Kohti kansainvälistä kasvua!

Me Balancolla uskomme, että kansainvälisen kasvun tulisi yrityksen koosta riippumatta olla yhtenä vaihtoehtona pohdittaessa uusia kasvun lähteitä ja alueita. Kun reilu vuosi sitten starttasimme onnistuneen yrityskaupan jälkeen Balancon liiketoimintaa Ruotsissa, olimme itsekin uuden edessä. Sittemmin matkan varrella on karttunut rutkasti oppeja sekä ammattilaisista koostuva kansainvälinen kumppaniverkosto, jonka haluamme tarjota myös muille kansainvälistymisestä haaveileville yrityksille. Näin on syntynyt Balancon crossborder -liiketoiminta, joka tukee suomalaisten yritysten kansainvälistymistä.

Meidän missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään myös kansainvälisesti tekemällä maantieteellisestä laajentumisesta mahdollisimman yksinkertaista ja vaivatonta. Kansainvälistymispalveluidemme tavoitteena on auttaa jokaista kansainvälistymisestä kiinnostunutta suomalaista yritystä löytämään oman tiensä kasvaa ja laajentua maailmalle.

Reippaasti Ruotsiin

Ensimmäisessä vaiheessa tarjoamme kokonaisvaltaista tukea ja apua Ruotsiin suuntautuville, kansainvälistymistä suunnitteleville yrityksille. Olemme apunasi kaikissa kansainvälistymisen eri vaiheissa, olipa kasvusuunnitelmissasi sitten yritysosto tai uuden yhtiön perustaminen Ruotsiin. Avustamme sinua potentiaalisen ostokohteen etsinnässä sekä neuvotteluiden käynnistämisessä, ja kun asiat etenevät suotuisasti suunnitelmien mukaan, asiantuntijamme ovat tukenasi kauppasopimusten ja muiden juridisten asiakirjojen laadinnassa. Talousasiantuntijoiltamme saat vastauksen myös verotukseen liittyvissä kysymyksissä sekä yhtiö- että henkilöverotuksen saralta.

Liiketoiminnan käynnistyttyä Ruotsissa Balancon paikallinen asiantuntijatiimi pitää huolen kaikista yrityksesi taloushallinnon lakisääteisistä vaatimuksista, jotta sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Kirjanpito raportointeineen, palkanlaskenta ja HR-palvelut sekä arjen tukipalvelut järjestyvät tiimimme avulla.

Luotettava kumppaniverkosto takaa parhaan lopputuloksen

Uskomme, että paras lopputulos syntyy yhteistyöllä, joten Balancon ammattitaitoinen, kansainvälinen kumppaniverkosto on myös asiakkaidemme apuna yrityksen suunnitellessa Ruotsiin laajentumista. Kumppaniverkostostamme löytyy tukea aina markkinatutkimusten ja -selvitysten laadinnasta etabloitumiseen asti.

Me Balancolla autamme palveluvientiin liittyvien eri rahoitusmuotojen selvityksessä ja hankinnassa. Ruotsissa Nordic Export Partners ja Kim Karlsson omaavat laajan kokemuksen vientipalveluiden käynnistämisestä. Toinen kumppanimme Planet Bridge AB auttaa Ruotsiin suuntaavia yrityksiä etabloitumiseen valmistautumisessa. Planet Bridgellä tunnetaan Ruotsin markkina sekä kulttuuri, ja pystytään tarjoamaan tukea yrittäjyyteen, rekrytointiin ja johtamiseen Ruotsissa. Planet Bridgen tiimi Veli-Matti Heikkisen johdolla on asiakkaidemme apuna takaamassa turvallisemman tien kansainvälistyä.

Henkilökohtainen tiimi tukenasi

Balancon palveleva, asiakaskohtainen tiimi koostetaan aina yrityskohtaisesti tukemaan asiakkaan liiketoimintaa ja tulevaisuuden tavoitteita. Tiimi koostuu asiakkuudesta vastaavasta talousasiantuntijasta, jonka lisäksi tiimiä voidaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti täydentää kirjanpidon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, yritysjuridiikan sekä arjen tukipalveluiden asiantuntijoilla.

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Me Balancolla kuljetamme sinua ja yritystäsi koko kansainvälistymisprojektin ajan. Talousasiantuntijamme Marko Salmi Suomessa ja Edith Lau Ruotsissa auttavat suomalaisia yrityksiä etabloitumaan ja kehittämään liiketoimintaansa Ruotsissa.

Ota yhteyttä!

Marko Salmi
+358 50 330 5444
marko.salmi@balanco.fi

Edith Lau
+46 70 982 1177
edith.lau@metricaccounting.se

Antti Voittonen