Netvisor taloushallinto ja palkanlaskenta

Netvisor sisältää työkalut sähköiseen taloushallintoon ja jokapäiväiseen yhteistyöhön yrityksen ja tilitoimiston välillä

Netvisor

Netvisor sisältää työkalut sähköiseen taloushallintoon ja jokapäiväiseen tekemiseen yrityksen ja tilitoimiston välillä. Kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi Netvisorissa monipuoliset raportointitoiminnot sekä työkalut kassavirran ja budjettien hallintaan.

Netvisor sopii yritykselle, joka tarvitsee taloushallinto-ohjelmaltaan myös varasto- ja tuotehallinnan sekä työajanseurannan toiminnallisuuksia. Netvisor on käytössä yli 20 000 yrityksessä ja yli 500 tilitoimistossa.

Netvisor sisältää mobiilikäyttäjille hyviä ominaisuuksia, kuten kuittiskannerin, työtuntien kirjaukset, matkalaskut sekä ostolaskujen hyväksynnän.

Hinnoittelu liiketoiminnan koon mukaan

Netvisorilla on tarjota yrityksien taloushallintoon neljä erilaista ja eri hintaista tuotepakettia. Netvisorin taloushallinnon tuotepakettien kuukausihinnoittelu perustuu yrityksen liikevaihtoluokkaan.

Netvisor-tuotepakettia voidaan täydentää palkanlaskentatoiminnallisuudella, joka veloitetaan palkansaajamäärän mukaisesti.

Laskujen lähetys- ja vastaanottokulujen lisäksi Netvisor perii tapahtumamaksuja (maksut, viitesuoritukset, tiliotehaku ja toistuvaissuoritukset) kuukausittain toteutuneen mukaisesti.

Netvisor ja integraatiot

Netvisor on valmiiksi integroitu yli 200 ohjelmistoon ja toimialaratkaisuun. Netvisorin Marketplacesta löytyy valmiiksi Netvisoriin integroidut ohjelmistot, palvelut ja ratkaisut eri toimialojen tarpeisiin. Tutustu integraatiomahdollisuuksiin Netvisorin sivuilla.

Rajapintojen kautta on mahdollista integroida sellaisiakin ohjelmistoja, joita ei ole valmiina. Ota yhteyttä, laitetaan integraatiot kuntoon!

Balanco on Netvisor Premium tilitoimisto

Huolehdimme asiakkaidemme Netvisorin käyttöönotosta, tietojen siirrosta ja henkilöstön perehdytyksestä avaimet käteen mallilla. Balancon tarjoaa myös ohjelmiston käyttöönoton jälkeen tuen ja neuvonnan Netvisorin sujuvaan käyttöön.

Tiesitkö? Jo entuudestaan Netvisoria käyttävälle yritykselle tilitoimiston vaihtaminen on erittäin helppoa ja vaivatonta. Kun uusi taloushallinnon kumppani on löytynyt, vaihdos hoituu, kun uudelle tilitoimistolle luodaan tunnukset ohjelmistoon. Uusi tilitoimistokumppani voi ottaa taloushallinnon hoitoon sekä jatkaa kirjanpitoa ja palkanlaskentapalvelua yhdessä sovitusta ajankohdasta alkaen. Kysy lisää!

Palvelumme

Olemme nykyaikainen tilitoimisto, joka monipuolisella palvelullaan mahdollistaa aidon ja asiantuntevan kumppanuuden kaikissa taloushallinnon asioissa. Uskomme henkilökohtaiseen palveluun. Saavutettavuus, avoimuus, ongelmanratkaisukyky ja omistautuneisuus kuvaavat toimintaamme.

Palkanlaskentapalvelumme rakentuvat  yrityksesi liiketoimintaa ja henkilöstöhallintoa tukien. Palkanlaskentapalvelumme kattaa palkkahallinnon kaikki vaiheet.

Asiantuntijamme tarjoavat talouden, rahoituksen ja verotuksen erityisosaamista liiketoiminnan eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijapalvelumme on räätälöity pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Liikejuridiikan palvelumme sopivat muutostilanteissa olevien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme kattavat hankkeen suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Marko Salmi

Talousasiantuntija, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Marko Salmi

Talousasiantuntija, uudet asiakkuudet ja markkinointi

050 330 5444
050 330 5444