Osallistu Kasvuun kansainvälistymällä -aamiaistilaisuuteen

Tilitoimisto Ruotsista

Oletko pohtinut mitä kasvumahdollisuuksia Ruotsin markkina tarjoaa suomalaisille pienyrityksille ja kuinka kansainvälistyä onnistuneesti? Tervetuloa Balancon järjestämään maksuttomaan aamiaistilaisuuteen 20.1.2023 klo 8.30–11.00 kuulemaan vinkkejä ja konkreettisia neuvoja kansainvälistymiseen ja Ruotsin markkinassa toimimiseen!

Kiinnostaako Ruotsin markkina?

Vaikeinakin aikoina edelläkävijät investoivat kasvuun ja erottuvat joukosta. Ruotsin markkinassa panostetaan parhaillaan tulevaisuuteen, eli muun muassa teollisuuteen, uusiutuvaan energiaan sekä suuriin infrastruktuuri- ja rakennushankkeisiin, ja se tarjoaa mahdollisuuksia myös suomalaisille yrityksille. Osaaminen ja tehokkuus ovat tunnetusti suomalaisyhtiöiden valtteja, joita kannattaa hyödyntää myös Ruotsissa.

Tilaisuudessa pääset tutustumaan Ruotsin markkinaan ja kuulemaan minkälaisia kasvumahdollisuuksia se voi tarjota suomalaisille pienyrityksille. Lisäksi saat käytännön neuvoja kansainvälistymisen suunnitteluun ja toteutukseen. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu erityisesti kansainvälistymisestä kiinnostuneille pienyrityksille ja yrittäjille.

Ohjelma

Klo 8.30–9.00 Aamiainen

Klo 9.00–9.05 Tapahtuman avaus

Klo 9.05–9.35 Ruotsin markkina suomalaisille yrityksille

Patrik Lindfors Suomalais-ruotsalaisesta kauppakamarista kertoo Ruotsin markkinasta, sekä sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille.

Klo 9.35–9.45 Tauko

Klo 9.45–10.15 Silta Ruotsin markkinoille

Veli-Matti Heikkinen, Planet Bridge Ab:n yrittäjä, hallitusammattilainen ja laajan kokemuksen Ruotsin markkinasta omaava asiantuntija, kertoo mitä Ruotsiin etabloituminen vaatii sekä antaa keskeiset neuvot kansainvälistymisen suunnitteluun.

Klo 10.15–10.45 Case EnviOn Oy:n matka Ruotsiin

EnviOn Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Tarmo Paloniemi kertoo yrityksen perustamisesta ja kasvattamisesta Ruotsissa ja jakaa kokemuksiaan Ruotsin markkinassa toimimisesta.

Klo 10.45-11.00 Aamupäivän yhteenveto

Klo 11.00–11.15 Tauko

Klo 11.15-12.00 Sparraile muiden yrittäjien kanssa

Puheenvuorojen lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua kansainvälistymiseen- ja kasvuun keskittyvään roundtable-keskusteluun yhdessä muiden kansainvälistymistä suunnittelevien yrittäjien kanssa. Ryhmässä keskustellaan asiantuntijan johdolla tärkeistä ja ajankohtaisista asioista kansainvälistymiseen liittyen – yrittäjältä yrittäjälle sparraillen.

Lisätietoa: Marko Salmi, marko.salmi@balanco.fi, puh. 050-3305444

Yhteistyössä

Planet Bridge