Menu

Palvelumme

Tilitoimistopalvelua henkilökohtaisesti ja asiakkaan liiketoimintaa tukien.

Palvelumme

Tilitoimistopalvelumme rakentuvat asiakkaidemme liiketoiminnan tarpeiden ja tulevaisuuden tavoitteiden ehdoilla. Tehtävämme on taloushallinnon ja liikejuridiikan asiantuntemuksemme avulla auttaa asiakkaitamme menestymään. Asiakkaanamme voit keskittyä täysillä oman yrityksesi liiketoiminnan kannalta olennaiseen työhön Balancon huolehtiessa asiantuntevasti ja kokonaisvaltaisesti yrityksesi taloushallinnosta.

Asiakkaan liiketoimintaa tukeva palvelukokonaisuus

Tilitoimistopalvelumme kivijalan muodostavat talousasiamiehen, kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelusekä talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

Päivittäisien taloushallinnon- ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtävien tueksi ja resurssiavuksi tarjoamme on Balancon talousassistenttipalvelua.

Henkilökohtainen ja liiketoimintaa tukeva palvelu

Avoin keskustelu, vastuullisuus ja aktiivinen palvelu ovat yhteistyömme perusta. Asiakaskokemuksessa korostamme tinkimätöntä palveluasennetta, henkilökohtaista ja helppoa kanssakäymistä sekä liiketoimintaymmärrystä. Laatu tulee aina ennen määrää. Emme odota asiakkaidemme maksavan meille rutiininomaisten kirjanpidon ja palkanlaskennan perustyövaiheiden läpiviemisestä, vaan hyvästä palvelusta joka tukee asiakkaan liiketoimintaa.

Tutustu palveluihimme

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme sekä talousasiamiehen asiantuntevan tuen avulla voit keskittyä täysillä oman liiketoimintasi hoitoon ja kehittämiseen. Taloushallintopalvelumme rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja tavoitteiden ehdoilla. Tutustu tarkemmin kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluumme.

Talousasiamies, talouden asiantuntija

Taloushallinnolta odotetaan entistä enemmän tukea päivittäisen johtoon ja liiketoiminnan kehitykseen. Balancon talousasiamies on kirjanpitopalveluamme ja toimii asiakkaidemme henkilökohtaisena taloushallinnon asiantuntijana sekä keskustelukumppanina.

Tutustu tarkemmin talousasiamies -palveluun.

Taloushallinnon ohjelmistoratkaisut

Procountor ja Netvisor-järjestelmien avulla avulla asiakkaillamme on kaikki tarvittavat työkalut kustannustehokkaaseen ja liiketoimintaa tukevaan sähköiseen taloushallintoon. Järjestelmät ovat on  hyvin integroitavissa asiakkaan omiin työajanseuranta, CRM, ERP, verkkokauppa tai kassa-ohjelmistoihin. 

Kartoitamme asiakkaalle sopivan kokonaisuuden ja hoidamme taloushallintojärjestelmien käyttöönoton ja perehdytyksen. 

Talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

Vahvuutemme on juridiikan ja taloushallinnon osaamisen yhdistäminen. Balancon talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut ovat yksi tilitoimistopalvelumme kulmakivistä. 

Asiantuntijapalvelumme ovat räätälöity muutostilanteissa olevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Tutustu talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalveluihimme.

Talousassistentti- ja tukipalvelut

Asiakaamme voivat tarvittaessa ulkoistaa talous- ja henkilöstöhallinnon rutiinitehtäviään Balancon talousassistentin hoidettavaksi. Näin asiakamme voivat keskittyä paremmin oman liiketoimintansa hoitoon ja kehittämiseen.

Tutustu asiakkaisiimme

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä. Jätä alla olevan lomakkeen kautta yhteydenottopyyntö, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/