Balancon kirjanpitopalvelu

Kirjanpito kehityksen ja kasvun tukena

Tarjoamme henkilökohtaista ja liiketoimintalähtöistä kirjanpitopalvelua tukemaan yrityksesi kehitystä. Oman Talousasiantuntijan ansiosta yhteistyö sujuu!

Kirjanpito

Ajantasainen ja oikein tuotettu kirjanpito on laadukkaan taloushallinnon perusta ja yksi tärkeimmistä asioista yrityksen liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tukena. Kirjanpitopalvelumme skaalautuu juuri toimintansa aloittaneen osakeyhtiön tarpeista aina kansainvälisten konserniyhtiöiden taloushallinnon vaatimuksiin.

Toimialojen erityistarpeet huomiova kirjanpitopalvelu

Tuotamme kirjanpitopalvelumme asiakkaidemme toimialan erityistarpeet huomiomalla. Balancolla on kirjanpidon asiantuntemusta usean toimialan taloushallinnosta. Tutustu tarkemmin toimialakohtaiseen palveluumme:

Tehtävämme on auttaa yritystäsi menestymään

Kirjanpitopalvelussamme ajatellaan ja toimitaan liiketoimintalähtöisesti, asiakkaalle parhaiten sopivin ratkaisuin. Yrityksesi liiketoiminnan ja tulevaisuuden tavoitteiden ymmärrys on yhteistyömme perusta.

Tarjoamme kirjanpidon ja kattavien taloushallintopalvelujemme tuen liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen. Kun tunnemme liiketoimintasi ja tavoitteesi, osaamme tarjota yrityksellesi sopivimmat taloushallinnon palveluratkaisut ja työkalut. Olemme Prountor Platina ja Netvisor Premium tason tilitoimisto.

Kirjanpitopalvelumme avulla saat:

 • Toimialasi taloushallinnon asiantuntemuksen
 • laadukkaan ja ajantasaisen kirjanpidon viranomaisilmoituksineen
 • kirjanpidon raportoinnin juuri sinun tarpeidesi mukaan
 • henkilökohtaisen ja sujuvan palvelun
 • ammattitaitoista tukea ja neuvontaa taloushallinnosta
 • vapautta keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen
 • talousasiantuntijan talouden ja verotuksen asiantuntemuksen käyttöösi
 • Procountor tai Netvisor ohjelmistot taloushallintoon

Hyvä kirjanpitopalvelu edellyttää asiakkaan liiketoiminnan tuntemusta

Meillä saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka on osa taloushallinnon palvelutiimiäsi. Henkilökohtaisen kirjanpitäjän lisäksi taloushallintotiimisi kuuluu Talousasiantuntija, palkanlaskija sekä tarvittaessa talousassistentti.

Kirjanpitopalvelussamme varmistamme, että asiakastuntemus ei ole vain yhden henkilön varassa. Vastuukirjanpitäjäsi tukena on Balancon kirjanpidon palvelutiimi, jossa sinut ja liiketoimintasi tunnetaan. Kattava asiakasymmärrys ja vastuunkanto palvelutiimissäsi takaavat, että myös varahenkilöt tuntevat taloushallintosi. Näin takaamme palvelun laadun ja proaktiivisen toiminnan myös mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Talousasiantuntija on osa kirjanpitopalveluamme

Talousasiantuntija on kiinteä osa kirjanpitopalveluamme ja keskeisin ero muihin tilitoimistoihin. Balancon Talousasiantuntija on syntynyt yrityksien tarpeista ja toiveista. Tilitoimistolta odotetaan entistä enemmän neuvontaa ja henkilökohtaista tukea liiketoiminnan kehitykseen.

Yrityksellesi nimetty Talousasiantuntija vastaa taloushallinnon yhteistyöstämme yhdessä yrityksesi henkilökohtaisen vastuukirjanpitäjän kanssa. Talousasiantuntija toimii linkkinä, keskustelukumppanina, neuvonantajana ja kehittäjänä samalla kun kirjanpitäjä tuottaa laadukasta kirjanpitoa.

Neuvonnan ja asiakkuudenhoidon lisäksi Talousasiantuntijamme tuottavat monipuolisia asiantuntijapalveluita sekä toimivat jopa ulkoistettuna talousjohdon asiantuntijana. Lue lisää talouden ja verotuksen asiantuntijapalveluistamme.

Pidämme aktiivisesti yhteyttä

Avoimella ja säännöllisellä yhteydenpidolla luomme perustan hyvälle yhteistyölle. Vastuukirjanpitäjäsi ja talousasiantuntija ovat aktiivisesti yhteydessä ja helposti tavoitettavissasi.

Aktiivisen ja avoimen viestinnän avulla pystymme ennakoimaan muutoksia taloudessasi sekä nopeasti neuvomaan, mitä taloushallinnon, verotuksen ja lainsäädännön kannalta kannattaa tai ei kannata tehdä. Oli kyseessä pieni tai iso taloushallintoon liittyvä kysymys kirjanpitäjään voi aina olla yhteydessä.

Haluamme myös mahdollistaa helpon asioinnin ja yhteydenpidon ilman viiveitä. Yhteydenpidossa ovat käytössä puhelut, sähköpostit, tekstiviestit, erilaiset pikaviestimet ja videoraportointi. Välineet ja käytännöt muokataan tarpeidesi mukaan.

Kirjanpidon raportointi selväsanaisesti ja liiketoimintaa tukien

Kirjanpidon raportointi suunnitellaan ja tuotetaan liiketoimintasi tarpeet ja viestinnälliset mieltymykset huomioiden. Kirjanpidon raportointi ja talousasiantuntijan tarjoamat neuvot tuotetaan yrityksellesi sopivalla tavalla kuukausittain.

Raportointipalvelumme auttaa:

 • tulkitsemaan ja ennustamaan yrityksesi talouden kehittymistä
 • tunnistamaan kirjanpidosta nousevat huomiot ja havainnot ja tulkitsemaan niitä syy–seuraussuhdenäkökulmasta
 • suunnittelemaan ja toteuttamaan investointeja
 • optimoimaan yrityksesi verotusta

Liiketoimintasi tueksi saat Talousasiantuntijalta kirjanpidon raportoinnin yhteydessä räätälöityjä tilannekatsauksia suositun BI-raportoinnin tai videoraportoinnin avulla.

Balancon kirjanpitopalvelun avulla käytössäsi on ajan tasainen tieto yrityksesi taloudesta.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää, yksinkertaista ja ennustettavaa

Emme odota asiakkaidemme maksavan meille kirjanpidon työvaiheiden läpiviemisestä, vaan hyvistä lopputuloksista ja asiantuntevasta palvelusta. Asiantuntemus, laatu sekä hinnoittelun läpinäkyvyys ja ennustettavuus toimivat tilitoimistopalvelumme lähtökohtina.

Kirjanpitopalvelumme hinnoittelu on kiinteä. Sinun ei tarvitse miettiä, laskuttaako tilitoimisto ylimääräistä, mikäli tulee kysyttävää koskien talouhallintoa tai ohjelmia. Palvelevan tiimimme tuki ja aktiivinen neuvonta sisältyvät palvelumme kuukausihinnoitteluun.

Procountor ja Netvisor takaavat laadukkaan taloushallinnon

Tuotamme kirjanpitopalvelumme Procountorin tai Netvisorin avulla. Netvisor ja Procountor ovat monipuolisesti liitettävissä useisiin eri ohjelmistoihin mahdollistanen operatiivisen toiminnan ja taloushallinnon saumattoman yhteistyön. Lue lisää

Asiakkaitamme

Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus

Pirjo Airaksinen

Head of Culture, Superson Oy

Varmuutta ja joustavuutta ulkoistamalla taloushallinto

Jussi Koivusalo

Toimitusjohtaja, Rahtikeskus Oy

Jussi Mattelmäki Euroket

Balanco ajattelee asioita oikeasti yrityksemme näkökulmasta

Jussi Mattelmäki – Euroket Oy

Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta

Riku Silvennoinen

iTapsa

Ravintola Ateljé Finne ravintolasali

Balanco tarttuu ja reagoi asioihin, ja siihen olen tyytyväinen.

Heikki Purhonen

Modern Love

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä.

Marko Salmi

Talousasiantuntija, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä.

Marko Salmi

Talousasiantuntija, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
050 330 5444