Yrityksen kansainvälistyminen – liiketoiminnan laajentaminen Ruotsiin

Liiketoiminnan laajentaminen ulkomaille on harppaus ja vaatii huolellisen suunnittelun. Autamme asiakkaitamme kansainvälistymisen suunnittelussa ja tarjoamme kattavan asiantuntemuksemme paikallisesti.

Balancon Crossborder-palvelu

Liiketoiminnan aloittamiseen uusilla markkinoilla liittyy riskejä ja mahdollisuuksia. Toimiminen kansainvälisessä ympäristössä asettaa omat erityisvaatimuksensa, joihin me pystymme vastaamaan tarjoamallamme Crossborder-palvelulla.

Me tunnemme ruotsalaisen toimintaympäristön erityispiirteet ja autamme Ruotsiin suuntaavia yrityksen kansainvälistymisen suunnittelussa sekä toteutuksessa ja tarjoamme yrityksen perustamiseen, talous- ja palkkahallintoon, liikejuridiikkaan ja verotukseen liittyvät palvelut paikallisesti. Yrityksesi liiketoiminnan ja tulevaisuuden tavoitteiden ymmärrys on yhteistyömme perusta.

Henkilökohtainen palvelu

Asiantuntijamme ovat alusta alkaen apunasi Ruotsiin etabloitumisessa ja vastaavat paikallista lainsäädäntöä sekä hallintoa koskeviin kysymyksiisi. Taloushallinnon tiimimme koostuu henkilökohtaisista kirjanpidon ja palkanlaskennan asiantuntijoista, talousassistentista sekä kokonaisuudesta vastaavasta talousasiantuntijasta

Crossborder palvelujamme:

  • Markkinatutkimukset ja -selvitykset
  • Paikallisen henkilöstön rekrytointipalvelut

Tarjoamme laajan yhteistyö- ja kumppaniverkoston kansainvälistymisen eri vaiheisiin

Kansainvälistymiseen liittyvät valmistelut
Kansainvälistymistä suunnittelevan yrityksen on tärkeää ensimmäiseksi kartoittaa ja valita toimintamalli sekä yhtiörakenne, joka sopii parhaiten kansainvälistymiseen. Yrityskaupan tai uuden yhtiön perustamisen valmisteluaikana konsultoimme paikallisen lainsäädäntöön ja verotukseen liittyvissä asioissa sekä rahoituksen suunnittelussa. Kattava markkinatutkimus vuorostaan antaa lisätietoa toimialan potentiaalista sekä kilpailuympäristöstä.

Taustatutkimuksen jälkeen autamme kansainvälistymissuunnitelman laadinnassa ja toimimme yrityksesi neuvonantajina suunnitelman toteutuksessa. Tarjoamme myös asiantuntemustamme paikallisen henkilöstön rekrytointiin liittyen. Hyvä ja osaava henkilöstö on keskeisimpiä kansainvälistymisen menestystekijöitä.

Ruotsin markkinoille asettuminen
Ruotsin markkinoille asettuessa autamme laajentumissuunnitelman mukaisesti ja toimimme käytännönasioiden hoitajana yrityksen perustamiseen, rekisteröintiin sekä pankki- ja viranomaisyhteyksiin liittyvissä tehtävissä. Lagerbolag-palvelumme avulla yritys saa nopeasti y-tunnuksen ja osakeyhtiön käyttöönsä. Prosessista jää pois sosiaaliturvatunnuksen hakeminen ja sen hyväksymisen odottaminen. Lagerbolag-palvelun lisäksi suosittelemme Suppleant -palvelua, koska kansainvälistyvän yrityksen edustajat eivät välttämättä ole kohdemaassa tai heillä ei ole vielä kohdemaan sosiaaliturvatunnusta. Vaihtoehtoisesti avustamme yrityskaupan toteutuksessa ja siihen liittyvistä juridisissa asioissa.

Huolehdimme myös Ruotsiin muuttavan henkilöstön sosiaaliturvatunnuksiin ja maahanmuuttorekisteriin liittyvistä tehtävistä ja tarjoamme palkanlaskentapalvelun paikallisesti.

Paikallinen talous- ja palkkahallinto
Balancon asiantuntijat huolehtivat kansainvälistyvän yrityksen talous- ja palkkahallinnosta paikallisesti. Kansainvälisen tiimimme avulla saatte sekä Ruotsiin että Suomeen tiimin, joka toimii yhteistyössä oman organisaationne asiantuntijoiden kanssa ja hoitaa kokonaisvaltaisesti yhtiösi taloushallinnon. Tuotamme palvelumme Procountor, Fortnox sekä Visman ohjelmistojen avulla. Taloushallinnon lisäksi tarjoamme kattavat liikejuridiikan, verotuksen ja rahoituksen asiantuntijapalveluita paikallisesti.

Luotettava kumppaniverkosto tukenasi

Balancon ammattitaitoinen, kansainvälinen kumppaniverkosto on apunasi suunnitellessasi Ruotsiin laajentumista. Kumppaniverkostostamme löytyy tukea aina markkinatutkimusten ja -selvitysten laadinnasta etabloitumiseen asti.

Nexpa

Ruotsissa toimivalla Nordic Export Partnersilla on laaja kokemus vientipalveluiden käynnistämisestä.

Planet Bridge AB

Planet Bridge AB auttaa Ruotsiin suuntaavia yrityksiä etabloitumiseen valmistautumisessa. Planet Bridgellä tunnetaan Ruotsin markkina sekä kulttuuri, ja pystytään tarjoamaan tukea yrittäjyyteen, rekrytointiin ja johtamiseen Ruotsissa.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Me Balancolla kuljetamme sinua ja yritystäsi koko kansainvälistymisprojektin ajan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistä kasvua, ota yhteyttä!

Marko Salmi

liiketoimintajohtaja | kansainvälistyminen

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Onko yrityksesi harkitsemassa kansainvälistä kasvua, ota yhteyttä!

Marko Salmi

liiketoimintajohtaja | kansainvälistyminen

050 330 5444
050 330 5444