Teollisuuden maahantuontiyritys Euroket Oy – ”Balanco ajattelee asioita oikeasti yrityksemme näkökulmasta”

Jussi Mattelmäki Euroket

Euroket Oy on vuonna 1989 perustettu, teollisuuden ketjuja maahantuova ja myyvä perheyritys, joka palvelee mm. sahoja, energialaitoksia ja kuljetinlaitevalmistajia. Hollolalainen Euroket erottuu markkinassa kilpailijoistaan vahvalla kokemuksella, toimialatuntemuksella ja erikoistuotteilla.

Pian kolmekymmentä vuotta täyttävä Euroket kehittää toimintaansa vastaamaan mahdollisimman hyvin tulevaisuuden haasteisiin samalla kun yrityksessä on käynnissä sukupolvenvaihdos. Osana kehitystyötä myös tilitoimisto vaihtui Balancoon.

Balancossa asioita oikeasti ajatellaan yrityksen näkökulmasta

”Balanco lähestyi meitä lupaamalla, että jos vaihtaisimme tilitoimistopalvelut heille, saisimme parempaa palvelua kuin silloisesta tilitoimistostamme. Kemiat ihmisten kesken kohtasivat heti alussa, joten lähdimme Balancon kelkkaan ja yhteistyö on näyttänyt lupaukset todeksi”, toimitusjohtaja Jussi Mattelmäki Euroket Oy:stä muistelee.

Ero vanhaan toimistoon on ollut huikea. Yhteistyö on aikaisempaa huomattavasti tiiviimpää.

”Huomaa, että meitä oikeasti ajatellaan ja meihin ollaan aktiivisesti yhteydessä. Balancolta saamme tilitoimistopalvelut, palkanmaksut ja paljon yritystoimintaa tukevia lisäpalveluita. Yhteistyö Balancon kanssa näkyy parhaiten kun asiat hoituvat luotettavasti taustalla ja me voimme täysillä keskittyä omaan liiketoimintaamme, jossa me olemme hyviä.”

Oikeat tyypit oikeissa töissä

“Parasta Balancossa on se, että siellä oikeasti ajatellaan asiakkaitten asioita. Tässä on nyt selkeästi toistensa kanssa tekemisissä ihmiset, ei vain yritykset!”

Mattelmäen mukaan yhteydenpito on mutkatonta ja vaivatonta. Balancon toimitusjohtaja Marttusen Mikko on Euroket Oy:n Talousasiantuntija.

”Marttunen on kyllä nero! Häneltä olemme saaneet paljon tukea ihan yritystoimintaammekin, mm. verotukseen ja sukupolvenvaihdokseen liittyen. Kirjanpitäjämme Heikki on tarkka ja osaava kaveri, johon voimme luottaa ja jonka kanssa asiat hoituvat mutkattomasti. Lakimiehemme on Kropsun Mikko, oikein osaava kaveri hänkin.”

Mattelmäki toteaa, että asiakkaan silmiin näyttää siltä, että Balancolla on onnistuttu kokoamaan yhden katon alle tosi monenlaista erityisosaamista.

”Porukka on nuorta, nälkäistä ja selvästi oikeasti kiinnostunutta työstään. Siellä on just oikeat tyypit töissä. “

Uudenlainen palvelu tukee uusiakin yrityksiä

Mattelmäen mukaan Balancon toiminnassa näkyy, että on haluttu erottautua tilitoimistomarkkinassa tarjoamalla vähän toisenlaista palvelua.

”Mielestäni tilitoimistot eivät yleensä riittävästi neuvo asiakkaitaan liiketoiminnassa. Balanco on tähän kaivattu poikkeus. Ainoa ja oikea keino saada tähän maahan uusia ja nuoria yrittäjiä on tarjota tukea toimintaan. Balanco tekee juuri sitä. Olenkin sanonut viestinä Balancon suuntaan, että älkää ikinä kasvako niin isoiksi, että tällainen henkilökohtainen palvelu unohtuu. Me olemme tosi tyytyväisiä. Pitäkää tää! ”

Balanco kolmella sanalla 

Luotettava, innovatiivinen ja tuore.

 Jussi Mattelmäki, toimitusjohtaja, Euroket Oy

www.euroket.fi

Euroket Oy on ollut Balancon asiakas vuodesta 2016 alkaen

Balancon taloushallintopalvelu maahantuonnin ja kaupanalan yrityksille

Kaupan ja maahantuonnin taloushallinto

Balancon kaupan ja maahantuonnin taloushallintopalvelu sopii erikoiskaupan, maahantuonnin ja tukkukaupan yrityksille. Tarjoamme kokonaisvaltaista kumppanuutta.

Ohjelmistot

Käytössämme ovat modernit ja helppokäyttöiset Procountorin ja Netvisorin taloushallinto-ohjelmistot sekä Balanco BI.

Asiakkaitamme

Balancolla on aikaa yrityksellemme

Ville Kinnunen

Lahden Keskusvalmistus Oy ja Ahtialan kuntosali

Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta

iTapsa