Menu

Blogi

Yrityksille ajankohtaista tietoa taloushallinnosta, verotuksesta ja rahoituksesta.

Lahjat ja juhlat verotuksessa

Taas on se aika vuodesta, kun joululahjahankinnat ja pikkujoulujärjestelyt ovat ajankohtaisia. Ohessa lyhyesti kerrattuna lahjojen ja juhlien vähennyskelpoisuuden edellytykset yrityksen ja milloin lahjat ovat työntekijälle verovapaata tuloa.

Lue lisää »

Kauppaoppilaitoksen opettaja opissa Balancolla – Oppilaitosyhteistyöllä tulevaisuuden ammattilaisia

Taloushallinnon ammattilaisten työn muutos yhä enemmän asiakaspalveluksi ja päätöksenteossa auttavaksi asiantuntijatyöksi edellyttää alan oppilaitoksilta tehokkaita sähköisiä järjestelmiä ja arkipäivän työn vaatimukset tuntevaa opetushenkilöstöä. Merucuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksessa taloushallintoa opettava Heli Järvilehto oli kahdeksan viikon ajan Balancolla päivittämässä sähköisen taloushallinnon osaamistaan ja tutustumassa nykyaikaisen tilitoimiston arkeen. Haastattelimme Heliä työelämäjakson kokemuksista.

Lue lisää »

Verovapaat matkakustannusten korvaukset

Työnantaja voi maksaa verovapaasti työntekijälle korvauksia työmatkasta aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista. Näitä kustannuksia ovat esimerkiksi työmatkasta aiheutuneet matkaliput, kilometrikorvaukset tai lisääntyneet elantomenot, jotka korvataan päivärahalla. Mutta mikä matka katsotaan työmatkaksi ja mikä on verovapaata korvausta? Milloin on syytä hakea ennakkoratkaisu verottajalta?

Lue lisää »

Haetko yrityksellesi uutta tilitoimistokumppania?

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen tilitoimistopalvelu on vain yhteydenoton päässä.

Balanco Accounting Oy noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti. Sivustolla kerättyä tietoa ei luovuteta 3.osapuolille. Lisätietoa tietosuojaselosteesta https://balanco.fi/tietosuojaseloste/