Menu

Talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

Vahvuutemme on juridiikan ja taloushallinnon osaamisen yhdistäminen. Balancon asiantuntijapalvelut on räätälöity muutostilanteissa olevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Asiantuntijapalvelumme liiketoimintasi tukena

Balancon talouden ja liikejuridiikan asiantuntijapalvelut ovat yksi tilitoimistopalvelumme kulmakivistä. Ajoittain yrityksissä tarvitaan erityistä asiantuntemusta kasvun, kansainvälistymisen, rahoituksen, verotuksen, yhtiöjärjestelyjen tai työ- ja sopimusoikeuden osa-alueilta. Asiantuntijamme auttavat muutosvaihdeiden suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tutustu palveluihimme

Talouden asiantuntijapalvelut

Yrityksen kehityskaaren eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, joissa tarvitaan talouden asiantuntijuutta. Balancon kattavien talouden asiantuntijapalvelut räätälöityvät yrityksesi tarpeisiin. Meillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus rahoituksen, verotuksen sekä talousjohdon asiantuntijapalveluista.

Liikejuridiikan asiantuntijapalvelut

Yrityksen kehittyessä ja toimintaympäristön muuttuessa yritykselle tulee eteen tilanteita, joissa laaja-alaisille liikejuridiikan palveluille on tarvetta. Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat hankkeen suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti. Meillä on yli viidentoista vuoden kokemus ja erityisosaaminen yritysjärjestelyistä, yhtiö-, sopimusoikeudesta sekä kiinteistöjärjestelyistä- ja rakentamisesta takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Sinua saattaisi kiinnostaa Balancon blogi

Balancon blogissa on ajankohtaisia aiheita verotuksen, rahoituksen ja omistusjärjestelyiden osalta.

Verosuunnitteluttelulla kilpailuetua

Yrityksen ja omistajayrittäjän verosuunnittelun tavoitteena on maksettavien verojen minimointi niin yrittäjän kuin yhtiön näkökulmasta. Verosuunnittelulla saavutetaan kilpailuetua toimialan muihin yrityksiin nähden, kun säästyvät varat voidaan sijoittaa yritystoiminnan kasvattamiseen.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Haluatko keskustella tarkemmin talouden tai liikejuridiikan asiantuntijapalveluista? Jätä oheisen lomakkeen kautta yhteystietosi, niin olemme pian yhteydessä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/