Reippaasti Ruotsiin!

Julkistimme hiljattain yrityskaupan, jossa ostimme Metric-tilitoimiston Ruotsista. Nyt on aika tarkastella sen tuomia etuja asiakkaillemme.

Autamme asiakkaitamme kansainvälistymään

Balancon kasvu kotimaassa ja ulkomailla tuo asiakkaallemme monia etuja. Kasvava asiantuntijajoukkomme pystyy palvelemaan yhä useampia asiakkaita yhä monipuolisemmin. Ruotsiin laajentumisen myötä pystymmekin nyt auttamaan myös Ruotsin markkinaan haluavia suomalaisyrityksiä.

Yksi merkittävä syy yrityskauppaamme Ruotsissa oli ostamamme Metric-tilitoimiston sitoutuminen asiakaspalveluun yhtä vahvasti kuin me täällä Balancolla olemme aina tehneet. Pelkät numerot eivät riitä asiakkaillemme, vaan tarjoamme apua laajasti erilaisissa yritystoiminnan tilanteissa ja tarpeissa. Tätä samaa palveluhenkeä tuomme nyt Ruotsin markkinassa toimiville tai sinne haluaville suomalaisyrityksille.

Laaja asiantuntemus paikallisesti

Noin 30 asiantuntijan joukkomme Tukholmassa, Sollentunassa ja Visbyssä on erittäin kokenut ryhmä ammattilaisia, joilla on tietotaitoa Ruotsin lainsäädännöstä, viranomaisvaatimuksista, verotuksesta ja kaikesta yritystoimintaan Ruotsissa liittyvästä. Tämän asiantuntijajoukon osaamisen ja kontaktit pystymme nyt tuomaan suomalaisyritysten hyödynnettäväksi.

Entä kielikysymys?

Saat palvelumme Ruotsin markkinassa ihan selvällä suomella. Talousasiantuntijamme Antti Voittonen on jo siirtynyt Ruotsiin ja auttaa asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa Ruotsin markkinassa.

Balancon kansainvälistymispalvelusta lisää https://balanco.fi/cross-border-liiketoiminta/

Kiinnostuitko kuulemaan lisää? Ota yhteyttä Anttiin.

Antti Voittonen: p. +46 73 421 6012, antti.voittonen@balanco.se

Antti Voittonen