Puhelinhuoltoliike iTapsa – ”Balancossa oikeasti kuunnellaan asiakasta”

Vuonna 2012 perustettu puhelinhuoltoliike iTapsa aloitti iPhone-puhelimien nopeana ja edullisena huoltoliikkeenä. Nyt yritys huoltaa puhelinmerkkejä laidasta laitaan ja myy puhelimien uudistettuja puhelimia sekä lisätarvikkeita. Yrityksellä on 11 omaa liikettä ja neljä franchising-toimipistettä. Työntekijöitä on noin 40.

”Oli hyvä merkki, kun Balancossa oikeasti kuunneltiin”

iTapsa päätyi Balancon asiakkaaksi oman yhteistyökumppaninsa suosituksen kautta. Yrityksessä ei oltu aivan tyytyväisiä silloiseen tilitoimistokumppaniin.

”Heti alussa, jo ensimmäisten palavereiden aikana, Balancosta tuli tunne, että meitä oikeasti kuunnellaan ja halutaan auttaa. Päätös vaihtaa oli siten helppo”,

Balanco hoitaa yrityksen kirjanpidon, palkanlaskennan ja tekee lisäksi yksittäisiä toimeksiantoja. iTapsassa on toimeksiantojen puitteissa hyödynnetty esimerkiksi talousassistenttipalveluja hallituksen kokousten pöytäkirjojen laatimiseen ja liikejuridiikan palveluja yrityskaupan yhteydessä. Lisäksi Balanco on selvittänyt erikseen osinkoihin liittyviä asioita. iTapsa saa Balancolta kuukausittaista apua franchising-laskutukseen.

”Homma toimii mainiosti ja tieto kulkee sujuvasti, kun franchising-yrityksillä on Balancon sisällä sama kirjanpitäjä kuin meillä.”

Balanco myös auttoi siirtotiedoston tekemisessä yrityksen käyttöönottaman työajanseurantaohjelman ja Procountorin palkanlaskenta ohjelman välille.

Balanco on saatavilla ja aktiivisesti yhteydessä

iTapsan mukaan Balancon kanssa voi luottaa, että sovitut asiat ovat hoidossa eikä tarvitse miettiä, että onko jokin viesti mennyt perille vai ei. Myös Balancon aktiivinen yhteydenpito saa kiitosta.

”Balancon palkanlaskennassa ollaan hyvin perillä työehtosopimuksista ja niiden muutoksista, joista palkanlaskenta informoi meitä säännöllisesti.”

Myös Talousasiantuntijalta on tullut monia kehitysideoita liiketoimintaan liittyen.

”Voin ottaa yhteyttä Talousasiantuntijaani milloin vain, jos on jotakin kysyttävää ja saan aina apua, jos on jotakin uusia asioita, jotka pitää ottaa jatkossa huomioon. ”

Balanco kolmella sanalla

Luotettava, järjestelmällinen, kehittyvä.

www.itapsa.com

Puhelinhuoltoliike iTapsa on ollut Balancon asiakas vuodesta 2018.

Balancon taloushallintopalvelu maahantuonnin ja kaupanalan yrityksille

Kaupan ja maahantuonnin taloushallinto

Balancon kaupan ja maahantuonnin taloushallintopalvelu sopii erikoiskaupan, maahantuonnin ja tukkukaupan yrityksille. Tarjoamme kokonaisvaltaista kumppanuutta.

Ohjelmistot

Käytössämme ovat modernit ja helppokäyttöiset Procountorin ja Netvisorin taloushallinto-ohjelmistot sekä Balanco BI.

Asiakkaitamme

Balancolla on aikaa yrityksellemme

Ville Kinnunen

Lahden Keskusvalmistus Oy ja Ahtialan kuntosali

Jussi Mattelmäki Euroket

Balanco ajattelee asioita oikeasti yrityksemme näkökulmasta

Jussi Mattelmäki – Euroket Oy