Yrityksen kirjanpito kehityksen ja kasvun tukena

Tarjoamme henkilökohtaista ja liiketoimintalähtöistä kirjanpitopalvelua tukemaan yrityksesi kehitystä. Oman Talousasiamiehen ansiosta yhteistyö sujuu!

Kirjanpito

Ajantasainen ja oikein tuotettu kirjanpito on yksi tärkeimmistä asioista yrityksen liiketoiminnan johtamisessa ja kehittämisessä. Kirjanpitopalvelumme skaalautuu pienen osakeyhtiön ja keskisuuren pk-yrityksen tarpeista aina kansainvälisten konserniyhtiöiden taloushallinnon vaatimuksiin.

Kirjanpitopalvelussamme ajatellaan ja toimitaan liiketoimintalähtöisesti, asiakkaalle parhaiten sopivin ratkaisuin. Yrityksesi liiketoiminnan ja tulevaisuuden tavoitteiden ymmärrys on yhteistyömme perusta.

Kun tunnemme liiketoimintasi ja tavoitteesi, osaamme tuottaa kirjanpidon yrityksellesi parhaiten sopivin ratkaisuin

Tehtävämme on oman asiantuntemuksemme avulla auttaa yritystäsi tekemään kate-euroja myös kirjanpidon avulla. Kehitämme ja skaalaamme palveluamme tarpeidesi mukaan. Tarjoamme kirjanpidon ja kattavien taloushallintopalvelujemme tuen liiketoimintasi kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Kirjanpitopalvelumme avulla saat:

  • laadukkaan ja ajantasaisen kirjanpidon viranomaisilmoituksineen
  • kirjanpidon raportoinnin juuri sinun tarpeidesi mukaan
  • henkilökohtaisen ja sujuvan palvelun
  • ammattitaitoista tukea ja neuvontaa taloushallinnosta
  • vapautta keskittyä oman liiketoiminnan kehittämiseen
  • talousasiamiehen asiantuntemuksen käyttöösi.

Hyvä kirjanpitopalvelu edellyttää asiakkaan liiketoiminnan tuntemusta

Meillä saat henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka on osa taloushallinnon palvelutiimiäsi. Henkilökohtaisen kirjanpitäjän lisäksi taloushallintotiimisi kuuluu Talousasiamies, palkanlaskija sekä tarvittaessa talousassistentti.

Kirjanpitopalvelussamme varmistamme, että asiakastuntemus ei ole vain yhden henkilön varassa. Vastuukirjanpitäjäsi tukena on Balancon kirjanpidon palvelutiimi, jossa sinut ja liiketoimintasi tunnetaan. Kattava asiakasymmärrys ja vastuunkanto palvelutiimissäsi takaavat, että myös varahenkilöt tuntevat taloushallintosi. Näin takaamme palvelun laadun ja proaktiivisen toiminnan myös mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Pidämme aktiivisesti yhteyttä

Balancon henkilökohtainen kirjanpitäjä on aktiivisesti yhteydessä yritykseesi. Avoimella ja säännöllisellä yhteydenpidolla luomme hyvät lähtökohdat yhteistyölle.

Haluamme myös mahdollistaa asioinnin ja yhteydenpidon helppouden, siksi viestimme haluamassasi kanavassa haluamallasi tavalla. Yhteydenpidossa ovat käytössä puhelut, sähköpostit, tekstiviestit, erilaiset pikaviestimet ja videoraportointi. Välineet ja käytännöt muokataan tarpeidesi mukaan.

Aktiivisen ja avoimen viestinnän avulla pystymme ennakoimaan muutoksia taloudessasi sekä nopeasti neuvomaan, mitä taloushallinnon, verotuksen ja lainsäädännön kannalta kannattaa tai ei kannata tehdä.

Talousasiamies on osa kirjanpitopalveluamme

Talousasiamies on kiinteä osa kirjanpitopalveluamme ja keskeisin ero muihin tilitoimistoihin. Balancon Talousasiamies on syntynyt asiakaskuntamme tarpeista ja toiveista. Tilitoimistolta odotetaan entistä enemmän neuvontaa ja henkilökohtaista tukea liiketoiminnan kehitykseen.

Yrityksellesi nimetty Talousasiamies vastaa taloushallinnon yhteistyöstämme yhdessä yrityksesi henkilökohtaisen vastuukirjanpitäjän kanssa. Talousasiamies toimii linkkinä, keskustelukumppanina, neuvonantajana ja kehittäjänä samalla kun kirjanpitäjä tuottaa laadukasta kirjanpitoa.

Neuvonnan ja asiakkuudenhoidon lisäksi Talousasiamiehemme tuottavat myös vaativampia yksittäisiä talouden ja taloushallinnon asiantuntijatoimeksiantoja tai toimivat ulkoistettuna talousjohdon asiantuntijana. Lue lisää talouden ja verotuksen asiantuntijapalveluistamme.

Raportointi selväsanaisesti ja haluamassasi muodossa

Kirjanpidon raportointi suunnitellaan ja tuotetaan liiketoimintasi tarpeet ja viestinnälliset mieltymykset huomioiden. Kirjanpidon raportointi ja talousasiamiehen tarjoamat neuvot tuotetaan yrityksellesi sopivalla tavalla kuukausittain.

Asiakkaillemme laaditaan kuukausittain tilinpäätöstasoinen jaksotettu kirjanpito, jolloin asiakas tietää mahdollisimman tarkasti yrityksen taloudellisen tilanteen. Kirjanpidosta nousevat huomiot ja havainnot avataan syy–seuraussuhdenäkökulmasta.

Raportointipalvelumme auttaa:

  • tulkitsemaan ja ennustamaan yrityksesi talouden kehittymistä
  • suunnittelemaan ja toteuttamaan investointeja
  • optimoimaan yrityksesi verotusta

Liiketoimintasi tueksi saat Talousasiamieheltä kirjanpidon raportoinnin yhteydessä räätälöityjä tilannekatsauksia esimerkiksi suositun videoraportoinnin avulla.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää, yksinkertaista ja ennustettavaa

Emme odota asiakkaidemme maksavan meille kirjanpidon työvaiheiden läpiviemisestä, vaan hyvistä lopputuloksista ja asiantuntevasta palvelusta. Läpinäkyvyys, yksinkertaisuus ja ennustettavuus toimivat tilitoimistopalvelumme hinnoittelun lähtökohtina.

Kirjanpitopalvelumme hinnoittelu on kiinteä. Sinun ei tarvitse miettiä, laskuttaako tilitoimisto ylimääräistä, mikäli tulee kysyttävää koskien talouhallintoa tai ohjelmia. Palvelevan tiimimme tuki ja aktiivinen neuvonta sisältyvät palvelumme kuukausihinnoitteluun.

Asiakkaitamme

Tilitoimistokumppanin valinnassa avainsana on luottamus

Pirjo Airaksinen

Head of Culture, Superson Oy

Varmuutta ja joustavuutta ulkoistamalla taloushallinto

Jussi Koivusalo

Toimitusjohtaja, Rahtikeskus Oy

Jussi Mattelmäki Euroket

Balanco ajattelee asioita oikeasti yrityksemme näkökulmasta

Jussi Mattelmäki – Euroket Oy

Petja Pietiläinen, Respect Project Oy

Balancon kanssa voin sparrailla milloin vain

Petja Pietiläinen – Respect Project Oy

Oma Rakennus Oy Rake-Bulevardi

Balancon rakennusalan toimialaosaaminen on vaikuttanut työhömme ihan konkreettisesti ja virtaviivaistanut toimintoja

Petteri Rontti

Oma Rakennus Oy

Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta

Riku Silvennoinen

iTapsa

Ravintola Ateljé Finne ravintolasali

Balanco tarttuu ja reagoi asioihin, ja siihen olen tyytyväinen.

Heikki Purhonen

Modern Love

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä.

Marko Salmi

Talousasiamies, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu on vain yhteydenoton päässä.

Marko Salmi

Talousasiamies, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
050 330 5444