivisesti omalta asiantuntemukseltaan mahdollisimman hyvin. Talousasiamiehemme toimivatkin usealle asiakkaallemme talouspäällikkönä. Tutustu tarkemmin talouspäällikköpalveluumme

Tutustu palveluihimme

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Laadukas kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelu ovat tilitoimistopalvelumme kivijalkoja. Palvelumme avulla asiakkaillamme on ajantasainen tieto yrityksensä taloudellisesta tilanteesta, toimiva ja arkea tukeva palkkahallinto sekä erinomaiset taloushallinnon työkalut omien päivärutiinien hoitamiseksi. Tutustu tarkemmin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluumme.

AM0I3302

Talousasiamies

Balancon talousasiamies on keskeisin eromme muihin tilitoimistoihin. Jokaisella asiakkaallamme on henkilökohtainen talousasiamies joka vastaa tilitoimistoyhteistyöstä ja toimii arjen tukena sekä  keskustelukumppanina. Talousasiamiehen tehtävä on tuoda asiakkaalle taloushallinnosta lisäarvoa ja liiketoiminnalle tukea. Asiantuntemuksensa myötä toimia asiakkaan omana controllerina tai talouspäällikkönä. Tutustu tarkemmin talousasiamies -palveluun.

Talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

Ajoittain yrityksissä tarvitaan erityistä taloushallinnon ja liikejuridiikan asiantuntemusta. Talousjohdon ja liikejuridiikan asiantuntemuksemme avulla autamme asiakkaitamme mm. verotuksen, kansainvälistymisen, rahoituksen tai yhtiöjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa. Lisäksi Balanco tarjoaa asiakkailleen talouspäällikkö -palvelua. Tutustu tarkemmin asiantuntijapalveluihimme. 

AM0I3259
AM0I3666

Talousassistentti

Asiakaamme voivat tarvittaessa ulkoistaa talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviään Balancon talousassistentin hoidettavaksi. Talousassistenttipalvelumme avulla asiakkaamme voivat järjestää omia henkilöresurssejaan paremmin operatiiviseen ja tuottavampaan työtehtäviin.

Procountor taloushallinto

Olemme Procountorin Platina -tason tilitoimisto. Procountorin avulla asiakkaamme voivat hoitaa helposti päivittäisiä taloushallinnon rutiininsa sähköisesti ja seurata ajantasaisesti talousraportointia Balancon vastatessa kirjanpidosta ja palkanlaskennasta. Procountor on  hyvin integroitavissa asiakkaan omiin CRM, ERP, verkkokauppa tai kassa-ohjelmistoihin.  

tulorekisteri

Tutustu asiakkaisiimme

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/