Konepaja Amak Oy – Tilitoimisto vaihtui helposti ja taloushallinto muuttui samalla sähköiseksi

Amak Oy on helsinkiläinen konepaja, joka on erikoistunut vaativaan alihankintakoneistukseen. Sen konekanta koostuu pääasiassa CNC-sorveista ja -jyrsimistä.  Amak on perustettu vuonna 1965, ja se on perheyhtiö kolmannessa sukupolvessa.

Tilitoimiston vaihtaminen oli odotettua helpompaa

Moni yrittäjä ajattelee, että tilitoimiston vaihtaminen tuntuu isolta ja joskus ylipääsemättömältä projektilta, jolle ei ole koskaan sopivaa ajankohtaa. Amakille hyödyt olivat kuitenkin kiistattomat. Papereihin pohjautuvaa perinteistä kirjanpitotapaa ei olisi saanut mitenkään järkevästi reaaliaikaiseksi eikä ulkoistaminen olisi onnistunut niin hyvin.

”Tiesin, että muutoksesta seuraa ylimääräistä työtä. Mutta siitä olin yllättynyt, kuinka helposti kaikki sujui. Balancon kaverit osaavat muutosprosessin ohjaamisen ja tyhmiä kysymyksiä ei ollut”, Amak Oy:n toimitusjohtaja Teemu Vaistila kertoo.

Sähköinen taloushallinto luo valinnanvapautta

”Nyt kun käyttöönottamamme Procountor Taloushallinto toimii hyvin yhteen ERP-järjestelmämme kanssa, ei ERP-järjestelmää tarvitse jatkossa valita taloushallintaohjelmiston ehdoilla”, Teemu Vaistila pohtii.

”Halusin kumppaniksemme meidänkaltaisen yrityksen, jonka kanssa voimme luoda pitkäkestoisen kumppanuuden. Amak Oy:lle on tärkeää pitkät ja luottamukselliset suhteet niin asiakkaiden kuin kumppanienkin kanssa.”

Balanco kolmella sanalla

Oma-aloitteinen, tavoitettavissa oleva ja ymmärrettävä

Teemu Vaistila, toimitusjohtaja, Amak Oy

www.amak.fi

Amak Oy on ollut Balancon kumppani vuodesta 2015.