Kansainvälistyminen Ruotsiin? Autamme crossborder -liiketoiminnassa.

Liiketoiminnan laajentaminen ulkomaille on harppaus seuraavalle tasolle – vaikka laajennettaisiin vain naapurimaahan. Autamme asiakkaitamme tekemään tämän harppauksen vaivattomasti palveluidemme ja kumppaniverkostomme avulla.

Crossborder

Me Balancolla palvemme alusta alkaen yritystänne suunnatessanne Ruotsiin. Kansainvälisen tiimimme avulla saatte sekä Ruotsiin että Suomeen tiimin, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti taloushallinnon rutiinit. Tiimiä johtaa ja kokonaisuudesta vastaa yrityksellenne nimetty Talousasiantuntija. Jättämällä kirjanpidon, palkkahallinnon ja muut tukipalvelut meidän huoleksemme vapautat aikaa liiketoimintanne tarpeisiin

Ajantasainen oikein laadittu talouden informaatio on peruslähtökohta ja mahdollistaja liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen. Toimiminen kansainvälisessä ympäristössä asettaa omat erityisvaatimuksensa, joihin me Balancolla pystymme vastaamaan. Tunnemme ruotsalaisen toimintaympäristön erityispiirteineen. Asiantuntijamme auttavat yritystänne Ruotsiin etabloitumisessa alusta alkaen paikallisen lainsäädännön ja hallinnon kysymysten kanssa. Kauttamme saat myös laajan yhteistyö- ja kumppaniverkoston käyttöönne, joka tukee laajentumistanne ja liiketoiminnan kasvattamista Ruotsissa.

Toimimme ja ajattelemme liiketoimintalähtöisesti. Yrityksenne liiketoiminnan ja tulevaisuuden tavoitteiden ymmärrys on yhteistyömme perusta. Tarjoamme kattavien taloushallintopalvelujemme tuen liiketoimintanne kehittämiseen ja kasvattamiseen. Kun tunnemme liiketoimintanne ja tavoitteenne, osaamme tarjota yrityksellenne sopivimmat taloushallinnon palveluratkaisut ja työkalut.

Crossborder palvelujamme

  • Maahan etabloitumisen käytännön järjestelyt
  • Yhtiön perustamiset
  • Kirjanpitopalvelut
  • Palkanlaskenta- ja HR palvelut
  • Talousasiantuntijan CFO -palvelut
  • Yritysjärjestelyt ja -kaupat
  • Markkinatutkimukset ja -selvitykset
  • Paikallisen henkilöstön rekrytointipalvelut

Yhteistyökumppanimme yrityksesi kansainvälistymistä tukemassa:

Ota yhteyttä

Palveluitamme

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Kirjanpitopalvelumme skaalautuu pienen osakeyhtiön ja keskisuuren pk-yrityksen tarpeista aina kansainvälisten konserniyhtiöiden taloushallinnon vaatimuksiin.

Balancon blogissa asiantuntijamme käsittelevät taloushallinnon ja liiketoiminnan ajankohtaisia aiheita. Tutustu!

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistymisen kautta kasvua, ota yhteyttä!

Antti Voittonen

Talousasiantuntija, toimitusjohtaja Balanco Ab

+46 73 421 60 12
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistymisen kautta kasvua, ota yhteyttä!

Antti Voittonen

Talousasiantuntija, toimitusjohtaja Balanco Ab

+46 73 421 60 12
+46 73 421 60 12