Balanco ja Hillava – rakennusalan toiminnanohjauksen ja taloushallinnon toimiva kokonaisuus

Rakennusalan taloushallinto vaatii tilitoimistolta syvällistä erikoisosaamista sekä rakennustoimialan toimintaympäristön ja liiketoiminnan tuntemusta. Hillava toiminnanohjauksen ja Balancon taloushallinnon yhteistyössä yritykselle tarjotaan kokonaisratkaisua, jossa ei tarvitse tehdä kompromisseja.

Balanco + Hillava

Balanco on tilitoimisto, jolla on vahva osaaminen rakentamisen toimialan taloushallinnosta. Toimintaamme ohjaa asiakasymmärrys ja asiakkaiden liiketoiminnan tukeminen. Talouden, rahoituksen ja verotuksen asiantuntijoina tarjoamme kokonaisvaltaista, liiketoimintaa tukevaa taloushallinnon palvelua. Lue lisää rakentamisen toimialan taloushallintopalvelustamme.

Hillava on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on kehitetty liikkuvaa työtä tekevän yrityksen päivittäiseksi työkaluksi. Hillavalla hoidetaan arjen pyöritys, tehtävien ja työmaiden hallinta, aikataulutus ja laskutusperusteiden kerääminen. Hillavaa käyttämällä seuraat kannattavuutta, nopeutat laskutusta ja mahdollistat yrityksesi kasvun.

Balanco + Hillava on optimaalinen kokonaisratkaisu rakentamis-, huolto- ja asennuspalveluita tuottaville yritykselle. Yrityksille jotka haluavat asiakkuuksien hoidon helppoutta sekä projektien ja talouden saumatonta yhteistyötä.

Hillava toiminnanohjaus

Erityisesti liikkuvaan, kentällä tapahtuvaan työhön kehitetty toiminnanohjausjärjestelmä (ERP-järjestelmä) Hillava on suunniteltu palvelemaan rakentamisen toimialan projektihallinnassa kuin työnohjaukseen huolto- ja asennuspalveluissa. Reaaliaikaisesti toimiva järjestelmä sopii työajanseurantaan, työkohteiden hallintaan sekä työtehtävien ja resurssien seurantaan.

Mobiilina ratkaisuna Hillava toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa työmaiden ja projektien seurannan kentältä käsin, helpottaen työn resursointia ja tuo läpinäkyvyyttä organisaatioon.

HIllava toiminnanohjausjärjestelmä soveltuu myös yrityksille, joilla asiakkuuksien hoitoon ja projekteihin liittyy ostotilauksia teknisistä tukuista ja tuotteiden edelleenlaskutusta. Esimerkiksi LVISNetin tukuista haetut tarvikkeet siirretään automaattisesti oikealle tehtävälle ostotilausvahvistukselta edelleenlaskutukseen 10 minuutin sisällä ostotapahtumasta. Vaihtoehtoisesti ostot voidaan kohdistaa ostolaskulta ja näin varmistaa, että kaikki ostetut tarvikkeet tulee läpilaskutettua.

– Mobiili toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa resurssien hallintaa ja helpottaa esimerkiksi tilausten seurantaa sekä nopeuttaa laskutussykliä , Laura Raehalme Hillavalta kommentoi.

Balancon asiantuntijat kannattaa ottaa jo toiminnanohjausjärjestelmän suunnitteluvaiheessa mukaan, jotta lopputulos palvelee parhaalla mahdollisella tavalla yrityksen liiketoimintaa myös taloushallinnon osalta.

Kenelle Hillavan toiminnanohjaus sopii?

Hillava toiminnanohjausjärjestelmä sopii työhön, missä ihminen suorittaa työn tai työvaiheen. Helppokäyttöisen mobiilikäyttöliittymän vuoksi Hillava sopii erityisen hyvin liikkuvaan työhön.

Hillava on käytössä esimerkiksi seuraavilla toimialoilla:

 • Laite- ja kalusteasennukset
 • Teollisuuden huolto- ja kunnossapito
 • LVIS, talon rakentaminen
 • Rakentaminen ja remontointi.

Hillavan keskeisiä toiminnallisuuksia

 • Projektien/urakoiden hallinta
 • Varastonhallinta, ajoneuvoseuranta
 • Ostot ja laskutus
 • Työajanseuranta ja resursointi
 • Tarjouslaskenta
 • Mobiiliratkaisut työntekijälle ja työnjohdolle.

Balancon taloushallinnon asiakkaat käyttävät Hillavaa sujuvasti osana päivittäistä liiketoimintaa. Tiedot liikkuvat integraatiolla automaattisesti toiminnanohjausohjelmistosta taloushallinnon järjestelmään. Kertaalleen kirjattua tieto siirtyy automaattisesti, eikä samaa tietoa tarvitse kirjata useaan kertaan.

Asiakkaan henkilöstö hoitaa projektien ja tehtävien suoritukseen liittyvät arjen rutiinit Hillavassa ja kirjanpito, palkanlaskenta, talousraportointi ja muut taloushallintoon liittyvät rutiinit hoituvat taloushallinnon (Procountor tai Netvisor) ohjelmistossa tilitoimiston kanssa yhteistyössä.

Balanco BI:n avulla voidaan visualisoida keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi.

Procountor ja Netvisor yhdistettynä Hillavaan

Hillavan sekä Procountorin ja Netvisorin välinen tiedonsiirto on teknisesti yksinkertaista ja integraatioiden avulla voidaan taata, että yrityksellä on ajantasainen tieto molemmissa järjestelmissä.

Laadukas integraatio toiminnanohjauksen ja taloushallinnon välillä muuttaa ohjelmistojen välisen tiedonsiirron mahdollisimman automaattiseksi. Tämä mahdollistaa laadukkaamman projektinjohdon sekä reaaliaikaisemman talouden seurannan.

Balancon taloushallinnon asiantuntijat osaavat neuvoa mitä taloushallinnon tehtäviä kannattaa tehdä toiminnanohjausohjelmistossa ja neuvoa kumpi ohjelmisto, Procountor tai Netvisor, on yritykselle sopiva, mikäli käytössä ei vielä ole kumpaakaan ohjelmistoa.

Netvisor- ja Procountor-integraatioiden käyttöönotto on helppoa

Hillavan, Procountorin ja Netvisorin välille on tarjolla kattavat integraatiot ja ohjeet niiden käyttöönottamiseksi Hillavassa.

Procountor

Netvisor

Toiminnanohjausjärjestelmän ja taloushallinnon ohjelmiston integraation käyttöönotto vaatii toimenpiteitä molemmissa järjestelmissä. Toimenpiteet eivät ole suuria, mutta toimenpiteet on tehtävät oikein ja oikeaan aikaan. Hillava ja Balanco huolehtivat rajapintojen käyttöönotosta asiakkailleen.

Balanco huolehtii asiakkaidensa rajapintojen tilauksesta taloushallinto-ohjelmiston puolella sekä testauksesta ennen käyttöönottoa.

Merkittävimmät hyödyt taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmän integraatioista

 • Mobiilina ratkaisuna Hillava toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa työmaiden ja projektien seurannan mobiilisti kentältä käsin, helpottaen työn resursointia ja tuo läpinäkyvyyttä organisaatioon.
 • Procountor ja Netvisor laajasti käytössä tilitoimistoissa ja yritysten taloushallinnossa. Runsaasti vaihtoehtoja sopivan taloushallintokumppanin valintaan
 • Ei kompromisseja tai riskejä, joita yhden ohjelmiston (toiminnanohjaus ja talous yhdessä) ratkaisu saattaa aiheuttaa.
 • Integraatiot edullisia ottaa käyttöön.
 • Integraatiot muuttavat ohjelmistojen välisen tiedonsiirron mahdollisimman automaattiseksi. Vähentää manuaalista työtä ja minimoi virheet. Tämä mahdollistaa laadukkaamman projektinjohdon sekä reaaliaikaisemman talouden seurannan.
 • Resurssitehokkuus. Kokonaisuus käyttöön pienellä investoinnilla.
 • Oma henkilöstö voi keskittyä liiketoimintaan. Tilitoimisto tukee omalla palvelullaan ja asiantuntemuksellaan yrityksen arkea

Taloushallinnon prosessien kehitykseen ja ohjelmistointegraatioihin erikoistuneena toimistona osaamme neuvoa liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla toimivan kokonaisratkaisun.

Yhdessä Hillava + Balanco tarjoavat tehokkaan paketin yrityksen kasvuun ja kehittämiseen!

Hillavan modernin ja helppokäyttöisen toiminnanohjauksen ja Balancon taloushallintopalveluiden avulla yritykset voivat keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen ilman kompromisseja. Balanco on Procountor Platina ja Netvisor Premium tason tilitoimistokumppani.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Marko Salmi

Balancon palvelut rakentamisen alalle

Rakennusalan taloushallinto

Rakennusalan taloushallintopalvelumme sopivat perustajaurakoinnista aina korjausrakentamiseen ja LVIS-alan yrityksille. Palvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita.

Talous & verotus

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Liikejuridiikka

Palvelemme kokonaisvaltaisesti yhdistämällä liikejuridiikan ja talouden asiantuntijuuden.

Taloushallinnon tukipalvelut

Taloushallinnon tukipalveluiden avulla vapautat yritykseltäsi resursseja.

Ohjelmistot

Käytössämme ovat modernit ja helppokäyttöiset Procountorin ja Netvisorin taloushallinto-ohjelmistot sekä Balanco BI.