Markkinointiviestintätoimisto Superson – oman alansa uudistaja tarvitsee veroisensa tilitoimistokumppanin

Superson on moderni helsinkiläinen markkinointiviestintätoimisto, joka rikkoo alansa kangistuneita kaavoja kehittämällään spesialistimallilla. Vakituista henkilöstöä yrityksessä on 19. Jokaista asiakasta varten kootaan 225 kartoitetun spesialistin joukosta asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvin palveleva tiimi.

Yrityksellä on kova kasvustrategia, jonka myötä yhtiö kansainvälistyy. Superson on avannut toimiston Singaporeen, ja sen tarkoituksena on tuplata liikevaihto seuraavien vuosien aikana ja edelleen haastaa koko toimialaa. Supersonin konseptin toimivuus todistettiin valinnalla vuoden toimistoksi. Valinnassa arvioijina olivat markkinointipäättäjät Suomessa.

Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus

”Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus. Aivan kuin se on meidän omankin toimistomme toiminnassa ja suhteessamme asiakkaisiimme”, Head of Culture Pirjo Airaksinen Supersonilta kertoo.

Airaksiseen ja Supersoniin teki tilitoimistojen kilpailutuksen yhteydessä vaikutuksen se, kuinka hyvin Balanco oli tehnyt kotiläksynsä.

”Tuli tunne, että siellä todella halutaan oikeasti oppia tuntemaan asiakasyritys. Tärkeää oli myös se, että Balancolla oli ennestään kokemusta käyttämästämme toiminnanohjausjärjestelmästä, joka ohjaa myös taloushallinnon toimintojamme. Järjestelmä on integroitu  Procountoriin. Tänä päivänä erilaisten rajapintojen ymmärtäminen ja niiden kanssa hallitusti toimiminen on yhä tärkeämpää.”

Moderni ajattelu yhdistää

”Balancon ajattelutapa sopii hyvin omaamme: Ollaan moderneja alansa uudistajia, kaikki turha karsitaan prosesseista, hyödynnetään teknologiaa ja automaatiota siellä, missä siitä on hyötyä. Yhteistyötä on tehty vuoden 2018 alusta lähtien ja kokemukset ovat olleet positiivisia. Olemme tyytyväisiä. Suosittelisin Balancoa oikeastaan kaikille PK-yrityksille toimialasta riippumatta.”

Enemmän irti talousraportoinnista

Erityisen tyytyväisiä Supersonilla ollaan tavallisten tilitoimistopalvelujen lisäksi talouspäällikkösparrailuun. 

”Talousasiantuntijamme  Balancolla on Janne . Hän on auttanut suuntaamaan katsetta taloushallinnon kehittämiskohteisiin yrityksessämme.”

Supersonilla on arjessaan hyvin samankaltainen tilanne kuin monella muullakin toimijalla: talousasioiden kehittäminen jää usein jalkoihin, kun päivittäisessä tekemisessä ollaan tiukasti kiinni rutiineissa ja kehitystyö taas keskittyy oman toimiston toiminnan kehittämiseen.
”Jannen kanssa luomme ajoittain katsausta historiaan ja nykyhetkeen lukujen valossa, jolloin tulevaisuuteenkin on helpompi vaikuttaa. Kaikki luvut ovat luonnollisesti aina muutenkin järjestelmistä saatavilla, mutta näkemyksellinen sparrailukumppani, joka etukäteen analysoi tilannettamme on ehdottomasti arvokas apu. Talousraportoinnista saa näin enemmän irti.”

Yhteistyö on helppoa ja mutkatonta

”Yhteistyö Balancolaisten kanssa on mutkatonta ja helppoa. Asioihin tartutaan ja voi luottaa, että ne hoidetaan. Asiantuntemus tällaisessa yhteistyössä on tietysti ihan lähtöoletus. Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää, että yhteistyö on helppoa, mutkatonta. Ja kivaa! Kaiken ei tarvitse olla niin kuoleman vakavaa, vaikka vakavista asioista puhutaankin.”

Balanco kolmella sanalla

Asiantunteva, luotettava, joustava

Pirjo Airaksinen, Head of Culture, Superson Oy

www.superson.co

Superson Oy on ollut Balancon asiakas vuodesta 2018 lähtien.

Asiakkaitamme

Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta

iTapsa

Ravintola Ateljé Finne ravintolasali

Balanco tarttuu ja reagoi asioihin, ja siihen olen tyytyväinen.

Heikki Purhonen

Modern Love