Raportointityökalumme tiedolla johtamisen tueksi

Tarjoamme monipuoliset raportointityökalut sekä talouden asiantuntemuksen liiketoimintasi kehityksen tueksi.

Työkalumme BI raportointiin ja tiedolla johtamiseen

Yrityksien yleinen haaste on, että liiketoiminnan tehokkuutta kuvaava tieto on eri järjestelmissä eikä datan jalostus selkeiksi mittareiksi ole välttämättä kovin helppoa ja vie paljon aikaa.

Balancon raportointityökalujen avulla raportointiin tarvittavan tiedon kerääminen sekä kokoamien helpottuu ja automatisoituu. Käytössäsi on ajan tasainen tieto liiketoiminnan johtamisen tueksi sekä vapautat organisaatiosi aikaa manuaalityöltä. Selkeän ja visualisoidun raportoinnin ansiosta syy-seurausten, trendien ja poikkeamien tulkinta helpottuu.

Balanco BI

Balanco BI selainkäyttöinen raportointityökalu, jolla voidaan nopeasti ja helposti rakentaa yrityksen liiketoimintaa kuvaava raportointiympäristö. Balaco BI sopii yrityksien talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelyn tueksi.

Balanco BI:n avulla voidaan visualisoida keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi.

Balanco BI sisältää vakiona:

  • Keskeiset talouden tunnusluvut liiketoiminnan tueksi
  • Tuloslaskelma (kumulatiivinen ja kuukausikohtainen) ja tase visualisoituna. Porautuminen numeerisella tuloslaskelmalla
  • Maksuvalmius ja kannattavuus visualisoituna
  • Budjettivertailun
  • Rullaava 12 kk tuloslaskelma visualisoituna
  • 3 kpl koontitauluja (Dashboard) raportoinnin ja toiminnan tunnuslukujen jäsentelyyn

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja kattava liitettävyys

Balanco BI:n on mahdollista asiakaskohtaisia, räätälöityjä työpöytiä ja mittareita. Balanco BI sekä käyttämämme taloushallinto-ohjelmistot Procountor ja Netvisor ovat integroidut keskenään.

Taloushallinnon lisäksi Balanco BI on mahdollista integroida useiden operatiivisten (CRM, ERP, työajanseuranta, markkinointi) ohjelmistojen kanssa, mahdollistaen yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellisten tulosmittarien seurannan Balanco BI:ssa.

4Straction Advisory 360

Procountorin ja Netvisorin tulosraportointiominaisuuksia voidaan täydentää tarvittaessa 4Straction-työkalulla. Talousjohdon raportointityökalu sisältää esimerkiksi budjetin, myynnin ja kassavirtaennusteet. 4Straction on johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyä tukeva strategia ja raportointityökalu.

4Straction-ohjelmaan voi tuoda dataa myös muista lähteistä (ERP, CRM, HR, markkinointi ym.) ja laatia erilaisia operatiivisen toiminnan ja taloushallinnon raportteja ja tunnuslukuja sekä ennusteita. 4Straction on integroitavissa Procountorin ja Netvisorin kanssa.

Tuemme yrityksesi toimintaa talousjohdon asiantuntemuksella

Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä liiketoiminnan kannattavuuden ennustaminen ja oikein ajoitetut investointipäätökset vaativat onnistuakseen kattavaa ja relevanttia raportointia yrityksen talousjohdolle.

Talousasiantuntijamme toimivat raportoinnin kehittäjänä auttavat talouden asiantuntemuksellaan tulkitsemaan yrityksesi keskeisten tunnuslukujen kehitystä. Taloushallinnon kehitysprojektien sekä Talousjohdon raportointipalvelun avulla tuemme liiketoimintasi kehitystä ja kasvua.

Tutustu palveluihimme

Referenssit

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka monipuolisella palvelullaan mahdollistaa aidon ja asiantuntevan kumppanuuden kaikissa taloushallinnon asioissa. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun. Saavutettavuus, avoimuus, ongelmanratkaisukyky ja omistautuneisuus kuvaavat toimintaamme.

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Tuotamme kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelumme Procountor- ja Netvisor-taloushallinto-ohjelmistojen avulla. Ohjelmistointegraatiot ovat erikoisosaamistamme.

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

Talousasiantuntija, Data Manager. Data ja tietohallinto

0442088980
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Markus Marttunen

Talousasiantuntija, Data Manager. Data ja tietohallinto

0442088980
0442088980