Kaupan ja maahantuonnin taloushallinto

Kaupan ja maahantuonnin taloushallintopalvelumme sopivat erikoiskaupan, maahantuonnin, tukku- sekä verkkokaupan yrityksille. Tarjoamme yrityksille monikanavaisessa ja nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä kokonaisvaltaista kumppanuutta.

Kaupan sekä maahantuonnin talous- ja palkkahallintohallinto vaatii tilitoimistolta syvällistä erikoisosaamista ja laajaa toimintaympäristön sekä asiakkaan liiketoiminnan tuntemusta. Olipa kyse sitten kansainvälisestä myynnistä tai ostoista ulkomailta, hallitsemme arvonlisäverokäytännöt ja tunnemme alan erityispiirteet.

Toimimme linkkinä yrityksesi liiketoiminnan ja taloushallinnon välissä, jotta sinulla jää aikaa keskittyä olennaiseen. Autamme asiakkaitamme kehittämään prosesseja ja automatisoimaan rutiinitehtäviä vapauttaen resursseja muihin liiketoimintaa tukeviin tehtäviin. Yrityksesi olemassa olevien kassa- ja verkkokauppajärjestelmien sekä taloushallinto-ohjelmien saumattoman yhteistyön avulla yritykselläsi on ajantasainen ja luotettava tieto päätösten teon tueksi.

”Ostamalla tili tehdään”, on vanha ja monelle tuttu sanonta. Ostojen hallinnalla, tuotekohtaisella kateseurannalla sekä kassan ja vaihto-omaisuuden hallinnalla on iso merkitys kaupan toimialan yrityksien taloudelliseen menestykseen. Balancon talousasiantuntijat auttavat sinua tulkitsemaan yhtiösi keskisiä talouden tunnuslukuja ja kehittämään raportointia, jotta sinulla on tarvittavat tiedot päätöksenteon tueksi. Olemme läsnä ja tarjoamme sinulle aktiivisesti tukea.

Me uskomme henkilökohtaiseen palveluun

Me Balancolla uskomme henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että olet yhteydessä aina samoihin asiantuntijoihin, jotka tietävät ja tuntevat yrityksesi liiketoiminnan ja sen tavoitteet.

Monipuoliset talousasiantuntijapalvelumme ovat apunasi, kun suunnittelet liiketoimintasi kehittämistä, verkkokaupan tai kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista. Taloushallintopalveluidemme perustana ovat maahantuonnin ja kaupan alan ominaispiirteet tuntevat henkilökohtaiset asiantuntijat, jotka yhdessä muodostavat asiakasta palvelevan asiakaskohtaisen taloushallintotiimin.

Tiimi koostetaan aina tapauskohtaisesti tukemaan asiakkaan liiketoimintaa ja tulevaisuuden tavoitteita. Asiantuntijat tarjoavat aktiivisesti neuvontaa ja ovat tukenasi arkisissakin asioissa, jotta sinä saat apua helposti ja vastauksia kysymyksiisi nopeasti. Aktiivisen yhteydenpidon ja läsnäolon avulla tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja varmistamme, että sinulla on vankka tuki tehdä liiketoimintasi kannalta oikeita päätöksiä oikeaan aikaan. Kehitämme yhteistyötä aktiivisesti ja asiakasta kuunnellen.

Kaupan ja maahantuonnin alan palvelumme

Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palkka- ja henkilöstöhallinnon, kirjanpidon sekä talousassistentin palveluita. Lisäksi meiltä löydät työkalut helppoon työaikakirjaukseen ja sujuvaan toiminnanohjaukseen. Kaupan ja maahantuonnin toimialan taloushallintoon liittyvä neuvonta on oleellinen osa jokapäiväistä asiantuntevaa palveluamme.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme tuottaa ajantasaista tietoa palkkahallinnosta resurssoinnin ja oikea-aikaisen palkkauksen tueksi.

Kirjanpito

Asiantuntevan kirjanpidon avulla luomme selkeän ja ajantasaisen kuvan liiketoiminnan kustannusseurannasta sekä kannattavuudesta

Taloushallinnon tukipalvelut

Taloushallinnon assistentti on apunasi arjessa esimerkiksi ostolaskujen käsittelyssä, tarjouksien laadinnassa ja laskutuksessa.

HR-palvelut

HR-palvelumme toimivat yrityksesi kokonaisvaltaisena kumppanina kattaen kaikki työsuhteen elinkaaren eri vaiheet.

Talousjohdon palvelut

Balancon Controller- ja CFO-palvelu tuotetaan kokeneen asiantuntijan toimesta yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yritysjärjestelyt

Balancon laajan kokemuksen omaavat asiantuntijat ovat tukenasi yritysjärjestelyissä ja kauppatilanteissa.

Rahoitusjärjestelyt

Tarjoamme asiantuntemusta erilaisten rahoitusjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verosuunnittelu

Asiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksellesi verotuksellisesti edullisimman vaihtoehdon.

Liikejuridiikka

Liikejuridiikan palvelumme sopivat yksityishenkilöiden sekä muutostilanteissa olevien yritysten tarpeisiin.

Balanco BI

Balanco BI:n avulla talousraportointiin tarvittavan tiedon kerääminen sekä kokoamien helpottuu ja automatisoituu. Balanco BI-työkalu visualisoi keskeiset taloutta ja muuta toimintaa kuvaavat mittarit tiedolla johtamisen tueksi. Balanco BI soveltuu niin pienten kuin isompien yrityksien sekä konsernien raportointitarpeisiin.

Balanco BI on selainkäyttöinen raportointityökalu, jolla voidaan nopeasti ja helposti rakentaa yrityksen liiketoimintaa kuvaava raportointiympäristö. Työkalu sopii yrityksen talousjohdon lisäksi niin liiketoimintajohdon kuin hallitustyöskentelynkin tueksi.

Työkalut kivijalkaan ja verkkokauppaan

Laadukas talous- ja palkkahallinto tarvitsee tuekseen hyvän toiminnanohjauksen sekä myynnin työkalut. Verkkokauppa-, kassa-, toiminnanohjaus- ja taloushallinto-ohjelmistot integroituna keskenään muodostavat kokonaisuuden, jolla varmistetaan, että ostot, myynnit, tuotetiedot, hinnat sekä varastosaldot pysyvät ajantasalla.

Balancon ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu laaja valikoima talouden, raportoinnin ja toiminnanohjauksen työkaluja. Kumppaniemme tarjoamat ohjelmistoratkaisut toimivat saumattomasti yhteen Balancon talous- ja palkkahallinnossa käyttämien Procountorin ja Netvisorin kanssa.

Autamme asiakkaitamme yhdistämään jo käytössä olevat ohjelmistot ja rakentamaan toimivan ohjelmistokokonaisuuden liiketoiminnan ja taloushallinnon välille. Kumppaniverkostostamme löytyy liki 200 Procountor- tai Netvisor-rajapintaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ohjelmistokumppaneitamme ovat muun muassa

Tehden

Tutustu >>

WooCommerce

Tutustu >>

My Cashflow

Tutustu >>

Shopify

Tutustu >>

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä

Jussi Mattelmäki Euroket

Balanco ajattelee asioita oikeasti yrityksemme näkökulmasta

Jussi Mattelmäki – Euroket Oy

Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta

iTapsa

Kasvu vaatii hyvän ja skaalautuvan kumppanin, joka auttaa monipuolisesti eri taloushallinnon asioissa.

Toni Parikka

Artome Oy, perustaja ja pääomistaja

Balanco on meille oikea taloushallinnon kumppani, sillä he ottavat keskusteluissa itse esiin asioita, jotka meidän pitää osata ottaa huomioon tekemisessämme.

Juhana Rintala

Ruokaboksi Finland Oy, toimitusjohtaja

Ota yhteyttä

Olen mielelläni avuksi taloushallintoon ja ohjelmistoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Olli Liljestrand

myyntipäällikkö

040 962 1840
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Olen mielelläni avuksi taloushallintoon ja ohjelmistoratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Olli Liljestrand

myyntipäällikkö

040 962 1840
040 962 1840
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.