Liikejuridiikka – palvelut yrityksen muutostilanteisiin

Palvelemme kokonaisvaltaisesti muutostilanteissa olevia PK-yrityksiä yhdistämällä liikejuridiikan ja talouden asiantuntijuuden.

Liikejuridiikka

Yrityksen kehittyessä ja toimintaympäristön muuttuessa yritykselle tulee eteen tilanteita, joissa laaja-alaisille liikejuridiikan palveluille on tarvetta. Liikejuridiikan palvelumme sopivat muutostilanteissa olevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat hankkeen suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti. Liikejuridiikan palvelua tarjoavat monipuolisen kokemuksen omaavat asiantuntijat, joiden tukena ovat talouden ja verotuksen asiantuntijamme. Osaavalla tiimillä suunnittelemme ja toteutamme asiantuntijatoimeksiannot yrityksesi tarpeisiin sopivalla tavalla.

Vahvuutemme on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijuuden yhdistäminen

Balancon vastatessa myös yrityksen taloushallinnosta, on liikejuridiikan palveluiden sekä yritysjärjestelyiden suunnittelu ja toteutus yrityksellesi kustannustehokasta, jouhevaa ja vaivatonta.

Tunnemme yrityksesi talouden ja arjen, joten saat meiltä kustannustehokkaasti asiantuntevan neuvonnan ja tuen niin osakeantiin, sopimusoikeudellisiin kysymyksiin, konsernin perustamiseen kuin mihin tahansa yritystoiminnan liikejuridiseen kysymyksiin.

Kaikki palvelumme ovat ostettavissa myös ilman, että olet tilitoimistoasiakkaamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Liikejuridiikan palvelujamme:

Ota yhteyttä

Palveluitamme

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Kirjanpitopalvelumme skaalautuu pienen osakeyhtiön ja keskisuuren pk-yrityksen tarpeista aina kansainvälisten konserniyhtiöiden taloushallinnon vaatimuksiin.

Balancon blogissa asiantuntijamme käsittelevät taloushallinnon ja liiketoiminnan ajankohtaisia aiheita. Tutustu!

Ota yhteyttä

Hoidamme muutostilanteet ammattitaidolla, kysy lisää!

Mikko Kropsu

Lakimies | Liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

040 528 5951
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Hoidamme muutostilanteet ammattitaidolla, kysy lisää!

Mikko Kropsu

Lakimies | Liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

040 528 5951
040 528 5951