Liiketoiminnan alkuun

Olipa kyseessä sitten uuden osake- tai holdingyhtiön perustaminen tai olemassa olevan yhtiön rakenteen muutokset, Balancon taloushallinto- ja lakipalvelut ovat apunasi. Me autamme sinut alkuun.

Yrityksen alkuvaiheen läpikäynti on aina työlästä ja aikaa vievää riskinottoa. Jo ensimetreillä on tärkeää löytää luotettava kumppani, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa taloushallinnon asioissa, ja joka on apunasi vauhdittamassa yrityksen ensimmäisten vuosien kasvua.

Liiketoiminnan alkutaipaleella kaikki lähtee liikkeelle toimivista ja oikein mitoitetuista taloushallintopalveluista, jotka huomioivat liiketoiminnan kasvun sekä tulevaisuuden kehityksen ja auttavat yritystäsi pääsemään kuolemanlaakson yli.

Uutta yritystoimintaa perustettaessa saat meiltä asiantuntevan avun rahoitustarpeiden kartoitukseen, suunnitteluun ja hakemiseen sekä perustamisilmoituksen ja muiden tarpeellisten ilmoitusten tekoon. Yritystoiminnan kasvaessa ja yhtiökumppaneiden määrän lisääntyessä olemme apunasi myös yhtiön hallintoon liittyvissä asioissa.

Balancolta löydät asiantuntevan avun myös olemassa yhtiön konsernirakenteen suunnitteluun sekä kehittämiseen muutostilanteissa.

Me autamme sinua matkalla eteenpäin

Me Balancolla uskomme henkilökohtaiseen palveluun, jossa asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä. Meillä henkilökohtainen palvelu tarkoittaa, että voit olla yhteydessä samoihin asiantuntijoihin, jotka tietävät ja tuntevat yrityksesi liiketoiminnan ja sen tavoitteet

Henkilökohtaiset talouden, kirjanpidon, palkkahallinnon sekä liikejuridiikan asiantuntijat ovat tukenasi arkisissakin asioissa, jotta sinä saat apua helposti ja vastauksia kysymyksiisi nopeasti. Aktiivisen yhteydenpidon ja läsnäolon avulla tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa. Panostamme kumppanuuteen ja tavoittelemme asiakkaidemme kasvua.

Laadukkaan taloushallinnon avulla varmistat, että sinulla on kaikki tarvittava tieto oikea-aikaisten, yrityksesi kasvua vauhdittavien päätösten tekoon. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut nyt sekä tulevaisuudessa yritystoimintasi kasvaessa. Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina vastaamaan yrityksesi tarpeita ja liiketoimintatavoitteita. Autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset työkalut ja resurssiesi mukaiset palvelut, jotka yhdessä tukevat yrityksesi kasvua.

Palvelumme

Taloushallintopalvelumme räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palkka- ja henkilöstöhallinnon, kirjanpidon sekä talousassistentin palveluita.

Palkanlaskenta

Palkanlaskentapalvelumme tuottaa ajantasaista tietoa palkkahallinnosta resurssoinnin ja oikea-aikaisen palkkauksen tueksi.

Kirjanpito

Asiantuntevan kirjanpidon avulla luomme selkeän ja ajantasaisen kuvan liiketoiminnan kustannusseurannasta sekä kannattavuudesta

Taloushallinnon tukipalvelut

Taloushallinnon assistentti on apunasi arjessa esimerkiksi ostolaskujen käsittelyssä, tarjouksien laadinnassa ja laskutuksessa.

HR-palvelut

HR-palvelumme toimivat yrityksesi kokonaisvaltaisena kumppanina kattaen kaikki työsuhteen elinkaaren eri vaiheet.

Talousjohdon palvelut

Balancon Controller- ja CFO-palvelu tuotetaan kokeneen asiantuntijan toimesta yrityksesi tarpeiden mukaan.

Yritysjärjestelyt

Balancon laajan kokemuksen omaavat asiantuntijat ovat tukenasi yritysjärjestelyissä ja kauppatilanteissa.

Rahoitusjärjestelyt

Tarjoamme asiantuntemusta erilaisten rahoitusjärjestelyjen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verosuunnittelu

Asiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksellesi verotuksellisesti edullisimman vaihtoehdon.

Liikejuridiikka

Liikejuridiikan palvelumme sopivat yksityishenkilöiden sekä muutostilanteissa olevien yritysten tarpeisiin.

Laaja kumppaniverkosto takaa parhaat ohjelmistoratkaisut

Balancon ohjelmistokumppaniverkostoon kuuluu laaja valikoima talouden, raportoinnin ja toiminnanohjauksen työkaluja. Kumppaniemme tarjoamat ohjelmistoratkaisut toimivat saumattomasti yhteen Balancon talous- ja palkkahallinnossa käyttämien Procountorin ja Netvisorin kanssa. Olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut konkari, autamme sinut alkuun ja opastamme ohjelmien käytössä.

Lue, mitä asiakkaamme kertovat meistä

Balancolla on aikaa yrityksellemme

Ville Kinnunen

Lahden Keskusvalmistus Oy ja Ahtialan kuntosali

Uskaltaisin suositella Balancoa ihan kaikenlaisille yrityksille

Veli Tölli – Katu-Karhu Oy

Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta

iTapsa

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu ovat vain yhteydenoton päässä.

Milja Tarpinen

myyntipäällikkö

040 673 1326
Ota yhteyttä
Sulje

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yrityksesi taloushallinnon kehittäminen ja henkilökohtainen palvelu ovat vain yhteydenoton päässä.

Milja Tarpinen

myyntipäällikkö

040 673 1326
040 673 1326
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.